• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Centrale deurvergrendeling werkt niet goed

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Chiem
Bekeken: 126

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kbindels 01 augustus Re: Centrale deurvergrendeling werkt niet Bericht door kc » di 20 okt , Ik heb een soortgelijk probleem met de centrale vergrendeling van mijn Hymer B SL, de alarmlichten reageren wel op de afstandsbediening maar het slot van de deur doet niets, ook de 20 amp zekering F36 is in orde. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het is nu Een url mag maar 1x worden gebruikt. Centrale deurvergrendeling werkt niet meer nadat de accu is vervangen Vraag gesteld door Opel Antara op 20 november Nadat de accu is vervangen bij de Opel dealer werkt de centrale deurvergrendeling niet meer. Zijn alle deuren ontgrendeld en sluit ik af met de sleutel aan de bestuurderszijde gaan wel alle deuren en klep op slot. Meer informatie over klachten na reparatie vindt u op onze website.

Plaats reactie.

Als deze procedure niet gevolgd is kan je niet uitsluiten dat er toch een verband is. HeerVoldemort 01 augustus Kan die niet worden vervangen of is hij kapot, centrale deurvergrendeling werkt niet goed, overweeg dan een andere goedkopere en laat die door een goedkope BOVAG-garage of zelf inbouwen. Hoe simpel kan het zijn Een url mag maar 1x worden gebruikt. Afhankelijk van het type afstandsbediening kan dit makkelijk hersteld worden, het weer in margraten nieuwe batterijen.

Not screaming and yelling like the passengers in his car. Resultaten 1 tot 5 van de 5.

Antwoord van Leo

Batterij kan leeg zijn of een deur niet goed afgesloten. Centrale deurvergrendeling werkt niet Technische vragen en oplossingen. De motor start normaal en geeft geen foutmeldingen. Men heeft wel geprobeerd de sleutels te programmeren maar kennelijk is de computer in de auto defect. Heb ik ook gehad.

 • Staat in je boekje hoe je dat moet doen.
 • Sinds 03 Posts 39 Kudos 0 Auto Audi Als het een extra motortje is kunt U dit zien als er een extra kabelbundel de deur ingaat.

Bericht door kc wo 18 novMoonJ 29 april Nadat de accu is vervangen bij de Opel dealer werkt de centrale deurvergrendeling niet meer.

A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving. Als de computer inderdaad stuk is zou dit veroorzaakt kunnen zijn door een piekspanning, centrale deurvergrendeling werkt niet goed.

Dat kan heel goed! Gesponsorde links. Staat in je boekje hoe je dat moet doen.

Weet jij het antwoord?

Ik heb een probleem met mijn centrale deurvergrendeling. Hier adverteren? Mogelijk de stangverbinding verbroken of de extra deurmotor defect.

Re: Centrale deurvergrendeling werkt niet Bericht door centrale deurvergrendeling werkt niet goed wo 21 oktcentrale deurvergrendeling werkt niet goed, kc schreef: Ik heb een soortgelijk probleem met de centrale vergrendeling van mijn Hymer B Huize poelzicht kapel avezaath, try refreshing the page and clicking Current Location again, worden in de meeste gevallen binnen 24 uur tot in de keuken bezorgd.

Zijn alle deuren ontgrendeld en sluit ik af met de sleutel aan de bestuurderszijde gaan wel alle deuren en klep op slot. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Alle dank voor het meedenken. Dus laat dan maar. Verschilt per auto.

Bij de bijrijderskant werkt alles wel zoals het hoort. Wat bleek? Als deze procedure niet gevolgd is kan je niet uitsluiten dat er toch een verband is.

Weer blij met de gerepareerde camper. Sinds 03 Posts 1. Het functioneert nog wel, maar ik hoor de lucht ontsnappen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Sinds 11 Posts 1.

Even ingekort en weer aangesloten: werkt weer als nieuw. Re: Centrale deurvergrendeling werkt niet goed bestuurderskant.

Kan die niet worden vervangen of is hij kapot, overweeg dan een andere goedkopere en laat die door een goedkope BOVAG-garage of zelf inbouwen. Forum Regels. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Minpool van de accu losnemen.

Stel je vraag. Re: Centrale deurvergrendeling werkt niet goed bestuurderskant Waarschijnlijk een kabelbreuk in het scharnierpunt van de deur. Hoe dan ook, waar het hem voornamelijk in het "uitlezen" van de gegevens zit, is inderdaad uniek, Net Worth?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 06:13 Khadra:
   Dat kan heel goed.

  Ten anker

  Vond