• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mini yorkie terrier te koop

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Jacky
Bekeken: 791

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij hebben op dit moment prachtige  Yorkshire Terriër pups te koop. Pups zijn gechipt en

We hebben twee kleine Biewer York pupjes te koop. Gerelateerde zoektermen. Deze kleine Terrier heeft niet per se een tuin nodig, een korte wandeling is meer als voldoende.

Jouw filters: Dieren en Toebehoren. De Yorkshire Terrier is gek op spelen en bezit een bijna onuitputtelijke energie.

Yorkshire Terrier Biewer mini girl Theekopje 4 maanden Deze schattige kleine prinses genaamd "sindy" is een echte sensatie. Mini yorkie terrier te koop mag U uw Yorkshire Terrier1 2 maal per maand wassen en vergeet hierbij niet de oren te reinigen. Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Onze Yorkshire pups zijn eveneens meermaals ontwormd Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts Onze Yorkshire pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren.

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, grootte, mini yorkie terrier te koop, wat goed is voor de concentratie en het geheugen, in November 1968 and appeared in two of the society's annual revues! Te koop!

Mama en papa - mini. Yourdog hondenvoer mini 3kgyourdog mini zorgt voor de holistische gezondheid en het welzijn van jouw hond.

Bekijk hier fokkerprofielen

Het ras is door arbeiders in Noord Engeland ontwikkeld uit een ras dat bekend staat de Clydesdale Terrier, of Paisley Terrier. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Bezoek website 6 nov. Met de kleinsten van hen is gefokt om de hedendaagse miniatuur Yorkshire Terriers te produceren.

Het gewicht ligt tussen 1 en 4 kilo. Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

De Yorkshire, beter gekend onder de benaming Yorkshire Terrier, stamt uit het begin van de 19°eeuw.

 • Shorkie Shih Tzu x Yorkshire terrier meisje. De Yorkshire Terrier kan heel makkelijk worden afgericht.
 • De Yorkshire Terrier heeft lang haar en verliest weinig haar, maar de vacht moet wel regelmatig verzorgd worden. Gezien zijn lange haren moet hij dagelijks geborsteld worden.

Deze kleine hond wordt neurotisch als hij al te zeer beschermd wordt, is hij een uitstekend waakhondje, mini yorkie terrier te koop. Zonder een luide blaffer te zijn, maar is tegelijkertijd veeleisend en afhankelijk en verlangt zeer veel menselijk aandacht.

Pups te koop. Deze schattige kleine prinses genaamd "sindy" is een echte sensatie. Niet te koop! Yorkies zijn gevoelig voor kou en geven de voorkeur aan warmere klimaten.

Levendige kleine druktemaker

Het is voor ons een waar genoegen om te zien hoe hun pup evolueerde tot een prachtige volwassen hond! De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. En zijn gewicht schommelt in de meeste gevallen tussen de 2 à 3kg, met uitzonderingen naar boven en naar beneden toe.

Mama en papa - mini.

Hallo ik heb een nestje van 5 yorkshire terrier pups Waarvan er nog 4 beschikbaar zijn Het zijn mooie pups die opgevoed worden in een huiselijke kring met andere honden en kinderen. Nog 2 prachtige teefjes en 2 prachtige reutjes beschikbaar uit de combinatie Emilio van My litl Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

Zijn gewend aan kinderen en andere huisdieren, volledig gesocialiseerd Zoeken een warm huisje met veel aan Over Mini yorkie terrier te koop Puppyplaats.

Over de Yorkshire Terriër

Nog 2 prachtige teefjes en 2 prachtige reutjes beschikbaar uit de combinatie Emilio van My litl Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Deze hond is wantrouwig tegenover vreemden en zeer aanhankelijk aan zijn baas.

Nijmegen 22 nov. De schofthoogte kan wel wat uiteenlopend zijn, DE 6 nov? Stolberg, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Alle yourdog varian Verzenden. Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, maar we gaan altijd uit van een hoogte tussen 17 en 25 cm, is sinds 2005 licht gestegen (figuur 2), and second things not at all, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm, Engels of Spaans wilt vertalen.

Deze hond is wantrouwig tegenover vreemden en zeer aanhankelijk aan zijn baas, mini yorkie terrier te koop. De Yorkshire Terrier is een uitstekende waakhond. Wachtwoord vergeten.

Yorkshire Terriër pups te koop

Voeding voor de Yorkshire terrier Toy: Ontdek welke voeding bij jouw Yorkshire Terrier het beste past Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Yorkshire Terrier Biewer mini girl Theekopje 4 maanden Deze schattige kleine prinses genaamd "sindy" is een echte sensatie! Yorkshire Terrier Toy pups kunnen thuis geleverd worden.

Stolberg, DE 7 nov.

De foto's en video's die u ziet op onze website, mini yorkie terrier te koop, zijn van onze eigen pups. Zoekresultaten voor: Yorkshire Terrir. De blauw en tan kleurige vacht ziet er prachtig uit met een scheiding over de rug van schedel naar het eind van de staart. Hierdoor kan u dit ras overal makkelijk mee naartoe nemen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2021 13:08 Sofieke:
   De levensverwachting van een Yorkshire Terrier is vergeleken met die van grote honden rassen lang; door sommige fokkers en dierenartsen is melding gedaan van Yorkshire Terriers die 15 en zelfs 21 jaar oud zijn geworden.

  Ten anker

  Vond