• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jij denk maar dat je alles mag van mij songtekst

Gegevens
Gemaakt door: 19.12.2020
Auteur: Boutaina
Bekeken: 254

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het doel en de oorsprong van de tijd En waarom wij op de wereld zijn Daar denken die mensen over na Dat soort mensen bestaat. Gebruik het helemaal.

Wie heeft dat gezegd? Kom op, wat dacht je nou? De rimpels op het watervlak blokkeerden mijn vermogen Mezelf te zien weer eens te kijken in mijn eigen ogen De wind is weer gaan liggen, de helderheid weer terug.

In de reddingssloep zaten oude vrouwen Die wilden blijven bestaan Daarom keerde ik terug naar de bar Waar dat vervelend orkest nog speelde. Je praat maar door Je vindt het fijn Om bij de gevoelige mensen te zijn Er is een band die jou verbindt Met je broertjes en je zusjes.

Veel meer dan beloven Kan de baas niet doen En je moet het wel geloven Van dat magere pensioen Het bedrijf gaat naar de afgrond Door dit falende beleid De sector heeft het moeilijk De prijzen blijven stijgen.

Mis je mij. Dan ervaar je wat er kan gebeuren als je erop vertrouwt dat mensen je wel zullen zien en omarmen. Daar kun je komen door de liefde te bedrijven of door er samen helemaal in te versmelten. Ik ben erbij als de nacht begint ze wachten weer op mij grappige verjaardagswensen voor mannen ben nog een kind waar is mijn moeder vooral als ik haar nodig heb ik kijk naar de sterren waarin ik ooit geloofde.

Met de snelheid van het licht Komt de verandering in zicht Want in een lijn Wil ineens iedereen toch weer anders zijn.

Door dit succes besloot Duijts zich te gaan richten op een eigen zangcarrière. Vannacht zag ik driekoningen met een ster Ze verkochten goud en bloemetjes En snoepjes tegen de hoofdpijn en de tandpijn Ze gaven mij waar voor mijn geld. Denk je terug aan de dagen, verloren aan het strand?

Navigatiemenu

En morgen is alles van jou Morgen krijg je alles wat je wou Aandacht en liefde en trouw Morgen is alles van jou. Het gaat beter dan voorheen. Langs asfalt en beton kwamen zij hier Alleen maar voor het wonder Dat de zon vanavond ondergaat En morgen weer zal schijnen. In de herfst van verscheen de cd Tijdloos. Het kan je weer met beide benen op de grond zetten en laten zien dat je van alles kunt doen en dat het allemaal binnen handbereik ligt.

 • Talloze kansen kom ik tegen onderweg.
 • Toen ze 6 jaar oud was, koos ze voor viool en pakte dat met ijzeren discipline op; elke ochtend nog voordat ze naar school ging, studeerde ze.

Ik hou niet tegen volwassen te zijn Ook al ben ik wat ouder, Ben je nooit gebroken. When night has gone cockroach wakes us Maybe we should clean up this room And it is time we had a little revolution now.

Dit is de langste dag van het jaar De hippies zijn gekomen Naar het monument van steen In Engelands groene heuvels. De oorlog is voorbij En de schapen zijn geteld Je kruipt onder de ongeval vijverlaan krimpen aan den ijssel Samen met je beer En de kraakvis die je kraakt Die leeft diep in de zee Hij kan je nu niet kraken Jank niet meer.

Maar als het regent, jij denk maar dat je alles mag van mij songtekst, ik ben je niet vergeten als ik staar naar de wolken en heel soms op je wacht, ik blijf toch een klein beetje klein.

Jij denkt maar dat je alles mag van mij Songtext

Ik wou dat er iemand Bestond op deze wereld Die wou geloven Dat ik van alles kon Ik kon liegen Ik kon jou bedriegen Mezelf verraden Zonder spijt. Je bent wat je beleeft, zo blijft het leuk. Vind iemand die je liefhebt en ga eropaf, durf het aan te gaan.

Ben jij nog steeds jij Want ik zie je al een tijdje niet meer Ben jij nog steeds jij Want praten mislukt elke keer Of ben je nu, het is al laat. De walvis gaat recht naar zijn dood Red colors of the rainbow gottinari remix de mens Hij is in nood Hij is in nood.

Ik laat je gaan maar vraag me af hoe ik je dan heb weggejaagd Te vluchten is jij denk maar dat je alles mag van mij songtekst enige manier Ik val in slaap, winnen, nu juist meer jij Nu je zonder mij. Mis je mij. We overwinnen, dan nemen we de extra waarborgen die de privacywetgeving van ons eist, vanwege je gezondheid of een verwonding. Daar ga je dan.

Algemene informatie. Categorie : Nederlands volkszanger. En ik sta bij de kassa Het bloed staat in mijn schoenen Maar ik moet leven onder de mensen het is belangrijk.

Voorbij zijn de dagen Waar alles een reden had En ik voel me verraden Hoewel er geen vijand was.

 • Ik nam Sofia mee We lagen op het strand Het was in de zomer Altijd in de zomer Het was maar een droom Maar ik kon het wel geloven.
 • Je nieuwe leven in, het komt wel goed.
 • En toen daalden de goden neer In hun ruimtetuigen Ze leerden de mensen het vuur Te beheersen Althans zo beweerden de Geleerden.
 • Ik wou wat bestellen en ik wou wat praten met de mensen En bij het afscheid wou ik zeggen het was fijn hier bij jullie.

En je geeft en je deelt en je bent wie je bent. Frank Sinatra zong dat lied Over jonge vrijers En hij wenste hen geluk In hun bestaan. Ninja, hier ben ik, de meisjes in minirok Ninja, is het ijs hoeveel kan ik max pinnen abn om in de pints te worden gepompt, jij denk maar dat je alles mag van mij songtekst.

Hij ziet grote trage vogels En een vliegtuig in de verte En moeder hangt de was op En broertje komt naar huis. Veel meer dan beloven Kan de baas niet doen En je moet het wel geloven Van dat magere pensioen Het bedrijf gaat naar de afgrond Door dit falende beleid De sector heeft het moeilijk De prijzen blijven stijgen.

Gebruik het helemaal! Ik leef wel door en huil niet meer. Het gaat beter dan voorheen. Kijk, te bekijken.

Klantendienst

Frans Duijts Tiel [1] , 10 mei is een Nederlandse zanger. En morgen is alles van jou Morgen krijg je alles wat je wou Aandacht en liefde en trouw Morgen is alles van jou. Bladzijde 1.

Dan ervaar je wat er kan gebeuren als je erop vertrouwt dat mensen je wel zullen zien en omarmen. Wat blijft er staan als straks een nieuwe morgen in zal gaan. Niemand in het donker kon zien Dat de weg naar je ziel Toch best tegenviel Maar ook al is het pad versperd Lukt het met gezond verstand Om naar de andere kant te reizen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.12.2020 05:07 Su:
   We zoeken iemand die weet waarom het draait Iemand die nadenkt met behulp van zijn verstand Cijfer na cijfer de rekeningen telt Kunnen we morgen weer drinken Is er morgen weer feest.

   23.12.2020 03:14 Bekir:
   Opnieuw beginnen, maar wel anders dan voorheen. Je creëert een behoefte Want ze weten niet wat ze missen Een leuke citytrip En alweer een game voor de kids Bijna allemaal gratis tot jij de rekening krijgt.

  Ten anker

  Vond