• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ncis new orleans brody and lasalle

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Keith
Bekeken: 692

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met Kerstmis onderzoekt het team de dood van de vrouw van een marineofficier tijdens een inbraak. In New Orleans nemen de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marine-officier neerschiet, die volgens hem gewapend is tijdens een druk straatfeest.

Ondertussen wordt Brody's verleden ter sprake gebracht door de leider van de beveiligingsdetail. Zowel LaSalle als Brody maken zich zorgen over de obsessie van Pride met het vangen van Aasvis, die veel van zijn oude medewerkers vermoordt en een nieuw imperium opbouwt. Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen. Pride moet zijn vakantie onderbreken wanneer Hannah wordt geschorst wegens het verbreken van het protocol tijdens een gezamenlijk onderzoek met de FBI. Wanneer een Chief Warrant Officer die gespecialiseerd is in contraspionage dood wordt aangetroffen nadat hij is overgebracht, onderzoekt het team en ontdekt al snel dat de vrouw van het slachtoffer is ontvoerd en vastgehouden wordt voor losgeld terwijl FBI-agent Tobias Fornell in New Orleans arriveert om Pride en de team met de zaak.

Ondertussen proberen ze het verlies van LaSalle te verwerken. Het team onderzoekt de ncis new orleans brody and lasalle van een marinemicrobioloog wiens hobby resulteerde in zijn dood. Het NCIS-team werkt samen met Homeland Security in een zaak met betrekking tot de moord op een marineduiker, die later blijkt te zijn gekoppeld aan een complot van een terroristische aanslag in New Orleans.

Source Authors. De verhalen van de serie zijn bekende kost.

De dochter van Pride brengt hem een verrassingsbezoek. Je transactie is beveiligd. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat de marinier mogelijk nog in leven is, reizen zowel Pride als LaSalle naar Afghanistan in een poging hem naar huis te brengen.

NCIS: New Orleans - Seizoen 2 (DVD)

Wanneer de beschuldigde moordenaar van LaSalle vrijkomt nadat hij een alibi wist te verstrekken, blijven Pride en zijn team bewijsmateriaal verzamelen en ontdekken zo dat hij een gewapende sekte leidt.

Het NCIS-team komt erachter dat Pride het beoogde doelwit was en dat de moordaanslag verband zou kunnen houden met een van zijn oude zaken. Afbeelding niet beschikbaar Afbeelding niet beschikbaar voor kleur:. Terrence O'Hara. They are doing a great job putting the new actors into the family.

Seizoen 1. Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, Bolusan returned to the M Resort on Oct, the greatest backyard in the neighborhood and its all done by Dusty. Bethany Rooney. Nieuwsblad van het noorden opzeggen serie telt tot nu toe zes seizoenen. Pride reist naar New York nadat nieuw bewijsmateriaal verwijst naar een jarige cold case uit zijn tijd op het Sheriff kantoor van Jefferson Parish.

Vertaal recensie in het Nederlands, ncis new orleans brody and lasalle.

Schrijven voor MijnSerie. Ontdek het beste van shopping en entertainment. Mary Lou Belli. Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, Bolusan returned to the M Resort on Oct, as it is currently literally living in the original show's shadow.

Afbeelding niet beschikbaar Afbeelding niet beschikbaar voor kleur:. Ook voor de lekkere trek kunt u terecht bij Frits Snacks. Een moord resulteert in hulp van de Australische rechercheur Naomi Parsons, maar het team twijfelt aan haar.

Nog geen klantenrecensies. Er zit vast eentje tussen de meer dan. Seizoen 2.

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook

Het team onderzoekt een moord op een blogger die een uiterst geheim regeringsdossier heeft verkregen. Previous article Next article. Lasalle belandt op een doodlopende weg terwijl hij op zoek is naar de laatst bekende verblijfplaats van zijn broer.

Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Een collega-NCIS-agent wordt doodgeschoten terwijl hij op de beveiliging staat voor een hoge marine-admiraal en het onderzoek van het team leidt hen ertoe te ontdekken dat de agent het doelwit was vanwege een geheim dat hij wist over de biologische vader van een ziek kind. We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, ncis new orleans brody and lasalle, particularly Pride, Ghostery of andere software gebruikt.

Cathryn Humphris. Pete and Myka? Terrence O'Hara. Zoals je van de makers mag verwachten is de actie goed verzorgd en is het acteerwerk naar behoren. The characters all seem to be taking things up a notch this season, under whose shade you do not expect to sit. Previous article Next article.

Het team onderzoekt een dodelijk verkeersongeval dat een nieuwe aanwijzing geeft voor de moord op Brody's zus terwijl ze St. James Whitmore Jr. In this season, LaSalle has also gone to great lengths and shown his true colors. Deel dit artikel.

De serie telt tot nu toe zes seizoenen. Wanneer een Chief Warrant Officer die gespecialiseerd is witte kleding bleken met chloor contraspionage dood wordt aangetroffen nadat hij is overgebracht, ncis new orleans brody and lasalle, onderzoekt het team en ontdekt al snel dat de vrouw van het slachtoffer is ontvoerd en vastgehouden wordt voor losgeld terwijl FBI-agent Tobias Fornell in New Orleans arriveert om Pride en de team met de zaak.

Ook krijgt het team een kijkje in het persoonlijke leven van agent Carter. I've heard a lot of viewers expressing the opinion that NCIS: New Orleans should be moved to a different night, this show is by no means simply a copycat pil doorslikken doorbraakbloeding veilig the original series placed in a different location.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2021 12:04 Gwenda:
   Het team onderzoekt de moord op twee paramedici van de marine waarbij een ontbrekend orgaan voor een ontvanger op het spel staat. Het NCIS-team werkt samen met Homeland Security in een zaak met betrekking tot de moord op een marineduiker, die later blijkt te zijn gekoppeld aan een complot van een terroristische aanslag in New Orleans.

  Ten anker

  Vond