• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gesproken tekst vertalen iphone

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2021
Auteur: Narjiss
Bekeken: 485

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hier kun je bovendien een dialect aangeven voor elke taal. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

De app zal hierbij automatisch de gesproken taal herkennen. Deze tekst wordt vervolgens weer meteen in de rode taal vertaald en uitgesproken. Ga je naar het buitenland dan kan je nog wel een moeite hebben met bijvoorbeeld de menukaart, naamborden, bepaalde teksten of informatie op een lokale website.

Berend 23 september om De app is niet bij de installatie van iOS14 meegekomen. Je gesprekspartner kan nu op de blauwe taal tikken en na de piep zijn of haar tekst uitspreken. Voor je dit kunt doen moet je de talen downloaden naar je iPhone of iPad.

Deze kun je vervolgens delen in een andere applicatie.

Enig idee hoe deze alsnog kan worden geinstalleerd. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Gesproken tekst vertalen iphone melden. Hier adverteren - Advertise here. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

 • Lees ook. Helaas is de app alleen beschikbaar voor iPhone, Apple legt niet uit waarom de app niet naar de iPad komt.
 • Software Door Koen van Ekeren 21 september 6 min. Leo 29 juli om Vijf keer inspreken totdat er ongeveer de zin staat die je wilt vertalen.

Na de piep spreek je een tekst in de brontaal in en de tekst verschijnt automatisch in beide talen op het scherm. In de betaalde versie kun je de app ook offline gebruiken. Kies de taal die jij en je gesprekspartner spreekt en per direct kun je op het microfoon-icoon tikken om tekst uit te spreken en te laten vertalen net zoals eerder genoemde functie. Gelukkig kun je de talen vooraf downloaden — doe dat als je nog wel een goede verbinding hebt. Tevens crasht de app op de watch.

 • De app ondersteunt spraak-naar-spraak vertalingen in 54 talen, en doet tekstvertalingen in talen.
 • Lees dan onze complete privacy statement hier.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]? Standaard gesproken tekst vertalen iphone Google grof taalgebruik, tik je weer bovenin op de blauwe knop met de pijl, schakel dan bij Spraakinvoer de optie Grof taalgebruik blokkeren uit?

Om de vertaling in te zien, maar aan wie niemand cht een hekel heeft. Volledige Netflix kijkgeschiedenis bekijken. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Je spraakinstellingen wijzigen

Ook kun je vertaalde woorden op te zoeken in het woordenboek. Een handige manier om een tekst te vertalen zonder het in te typen, is door de camera van je iPhone te gebruiken.

De brontaal wordt met een rode kleur weergegeven, de doeltaal in het blauw. Geen cookie ondersteuning.

Dit token is niet meer valide. De brontaal wordt met een rode kleur weergegeven, de doeltaal in het blauw. Apple geeft zelf aan dat vertalingen die worden gedaan via een internetverbinding van iets betere kwaliteit zullen zijn? Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Tik met je vinger linksboven en stel hier bijvoorbeeld Spaans in om een Spaanse tekst naar het Nederlands te vertalen. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat gesproken tekst vertalen iphone gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Handmatig tekst vertalen of via een foto

Na installatie van iOS 14 melden verschillende gebruikers dat de Vertaal-app niet geïnstalleerd is. Software Door Koen van Ekeren 21 september 6 min. Wil je een selectie opheffen, dan tik je op het kruisje. Deze kun je vervolgens delen in een andere applicatie. Over appletips.

De app vertaalt meteen het woord of de zin en dit zie je onder in het blauw weergegeven. Hoe je dit doet lees je hier terug op appletips. We hebben je een e-mail gestuurd.

Recent Black Friday kortingen in de Online Apple Store en premium resellers Black Friday Korting op verschillende Apple producten, software en meer Intercom voor HomePod: Audioboodschappen omroepen via Apple-apparaten Twinkly generation 2: Slimme kerstboomverlichting aan te sturen via app WhatsApp: Automatisch berichten verwijderen na 7 dagen.

Communitie manager. De brontaal wordt met een rode kleur weergegeven, de doeltaal in het blauw! Om nu een vertaling van een deel van de tekst te maken, markeer je de tekst met je vinger, gesproken tekst vertalen iphone.

Ga je op gesproken tekst vertalen iphone naar een land waar je de taal niet spreekt.

Bovenin geef je aan tussen welke talen er getolkt moet worden. Nieuw iOS 13 macOS Maar het is natuurlijk ook leuk om voor je reis zelf wat kennis op te doen van de taal.

Een nieuwe functie in de laatste versie van de app is dat je op het Google-logo kunt tikken om een Google-zoekopdracht van de vertaling te starten, gesproken tekst vertalen iphone. Fred de Jong 28 juli om Heb deze en ook andere,maar er zijn er geen een die het op een bruikbare manier vertalen. Vertalen nu is n van de meest volledige apps in dit lijstje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2021 18:04 Clement:
   Extra handig: de app houdt transcripties bij van wat er is vertaald. Hiervoor moeten dan wel de geselecteerde talen offline beschikbaar zijn op je iPhone.

   30.01.2021 06:42 Martien:
   Ja, ik ontvang graag:.

  Ten anker

  Vond