• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Couscous met kip en rozijnen marokko.nl

Gegevens
Gemaakt door: 09.01.2021
Auteur: Huberdina
Bekeken: 59

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Top gerechten heb je als ik het ff niet meer weet kijk ik op je site en voor ik weet sta ik weer lekker te koken..? Fatima 18 oktober at Alaikoem salaam Fatiha, Dat is lief van je, dankjewel!

Recepten 3 nov Boerenkoolstamppot uit Lekker Fred in het land. Fatima 7 november at Hallo Zohra, Dankjewel lieve meid. Hallo Fatima, Complimenten voor de super mooie site en bovenal de duidelijke uitleg van de recepten.

Vorige recept Volgende recept. Bak de kip aan in olijfolie en bak aan alle kanten bruin.

Voor de uien:. Fatima 17 oktober at Hallo Khadija, Oh ja natuurlijk. Ik heb ook geen geschikte potten ervoor. Ik zeg gewoon doen hoor. Powered by Marokko Media? Fatima 25 oktober at Hallo Salma, Aah super meis.

Snijd de rest van de uien in halve ringen.

Ingrediënten

Fatima El Irari 4 januari at Hallo lieve Chahrazad, Aah wat goed zeg en vooral voor de eerste keer! Labels: Kip , Marokkaanse gerechten , Video's. Alvast bedankt! In mijn kookboek deel ik een recept met vlees en veel groenten. Couscous, ongeveer 1 kg of minder. Leila 18 oktober at Oh my god myn lievelings gerecht!

De wereld van de Marokkaanse vrouw. Wat heb ik verkeerd gedaan. Minimaal 1 uur erin laten in grote hoeveelheid water? Ik doe hier nog geen kaneel in. Unknown 24 januari om. Als Nederlandse jaren in Marokko gewoond en superslim met deze blog. Chokran x.

Culy.nl Navigation

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Recepten 19 okt Chilikip met scherpzure ananas van Alison Roman. In totaal stoom je de couscous dus 3 keer, zodat de couscous lekker zacht wordt en in volume verdubbelt!

Recepten 12 nov

Garneer met gepelde en gebakken amandelen en geef de rest van de saus er apart bij. Wa Salaam Ihssane. Over de plaatser. En anders zo; Pan waarin je de kip aan het bakken bent een keskas op plaatsen. Is het dan nog nodig deze te koken met zout.

Bestel hier mijn koekjesboek!

A 11 augustus at Selam Aleikum, als je groente erbij wilt voegen hoe moet je dat dan doen en welke kruiden gebruik je ervoor? Doe je dat op laag , middel of hoog vuur? Haal weer met een vork de korrels uitelkaar en los, kijk uit het is erg warm.

 • Ik heb het recept van mijn schoonmoeder, traditioneel tfaja van Sahrawa.
 • Proef of hij al gaar is, anders stoom je nog een keer voor 20 minuten en maak je het weer los.
 • Met vlees kun je kiezen voor lamsvlees of kalfsvlees, neem het wel met bot.
 • Vorige recept Volgende recept.

Je kunt hiervoor ook een stoompan gebruiken als je geen couscous pan in huis hebt. Met pompoen, wortel etc. Kan dit ipv met couscous ook met aardappelen in partjes bijvoorbeeld.

Breng op smaak met peper en zout. Dek het af en laat het voor 15 minuten staan. Laat het voor de laatste keer weer voor 20 minuten stomen.

Wil je het iets zoeter. Marokko Community.

Cookiewall

LuukSpee Volgen. Wrijf met beide handen de couscous korrels goed los. Home » Recepten » Wat eten we vandaag?

We doen dat middels deze cookiewall. Het wordt ook vaak gemaakt voor bezoek waar men erg blij mee is, als teken van gastvrijheid.

Jazeker, die komt er ook nog aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 10:42 Saliha:
   Doe je dat op laag , middel of hoog vuur?

   12.01.2021 09:19 Albertina:
   Meng er ml koud water door en wrijf met je handen de klontjes eruit.

   14.01.2021 01:14 Cézanne:
   Besprenkel de couscous met circa milliliter warm water, wat zout en 1 eetlepel olijfolie en wrijf met je handen de korrels los totdat ze allemaal een beetje glimmen.

  Ten anker

  Vond