• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mel wallis de vries uitgespeeld recensie

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Manal
Bekeken: 361

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze trok snel een spijkerbroek en een T-shirt aan en griste wat boeken en schriften bij elkaar. Wanneer Anna zelf angstaanjagende telefoontjes van een anonieme beller krijgt, is ze bang dat haar hetzelfde lot wacht als Tessa.

Dan verdwijnt Tessa plotseling en Anna vertrouwt haar nieuwe vrienden niet meer. Er waren veel problemen tussen de vrienden in de groep, maar ze bleven nog steeds nauwe vrienden met elkaar. No trivia or quizzes yet.

Taal: Nederlands. Wel al vanaf het begin door gehad wie de dader was.

Jun 25, Saskia rated it liked it. Het is duidelijk dat haar uitstekende studieresultaten er niet voor zorgen dat ze populair wordt bij haar nieuwe klasgenoten.

May 26, Jane rated it liked it. Auteur: Mel Wallis de Vries M! Weer een geweldig boek van Mel Wallis de Vries. Ook het einde was goed gedaan, een topper.

  • Echt een prachtig boek. En daarna zien we hoe Anna Tessa en iedereen heeft ontmoet, hoe alles goed was voor even en daarna keihard de put in verdween, en vervolgens wat er gebeurd nadat Tessa is gevonden.
  • Geschreven bij Uitgespeeld Ze weet op den duur totaal niet wie haar vrienden zijn, dit maakt het zo spannend.

Meer informatie

Dec 30, Mariska rated it it was ok. Showing Iedereen schrok hiervan. Je kan hier samen met ons praten en discussiëren over alles wat met jouw favoriete genre te maken heeft! Ik vond het allemaal wel erg simpel, wist meteen wie de dader was, en vond het totaal niet spannend!

Toch maar eens zoeken naar andere boeken van deze schrijfster. Mar 23, Tessa Vanden broeck rated it it was amazing. Feb 27, Laurine rated it liked it.

Dat is natuurlijk wel een beetje jammer bij een thriller! Vond je dit een nuttige review.

Uitgespeeld

Tami Charles is a former teacher and the author of picture books, middle grade and young adult novels, and nonfiction. Best goed boek.

Mijn lijstje was letterlijk het lijstje met mensen die er iets mee te maken hadden. Naar het van het boek einde toe had ik als lezer echter steeds meer het gevoel dat ik al wel wist hoe het verhaal zou aflopen.

Je krijgt al snel het gevoel dat er meer achter de dood van Tessa zit en dat zorgt ervoor dat je het boek niet meer aan de kant kan leggen! Ditmaal een boek dat ik 14 jaar geleden waar gaat de tijd heen, mel wallis de vries uitgespeeld recensie.

Ik had een beetje een anti climax gevoel. Gelderland- nederland 12 september Jan 13, Liselot added it. Aug 23, Natascha rated it it was ok? Related Articles.

Samenvatting

Geschreven bij Uitgespeeld. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gewicht g Verpakking breedte mm Verpakking hoogte 18 mm Verpakking lengte mm. Het maakte het zelfs interessant om te lezen hoe iedereen er achter zou komen wie er achter de diverse gebeurtenissen zat. As a teacher, she made Een aantal die echt OMG die moeten het zijn en een aantal die op het randje stonden vanwege hun vreemde gedrag.

Een spannend YA boek. Roken, hoewel Wallis de Vries met enkele kunstgrepen nog wel probeerde om er extra mel wallis de vries uitgespeeld recensie in aan te brengen, drinken of moet ik het maar zuipen noemen, houdt moeder hier normaal gesproken mee op. Geschreven bij Uitgespeeld dit was de eerste boek van wallis die ik gelezen heb.

Geschreven bij Uitgespeeld Hartstikke goed maar natuurlijk kunnen er verbeteringen aangebracht worden. Toon meer Toon minder. Je wilt weten wie de dader is!

Other Editions 5. Zeven maanden geleden verhuisde de familie van Anna naar een andere woonplaats?

Mel Wallis de Vries

Ze stond in de badkamer en keek in de spiegel. Anna en Tessa krijgen een steeds hechtere band, tot ergernis van de anderen. Average rating 3.

Wel al vanaf het begin door gehad wie de dader was. Wie bedriegt wie. Maar dan verdwijnt Tessa en vertrouwt Anna haar nieuwe vrienden niet meer?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0