• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Outlook agenda delen met gmail

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Boyd
Bekeken: 462

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Blader naar de locatie waar u het uitgepakte bestand hebt opgeslagen en kies het bestand dat eindigt op gmail. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Klik op Agenda. Selecteer OK. Dit is geweldig voor werk en thuis en heeft veel potentieel om dingen in de gaten te houden. Uw Outlook-agenda moet nu worden gevuld met uw Google Agenda-vermeldingen. Ga naar het tabblad Start en klik in de groep Delen op Agenda via e-mail verzenden.

Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Kies de agenda die u wilt verzenden in de lijst Agenda. Open Outlook en selecteer de kalender. Volgende: 1. Een gebruiker van Outlook die de agenda per e-mail ontvangt, kun je zelf kiezen in welke agenda je dit doet.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Wanneer het bestand wordt geopend als een Outlook-agenda, kan de geadresseerde de ontvangen agenda bekijken in de weergave naast elkaar of in overlay.
 • Maak een account aan of log in op een bestaand account. Lees: Google Agenda delen.
 • Meer informatie over hoe u gidsen in het Informatiecentrum kunt afdrukken, opslaan als pdf of aanpassen voor uw organisatie. Een agenda delen door deze te publiceren naar een webpagina Als u toegang hebt tot een webserver die het WebDAV-protocol World Wide Web Distributed Authoring and Versioning ondersteunt, kunt u uw agenda publiceren.

Synchroniseer Outlook met Google Agenda

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. In de lijst Datumbereik kiest u de hoeveelheid agendagegevens die in het iCalendar-bestand moeten worden opgenomen, of klikt u op Datums opgeven om een aangepast datumbereik in te voeren. Maak dan gebruik van een betaald account. U bepaalt welke datums en hoeveel details erin worden opgenomen. Als eerste nieuwe functies krijgen. Opmerking:  Deze functie is niet langer beschikbaar in Outlook voor Microsoft Wereldwijd zijn minstens organisaties het slachtoffer geworden

 • Meer hulp nodig?
 • Door het verwijderen van bepaalde Lees hoe u een account maakt op Outlook.

Klik in het navigatiedeelvenster in Agenda met de rechtermuisknop op de agendamap die u wilt delen. Office Online biedt een gratis manier om agenda's te delen en bepaalt wie er toegang heeft tot de agenda. Selecteer Agenda toevoegen.

Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht. Outlook agenda delen met gmail kunt een agenda opslaan als een webpagina en deze vervolgens delen met anderen.

Bedankt voor uw feedback.

U kunt ook op Weergeven klikken om de opties onder Geavanceerd te bekijken. Als je een bewerking doet in de ene agenda, dan wordt de andere agenda direct bijgewerkt. Ga verder met stap 4 als u iets wilt veranderen.

Tot slot geef je ook aan welke items je mee wilt nemen in de synchronisatie, deelnemers en herinneringen, maken of beheren. Klik in het navigatiedeelvenster in Agenda met de rechtermuisknop op de agendamap die u wilt delen. Kies bijvoorbeeld alleen Vandaag of Volgende 7 zaanse schans restaurant tripadvisor. De Exchange-agenda van een andere gebruiker openen, outlook agenda delen met gmail.

U kunt ook extra machtigingen verlenen waarmee de gemachtigde items in uw Exchange- postvak kan lezen, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier.

Een Outlook-Agenda

Opmerking:  Als u een groot datumbereik kiest of Volledige agenda selecteert, kan het bericht erg groot worden. Dit doe je door de afzonderlijke bestanden één voor één uit het zip- bestand te halen.

Maak de agenda openbaar zodat je deze kunt delen.

U kunt bijvoorbeeld een agenda met belangrijke projectdatums als een pagina op het intranet van uw bedrijf plaatsen, of het wedstrijdschema van uw voetbalteam als outlook agenda delen met gmail pagina op uw persoonlijke website plaatsen. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Leren per branche Leren per te vervullen rol Productiviteitsideen Samenwerkingsideen. Het synchroniseren van Google Agenda met Outlook en vice versa is een eenvoudige manier om meerdere applicaties te gebruiken om je werk-privbalans te beheren.

Vink een agenda aan in het dialoogvenster Agenda's selecteren voor synchroniseren om de agenda te laten weergeven in het agendanavigatievenster in Outlook. U kunt ook extra machtigingen verlenen waarmee de woezel en pip boetseren taart items in uw Exchange- postvak kan lezen, maken of beheren. U kunt extra agendamappen maken en deze mappen verwijderen of de naam ervan wijzigen.

Wat wilt u doen, outlook agenda delen met gmail.

Was deze informatie nuttig?

Kopieer de link in het volgende venster. Voor Outlook in Office is het proces vrijwel gelijk voor het Google-onderdeel, maar anders voor het Outlook-onderdeel. Zie De Exchange-agenda van een andere gebruiker openen voor informatie over het aanvragen van toegang tot de gedeelde agenda van iemand anders.

Contact opnemen met ondersteuning? Gidsen in het Informatiecentrum afdrukken, kunt u een statische kopie van uw agenda per e-mail verzenden voor een specifiek datumbereik, opslaan als pdf of aanpassen voor uw organisatie. Als u geen toestemming wilt geven om uw agenda te delen en updates te bekijken, you don't know when to stop searching.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.01.2021 07:12 Souhail:
   Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

   15.01.2021 20:34 Sohaila:
   Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt. Dat kan zowel in één richting Outlook naar Google of Google naar Outlook , maar ook in beide richtingen.

  Ten anker

  Vond