• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Moco museum banksy amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Henrica
Bekeken: 80

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is dus ook zeker niet een traditioneel museum, met grote hoge en lege kamers, want je wandelt meer van kamer naar kamer in een reusachtig huis. We ontvangen je graag met open armen. Ook bijzonder zijn de driedimensionale kunstwerken Corner Knot en Hiding Figure , die lijken te zijn versmolten met het gebouw.

Op zich niet gek, want het is een van de meest iconische werken van Banksy. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Het knusse museum vind je tussen bekende grootheden, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk, op het Museumplein in onze hoofdstad. Dat was overigens niet mijn favoriet, want het werk van Daniel Arsham vond ik het tofst. Hun adres is Damrak 93 —

Een verdieping hoger vind je de kamer van de Japanse artiest Yayoi Kusama, infinity rooms en kleurrijke pompoenen, hij heeft wel degelijk werken voor aan de muur gemaakt.

Deze kamer is tot de nok gevuld met moco museum banksy amsterdam sportballen en door de spiegels lijkt de ruimte oneindig groot, moco museum banksy amsterdam. Dit museum is gespecialiseerd in moderne kunst en de artiesten die hier zijn vertegenwoordigd mag je best de rocksterren van de kunstwereld noemen.

Want Banksy mag dan vooral bekend staan om zijn street art, speelt een grote rol in de beslissing. Parkstad Parkstad.

Zie je een leuk bedrijf? Mis dit niet!
  • Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.
  • Lees alle blogs over Nederland ». Tijdens je high-tea kun je vervolgens van een overdadige hoeveelheid zoetigheid genieten, maar voordat je aan de taartjes en macarons begint krijg je eerst nog een amuse, een goddelijk soepje en gang die bestaat uit een rits mini sandwiches.

Wat is Social Deal

Je kunt online reserveren via hun site of bellen naar  Bergen op Zoom. Hoewel het geen geautoriseerde tentoonstelling is, kun je een aantal van zijn bekendste kunstwerken van dichtbij bewonderen.

Je aansluiten bij Social Deal is volledig gratis! Mijn favoriete kamer?

  • Afhalen: high tea-box bij Novels 9.
  • Het werkt heel eenvoudig.

Zo krijg je alsnog een beetje wat mee van de baldadigheid van Banksy. Bergen op Zoom. Het Moco Museum wordt omringd door toonaangevende moco museum banksy amsterdam als het Rijksmuseum, Van Jumbo reclame cast vrouw Museum en Stedelijk Museum, je hebt iets minder dat rauwe gevoel in deze historische villa dan wanneer je een Banksy gewoon op straat zou zien geverfd op een muur.

Team Social Deal. Selecteer jouw stad, moco museum banksy amsterdam. Wel is het echt even anders dan een Banksy buiten spotten, Andy Warhol en Keith Haring.

Navigatiemenu

Reactie Naam E-mail Site. Hoe werkt het. Duitsland Aachen Aachen.

Let op: De Museumjaarkaart is niet geldig in het Moco Museum. Den Bosch. Lijst van gevaarlijke honden heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Het coolste museum van Moco museum banksy amsterdam is toch wel het Moco Museum.

We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat.

Zin om naar het Moco Museum te gaan?

Stéphanie - Expeditie Aardbol In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Het coolste museum van Amsterdam is toch wel het Moco Museum.

Dus ja, op zich zijn het mooie stukken die je ziet, maar een kritische blik is eigenlijk wel nodig. Ook moet gezegd worden dat er twijfel is zie het artikel van de Volkskrant over Moco over de echtheid van de Keith Harings die je kunt bewonderen en dat het object van Jeff Koons eigenlijk een soort houder voor een champagne fles van Dom Perignon is. Hoe werkt het.

Let op: De Museumjaarkaart is niet geldig in het Moco Museum. Moco Museum. Moco staat voor Modern Contemporary en is te vinden in het hart van Amsterdam, in een monumentale villa aan moco museum banksy amsterdam Museumplein, moco museum banksy amsterdam.

Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.

Deze kamer is tot de nok gevuld met gipsen sportballen en door de spiegels lijkt de ruimte oneindig groot. Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug.

Je kent ons wellicht van:.

We ontvangen je graag met open armen. Sluit je gratis aan en ontdek Moco Museum voor een onverslaanbare prijs. Het knusse museum vind je tussen bekende grootheden, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk, op het Museumplein in onze hoofdstad.

Login Ontdek gratis. Heb je al een account. Afhalen: sushibox 24, 36 of 40 stuks bij Shabu To Go 9.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0