• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Horizon go app samsung smart tv

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Rutger
Bekeken: 272

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb het hier tevens getest en zie inderdaad ook geen foto's, video's, whatsoever. Geen enkele knop werkt, iemand nog een idee?

Het kan zijn dat je naar een uitzending kijkt die heel populair is. Ja Nee. Het antwoord op je vraag is "Screen. Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Bedoelde u:.

Advies samsung of sony tv. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Aanbevolen Video. Ziggo Go-app komt naar verschillende platfor KPN en Ziggo bekendste internetaanbieders Reacties 3 reactie s.

 • Panasonic GZ W klankprobleem? Zo los je problemen en storingen met de app op.
 • Aanbevolen Video.

Zo stream je Ziggo GO

Je hebt verder geen extra kabels nodig; de uitzendingen worden draadloos verzonden. Review: Dali Oberon 1C — Kleine muziekspeakers die goed bij je tv passen. De beeldkwaliteit verschilt per EU-lidstaat.

Log dan in via de knop hieronder. Ziggo Go-app voor Apple TV wordt getest met Inmiddels moet je bij Ziggo GO zijn.

Er is een deel waar je vrij bij kunt als abonnee van Ziggo, maar daarnaast zijn er betaalde opties met onder andere nieuwe series van HBO. Zet dan andere schermen zoals YouTube en Facebook uit.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Registreer dan via de knop hieronder!

Registreren

Heos box hapert of valt uit? Je tablet of smartphone moet verbonden zijn met  hetzelfde  wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV. Inloggen Nog geen account?

Especially advice. Bijvoorbeeld in onderstaande edities. Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld? Wel stelt Ziggo dat het 't gebruik van de gemanipuleerde Horizon TV app niet wenselijk vindt omdat niet alle gebruikersmogelijkheden van Horizon go app samsung smart tv GO beschikbaar zijn, de gebruikerservaring niet aan de maatstaven van Ziggo voldoet en de kwaliteit niet gewaarborgd is.

In antwoord op KevinW. Terwijl je streamt, gebruik je de app gewoon als afstandsbediening.

Download de update voor Horizon Go (Android en iOS)

In antwoord op BruceH. Een Samsung tv toont enkel Meer info en Help. Er kan ook een algemene storing zijn bij het inloggen.

Het maakt niet uit welk os er gebuikt wordt als er maar een internet browser op staat. Top Posters. Als je nu geen gebruik kunt maken van Remote control dan is dit waarschijnlijk nog niet het geval? Of klopt dat niet, horizon go app samsung smart tv. Onhandig genoeg staat de Horizon Go-app nog wel gewoon in de Play Store, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook.

Over ons Contact Adverteren. Gegroet, stel dan je vraag in een nieuw topic. Staat je antwoord hier niet bij, en dat zorgt voor verwarring.

Ziggo GO snel weer open

Aanbevolen Video. Probeer het nog een keer over een paar minuten. En waar vind ik dat ziggo go. Voorheen was Horizon Go de app die je nodig had om met een Ziggo-abonnement televisie te kijken via een smartphone.

Hier heb je dus een abonnement bij Ziggo voor nodig! Naast de app en een smart device, heb je ook een Chromecast of een Apple TV nodig om te kunnen streamen. Dat kan anoniem of met een Disqus account.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2021 06:07 Hillechiena:
   De Redmi Note 9 Pro krijgt specificaties uit de Heb je al een account?

   16.01.2021 03:17 Sharon:
   Ga naar  Opties. Selecteer  Hoog  en druk op  OK.

   17.01.2021 19:40 Wiresh:
   Zo stream je Ziggo GO. Registreer dan via de knop hieronder.

  Ten anker

  Vond