• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De pil ethinylestradiol levonorgestrel bijsluiter

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Zehra
Bekeken: 765

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij de keuze van een hormonaal anticonceptivum gaat de voorkeur uit naar een oraal preparaat met 30 microg ethinylestradiol in combinatie met het progestageen levonorgestrel, omdat het een lage dosis oestrogeen bevat in combinatie met een progestageen met de minste kans op veneuze trombose. Alle andere combinatiepillen geven meer kans op ernstige bijwerkingen trombose, longembolie.

U kunt dit middel daarom beter niet gebruiken. Daarna kun je de pil meestal ook direct bij je apotheek halen. Ik vraag me af of jou haar snel is teruggegroeid? Videobestand mp4, minuten, 17mb Audiospoor mp3, minuten, 3mb Ondertitelingsbestand Binnenkort beschikbaar © NHG Gebruiksvoorwaarden.

Meer of minder zin in vrijen. Overleg ook met uw arts als u een operatie moet ondergaan, enige tijd bedrust moet houden of niet mag lopen. Direct gestopt.

Voor wie niet geschikt. Ik ben benieuwd, korter en minder pijnlijk dan een gewone menstruatie. Misselijkheid en zeer zelden braken. Sinds een half jaar niet meer verkrijgbaar en nu Focus. Daarna slikt u 7 tabletten die een lage hoeveelheid ethinylestradiol hebben. Verschrikkelijk en maar zeggen dat hetdezelde pil is.

Zorg ervoor dat u colesevelam of colestyramine minstens 4 uur na de anticonceptiepil inneemt. De kans op trombose kan dan tijdelijk verhoogd zijn. Bosentan , een medicijn dat wordt gebruikt bij pulmonale arteriële hypertensie, een ernstige vorm van hoge bloeddruk in de longen.

Wat doet sub-30-pil met ethinylestradiol en levonorgestrel en waarbij gebruik ik het?

In deze pillen zitten minder hormonen. Bij vergeten van één tablet vanaf dag 2 van de cyclus: deze alsnog zo snel mogelijk innemen; er gelden geen aanvullende adviezen. Mogelijk kan uw arts u een andere medicijn voorschrijven. Er is geen reden te stoppen als u de pil al jaren achtereen gebruikt, behalve als u zwanger wilt worden. Je bent dan meestal meteen weer vruchtbaar.

Lees meer over abnormaal vaginaal bloedverlies.

Geslacht     Man     Vrouw. Wat is het effect van de pil ethinylestradiol levonorgestrel bijsluiter anticonceptiepil op je lijf, brein en leven. Als u vooral hoofdpijn in de stopweek heeft, kunt u de pil zonder stopweek doorgebruiken. De combinatiepil voorkomt dat je zwanger wordt.

De anticonceptiepil heeft veel wisselwerkingen met andere middelen.

Onderaan vind je de Microgynon 20 bijsluiter.

Er zijn verschillende soorten pillen met 2 hormonen combinatiepillen. Waarschuw dan een arts. Neem dan alsnog een nieuwe pil in als de maag en darmen weer tot rust zijn gekomen.

Bijwerkingen Welke bijwerkingen heeft de pil. Hemolytisch uremisch syndroom! Bij vrouwen boven de vijftig neemt het risico op borstkanker toe. Ik durf geen spiraal omdat ik de plaatsing en horror verhalen te eng vind? Kijk voor de juiste dosering op het etiket van de apotheek of in de bijsluiter.

Apotheek Westerbork BV

Werking De anticonceptiepil vermindert de hoeveelheid baarmoederslijmvlies op de endometrioseplekken. Microgynon Heeft u 2 of meer dagen waterdunne diarree? Start je tussen de 2e en 5e dag van je ongesteldheid?

U heeft meer kans op 'spotting' als u de stopweek overslaat of als u rookt. De combinatiepil geeft een iets verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Je kunt je ongesteldheid tot 1 jaar uitstellen, de pil ethinylestradiol levonorgestrel bijsluiter.

Modafinilkorter de pil ethinylestradiol levonorgestrel bijsluiter minder pijnlijk dan een gewone menstruatie. Soms meet de huisarts je bloeddruk op. Ethinylestradiol en levonorgestrel tabletten eenfase om zwangerschap te voorkomen. De bloeding is minder heftig, een medicijn dat gebruikt wordt bij narcolepsie plotselinge slaapaanvallen. Elke dag dat je een depressie geen gevoelens meer voor partner slikt, all Flash content will be blocked from being played on your users computers.

Belangrijk om te weten over sub-30-pil met ethinylestradiol en levonorgestrel

Klik hier onder voor de Microgynon 20 bijsluiter Microgynon 20 bijsluiter 1 bestand en Zie ook bij « veelgestelde vragen » het doel van mijnmedicijn. De bloeding die in de stopweek van de pil ontstaat, is geen echte menstruatie, maar een onttrekkingsbloeding doordat u stopt met de hormonen.

Gebruik daarvoor een condoom. Het komt vooral voor bij jongeren vanaf 15 jaar. Of misschien krijgt u een ander anticonceptiemiddel, zoals een spiraaltje of de prikpil.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0