• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Werken in de kraamzorg opleiding

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Tinka
Bekeken: 834

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten. Kijk hier  voor ons actuele vacature-overzicht. Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten.

In de beroepspraktijkvorming worden de kraamverzorgenden in opleiding begeleid door een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende en een praktijkopleider.

Deze werkgever werft via Indeed. En wil je heel graag kraamverzorgende worden? In principe voor iedereen! Misschien zijn je eigen kinderen nu wat groter, zodat jij tijd hebt om een nieuwe carrière te beginnen. Kraamzorg waarbij het gezin centraal staat.

Vacature Kraamverzorgende in opleiding. Fontein of mevrouw L. Heb je een Verzorgende IG diploma uitstroom ouderenzorg of een niveau 4 verpleegkundige opleiding. Door 1-op-1 gesprekken, gezamenlijk werkoverleg, omdat je de gondola moet nemen om de beginnershelling te bereiken. Ben je zwanger.

 • Ook dat is mogelijk bij RST. Deze werkgever werft via Indeed.
 • Niveau 2 en bereid een opleiding te volgen. De ene keer is er sprake van een roze wolk en gaat alles bijna vanzelf.

Kan ik bij jullie opgeleid worden tot kraamverzorgende?

Bijvoorbeeld lieve kaartjes, bloemetjes of chocolade. De opleiding is ingedeeld in blokken van lesperiodes en stageperiodes. Door goed samen te werken kunnen wij een student optimaal begeleiden, zodat zij na het afronden van haar opleiding en stage trots haar diploma in ontvangst kan nemen.

Ook op latere leeftijd kan je je laten omscholen voor dit prachtige vak. Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO. Deze website maakt gebruik van cookies. Of de kraamvrouw die vooraf aangaf dat ze het belangrijk vond dat iedereen zichzelf kon zijn tijdens de kraamweek.

 • Toon alle vacatures voor Kraamzorg de Bakermand - Vacatures in Rijnmond.
 • Op dit moment is javascript niet ingeschakeld op uw browser waardoor sommige onderdelen van de site niet goed zullen werken. Ben je in het bezit van een niveau 2 of niveau 4 opleiding buiten de zorg en wil je omscholen?

Je droomde ervan toen je klein was. Als erkend leerbedrijf staan we garant voor een uitdagende en gedegen opleiding tot kraamverzorgende.

Het project heet Project Kraamtalent in het Hart van Nederland. Stuur dan een open sollicitatie? Sint Hubert Deze werkgever werft via Indeed?

Dan ben jij misschien wel de kraamverzorgende die wij zoeken! De schoolblokken bestaan uit een paar weken waarin je gemiddeld drie keer per week naar school gaat. Ok Meer informatie. Welke leerwerktrajecten zijn er?

Helemaal niet. Met als doel: jonge talenten werven en behouden voor de kraamzorg. Elke dag vol enthousiasme naar je werk. Blijven ondersteunen Iedere nieuwe werknemer krijgt een intensief inwerkprogramma afgestemd op zijn of haar kennis en ervaring en onze hoge kwaliteitseisen. Deze werkgever werft via Indeed.

BBL-opleiding

Je ontvangt een leerlingsalaris met een eindejaarsuitkering; daarnaast betaalt IVT ook alle kosten voor de opleiding die je volgt. Kom dan stagelopen bij RST. De duur van de opleiding is afhankelijk van jouw vooropleiding.

Wil jij deze baan. Vacature kraamverzorgende Wil jij deze baan. Wij betalen jouw opleiding en salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Michielsgestel St. Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden! Wil je werken en leren tegelijk! Stuur dan een mail naar werken naviva.

Waarom een leerwerktraject bij Naviva?

Bekijk ook eens onze openstaande vacatures voor omscholing van Verzorgenden IG naar kraamverzorgende. Op dit moment is javascript niet ingeschakeld op uw browser waardoor sommige onderdelen van de site niet goed zullen werken. Om kraamverzorgende te worden hoef je echt geen 20 te zijn.

Diploma verzorgend IG niveau 3 of een diploma voor kraamverzorgende. Vacature kraamverzorgende Wil jij deze baan. De beroepsbegeleidende leerweg BBL is een combinatie van leren en werken?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2021 10:30 Huub:
   Heb je een vraag?

  Ten anker

  Vond