• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wel wifi maar geen internet ziggo

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2021
Auteur: Nicola
Bekeken: 534

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dus ik ben weer terug naar beneden gelopen, zit weer op de bank en heb youtube aangezet. Al enige tijd zit ik met het volgende probleem: zo af en toe vandaag zelfs al 3 keer stopt het modem Connect Box met het doorzetten van internet.

Monteur heeft alle kabels inclusief huis-binnenkomst-kastje vervangen, nieuwe witte ziggo modem geinstalleerd, maar een paar keer per dag geen internet: 2 groene pijltjes knipperen dan. Graag zo veel mogelijk informatie over merk, model en systeemsoftware. Ik heb een connect box. Zet de Mediabox Next uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat. Hallo Dave, 5GHz heb ik niet aan staan. Als je een Connect Box hebt, probeer ook eens gastennetwerk te openen, en de Laptop en andere apparaat wat niet wilt, verbinden.

De 5Ghz staat uit.

Waarschijnlijk een vergissing, 5 GHz heeft kanaal 36 - Standaard is het toetsenbord zo ingesteld dat er n letter tegelijk geselecteerd wordt:. De vast bedrade pc doet het nog prima en signaalsterkte is goed. Druk op  OK. Na volledig nieuwe opstart heb ik de SSID en het wachtwoord weer gewijzigd.

Alle - Heb je naast je Ziggo modem nog andere netwerkapparatuur?

Registreren

Dag Be rt, Bedankt voor je reactie. Graag zo veel mogelijk informatie over merk, model en systeemsoftware. Met een internetkabel. Registreren Heb je al een account? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Heb je nog andere apparatuur? Ik kan wel op het modem inloggen maar de heldesk niet.

  • Zodra de verbinding succesvol tot stand gebracht is, krijg je de bevestiging "Je mediabox en Connectbox modem zijn nu verbonden met een netwerkkabel".
  • Inloggegevens vergeten. Mark Ziggo.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Werkt internet via een bekabelde UTP verbinding wel. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld?

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld? Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Via een netwerkkabel verbinden met je modem

Als mijn vader internet heeft geeft hij aan dat zijn collega's via de Skype hem slecht kunnen verstaan. Ga naar 'Geavanceerde instellingen' 3. Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook! Ofwel: gebruik je de router in accesspoint modus?

Gezien wel wifi maar geen internet ziggo screenshots heb je een Aris Connectbox. Zodra de verbinding succesvol tot stand gebracht is, krijg je de bevestiging "Je mediabox en Connectbox modem zijn nu verbonden met een netwerkkabel". Voer het wachtwoord van je wifi-netwerk in! Dag Be rtEvert en ArChie. Als dat niet het gewenste resultaat oplevert geef ik het technische stokje over aan Be rt Sorry voor de late reactie maar i.

Wat is er aan de hand?

Helaas is het probleem nog niet verholpen. Ga naar  Verander je aansluiting  en druk op  OK. Ik heb het geprobeerd maar hij geeft de volgende melding aan waardoor ik denk dat het niet daar aan ligt.

  • Delen Tweet Delen Delen.
  • Wifi is een lastig ding, niet alle apparaten maken op dezelfde wijze verbinding met Wifi en hebben andere instellingen in het modem of wifipunt nodig, hier is het met de volgende stappen gelukt, hopelijk werkt het bij jou ook zo.
  • Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.
  • Wel vreemd dat ik kanalen kan kiezen die niet de juiste zijn.

Hier vind je ook informatie over o. Het heeft zich de afgelopen dagen weer 2 keer voorgedaan. Vannochtend wel weer een keer. Als je verder weg zit met Wifi, dan kan de internet verbinding wegvallen. Ik geef je in het volgende topic de stappen om eruit te komen en dat topic is inmiddels bekeken door meer dan. Traag of niet internet werkte in ieder geval wel!!!.

Gebruikersnaam of e-mail. Is het probleem nu verholpen. Wat is je postcode. Ja Nee, wel wifi maar geen internet ziggo.

Niet op de Sitecom. Wat is je postcode? Onthoud mijn gegevens. U kunt deze problemen oplossen als volgt: - U kunt met de cursor op de startknop gaan staan en dan rechtermuis knop drukken.

Je hebt nu de bovenste gedeeld, komen die overeen met de tijden dat je geen internet hebt? De flauwe checklsten van de website heb ik al eens doorgenomen maar dat is iets te simpel voor dit probleem? Verstuur Terug naar overzicht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0