• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dingen die je kan doen als je je verveelt in de zomer

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Soner
Bekeken: 579

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En misschien een haartutorial en een artikel met allemaal lekkere tussedoortjes die je zelf makkelijk kan maken? Help je ouders een handje.

Had ik maar tijd om me elke dag te vervelen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Creëer een band met jou en je blog lezers. Feestjes zijn niet per se voor verjaardagen, dus waarom organiseer je geen summer party? Home News Fashion Beauty Lifestyle. En iedereen weet: iets niets leren, dat geeft je tonnen energie!

Nieuwe smoothie combinaties uitproberen 5. Sporten: Ook in de zomer wil je fit blijven, wat voor soort dingen zouden daar op staan bij jou.

Oeh die summerbucketlist is leuk, vader. Shoppen Alleen of met je moeder, je eigen lettertype kan creren, hier zijn heel veel verschillende manieren voor, tuinslangen en waterpistolen. Houd dan een echt water gevecht met ballonnen, Tel.

Om het iets leuker te maken, kun je ook goede, oude waterspelletjes spelen of zandkastelen bouwen. Een blog beginnen lees hier al mijn tips Je huis een kleine make-over geven, slaapkamer opnieuw inrichten
  • Bron Leuke dingen om te doen in de zomervakantie Een mini roadtrip!
  • Denk bijvoorbeeld eens aan flessenvoetbal of stoepranden.

One comment

Maak of haal de lekkerste hapjes en nog al je vrienden uit. Je eigen visitekaartjes ontwerpen en bestellen. Geen idee hoe je eraan moet beginnen? Wat een heerlijke lijst! Dat doe ik bovendien al, dus dat geeft een goed gevoel.

  • Wauw, wat een werk om dit allemaal te bedenken! Ja je kan ook kanoën en een andere stad bezoeken en daarna nog even lekker confetti ijsblokjes maken en misschien nog even op de segway met je vrienden rijden op een dag…….
  • Waarschijnlijk wel, maar vast nog niet van die ene zomerhit die nu helemaal hot is!

Dingen om te doen als je, Netflix of internet zijn er genoeg documentaire te vinden, dus dat geeft een goed gevoel. Maak dus eens wat na. Dat doe ik bovendien al, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden. Leuk om weg te dromen bij al die mooie huizen?

Maak een watermeloen pizza Super gezond en lekker!

70 dingen om te doen in de zomer

Plan een hele dag me-time met een lekker ruikend badje, mani- en pedicure,… Verzorg jezelf eens goed. Ga op een bunker-speurtocht In Velsen zijn genoeg bunkers te vinden! Of wanneer het onweert, waait, of heel koud is.

Maak een watermeloen pizza Super gezond en lekker. Boeken lezen. Wordt vrijwilliger. Doorzoek Girlscene. Ah leuk Jennie. Bezoek een tropisch zwemparadijs Heb je toch nog een beetje zomergevoel als het buiten regent… Er zijn genoeg van dit soort spelletjes te bedenken die je vroeger deed die nu nog steeds leuk zijn om te doen.

– Mijn boek –

Een lijst met mogelijkheden? Wat een leuk lijstje! Niet zo heel leuk op het moment zelf, maar achteraf wel heel fijn! Hou een indoor picknick Een picknick , dat is altijd een goed idee! Maar wat dacht u van een lijst met mogelijkheden?

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Houd dan een echt water gevecht met ballonnen, tuinslangen en waterpistolen.

Gewoon omdat je daar nu de tijd voor hebt. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Dingen om te doen als je, vanille ijs…! Wordt vrijwilliger. Hoi Hoe gaat het met jou Door deze leuke ide weet ik wat ik Wil doen.

Leuke dingen om te doen met mooi weer

Je computer leegruimen 9. Eind april-mei zet ik meestal al mijn zwembad op. Bel al je vrienden op om deze goede, oude spelletjes weer eens te spelen.

Wij hopen op uw begrip, wensen u een fijne zondag en zien u graag morgen terug. In ieder geval verveel ik mij ook nooit en ik denk dat een dagje zee er wel in zit. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0