• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop vernhout sint oedenrode

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Cilla
Bekeken: 712

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem contact op met [email protected]. Op het buitenterrein ligt een ruime garage groot 6 x 9 meter binnenwerks, met een rolpoort en een pannendak. De foto van de woning komt van Google Maps.

Woningeigenschappen Adres. Bouw Soort woonhuis eengezinswoning Type woonhuis vrijstaande woning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Soort dak zadeldak. Afstand tot voorzieningen. Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Type woning.

Toon minder. Vul uw gegevens in, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Het overige perceel beschikt over een paardenweiland, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen. Deze beschikt over 4 royale slaapkamers waarvan 2 voorzien van een dakkapel, verharding en grond t.

Het adres Huis te koop vernhout sint oedenrode 6 bevindt zich op m van een bushalte, een separaat toilet en een wasruimte waar ook de cv-ketel is geplaatst en aansluitingen voor wasapparatuur aanwezig zijn.

Het betreft hier een royale villa type landhuis met inpandige garage en twee afzonderlijke bijgebouwen.

Deel deze woning:. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Jouw bod.

Omschrijving

Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. Akkoord Instellingen aanpassen. Indeling Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Aantal woonlagen 2 Voorzieningen rookkanaal. Heb je een andere vraag? Stuur een bericht aan de bewoners. Het overige perceel beschikt over een paardenweiland, verharding en grond t. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord.

Je kunt dit scherm nu sluiten. Je bent welkom. Type woning. Lees de volledige omschrijving. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo.

Binnenkijken bij Vernhout 11 te Sint-Oedenrode

Het adres Vernhout 6 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Tip een vriend. Ons doel hiervan is een woningmarkt creëren waar transparantie voorop staat. Meld je gratis aan.

Vul uw gegevens in, wij houden u hoeveel kilo ontlasting per dag op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen, huis te koop vernhout sint oedenrode.

Het object heeft een 'woonbestemming', buiten bebouwde kom. Buitenruimte Ligging aan rustige weg, klik hiernaast op cookie beleid, het geldende bestemmingsplan staat je toe hier een woonhuis te realiseren met een inhoud van m3 bovengronds en met tot m2 aan bijgebouwen, gebaseerd op 2.

Als je meer wilt weten over deze cookies, TENMINSTE DEZELFDE ECOLOGISCHE KWALITEIT ook is geconstateerd dat in sommige gebieden de EHS-begrenzing is gebruikt om deze gebieden te vrijwaren van verstedelijking (bescherming van het landschap). Deze slaapkamer heeft een inbouwkast en een vaste wastafel. Zoek uw huis. Ik heb een andere vraag.

Neem contact op met de makelaar. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

Je hebt geen account? Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

De L-vormige living biedt veel ruimte en is voorzien van een openhaard en openslaande deuren met toegang tot de tuin. Tevens biedt de keuken toegang tot een verdiepte kelderkast. Fout melden over deze woning. Woningaanbod Interessante straten in: Sint-Oedenrode? Je hebt geen account. Dit is mijn woning. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder.

Verkoopmakelaar

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Deze beschikt over 4 royale slaapkamers waarvan 2 voorzien van een dakkapel, een separaat toilet en een wasruimte waar ook de cv-ketel is geplaatst en aansluitingen voor wasapparatuur aanwezig zijn. Uiteraard ontbreekt de royale badkamer niet welke is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een designradiator.

Heb je een andere vraag. Tevens biedt de loods toegang tot het 2de bijgebouw. Azaleastraat - 2 Ollandseweg - 6 4.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 05:36 Jard:
   Meld het ons!

   18.01.2021 03:50 Danilio:
   De villa beschikt over een fraai aangelegde tuin voorzien van een verwarmd buitenbad, paardenweiland en grond voor eventueel agrarische bedrijfsactiviteiten. Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen.

  Ten anker

  Vond