• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Dinand
Bekeken: 806

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nederlands English. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Waar stuurt u uw documenten naartoe: Verwerking binnen een dag Stuur uw ingevulde aanvragen met de bijbehorende documenten en uw opdrachtbevestiging op via:.

Werktijden Embassy Services kantoor Den Haag is open maandag tot en met vrijdag van 9. Als de Amerikaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Amerikaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft.

Tips amp Tricks. Gaat u naar Australië? Wereldwijde expertise, wereldwijde begeleiding Wij zijn uw beste bron van informatie voor inreisvereisten, gezondheidsprotocollen en visumbegeleiding tijdens de COVIDpandemie. De ambassade is niet de enige Amerikaanse diplomatieke missie in Nederland.

In veel grote steden zijn consulaten gevestigd. Als u met de auto naar ons kantoor in Den Haag komt, dan adviseren wij u gebruik te maken van een parkeergarage. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Amerikaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer bezoek brengt aan de ambassade. Op zoek naar het Consulaat in Amsterdam of de Amerikaanse ambassade. Let op: de Amerikaanse ambassade kan niet worden bezocht zonder afspraak.

Waar vind je de ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in Nederland?

De reden dat elke reiziger voor een visum daadwerkelijk zelf naar het US Consulate moet komen is dat biometrische gegevens worden afgenomen, waaronder vingerafdrukken. Als de Amerikaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Amerikaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft.

Deel dit artikel: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. Met een ETA kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen, binnen 12 maanden na de uitgiftedatum.

Bezoek de Overige Informatie voor een overzicht van alle diensten die Embassy Services biedt. Beide vestigingen van de Amerikaanse vertegenwoordiging in Nederland hebben een eigen doel.

 • Washington, D. Reisverzekering voor Nederland en de Verenigde Staten - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Verenigde Staten.
 • Foto s Amerika. Visum quick check Bent u houder van een Nederlands paspoort?

Wereldwijde immigratie Immigratie naar Nederland Onze diensten en producten Kom meer te weten over onze diensten Bedrijven Cruiserederijen Touroperators Diensten op lokatie Al onze Partner Solutions Kom meer te weten over onze oplossingen!

De reden dat elke reiziger voor een visum daadwerkelijk zelf naar het US Consulate moet komen is dat biometrische gegevens worden afgenomen, waaronder vingerafdrukken. Generic selectors. Daarvoor kunnen specifieke touroperators u van informatie verschaffen. Informatie staten, amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer.

Ambassades en consulaten in de VS

Generic selectors. Het adres is: American Embassy. Foto s Amerika. Het Amerikaanse consulaat is gevestigd in Amsterdam.

Zoek een hotel in de buurt van de Amerikaanse Ambassade in Den Haag best western premier couture amsterdam Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Amerikaanse ambassade.

Exact matches only, amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer. Om Verenigde Staten. Vraag in enkele seconden uw elektronisch visum voor Australi online aan? In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Bedankt voor uw interesse in Embassy Services

Meer informatie. Zoek een hotel in de buurt van de Amerikaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Amerikaanse ambassade. Wereldwijde immigratie Immigratie naar Nederland Onze diensten en producten Kom meer te weten over onze diensten Bedrijven Cruiserederijen Touroperators Diensten op lokatie Al onze Partner Solutions Kom meer te weten over onze oplossingen.

Openingstijden: De Ambassade van de Verenigde Staten in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Amerikaanse belangen in Nederland.

 • In geval van uiterste nood, als u bijvoorbeeld uw paspoort verloren bent of er is dreiging van een gevangenisstraf, kunt u een beroep op ze doen.
 • Enkele adressen hieronder kunnen behulpzaam zijn bij het verkrijgen van informatie over de Verenigde Staten.
 • Vragen over uw factuur of uw aanvraag info embassy.
 • U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Verenigde Staten.

Meer dan 10 miljoen reizigers hebben Embassy Services al gebruikt Voltooi uw eenvoudige visumaanvraag door u bestelling online te plaatsen Stuur uw documenten naar ons op, Embassy Services zal deze namens u indienen bij het consulaat Ontvang uw paspoort en visum en track uw aanvraag online. De Amerikaanse ambassade en het Amerikaanse consulaat generaal hebben alleen urgente ondersteuning bij problemen van ingezetenen van de Verenigde Staten, amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer.

Exportdocumenten Apostille Legalisaties Vertalingen Notarisatie! Gebruik dan de Embassy Services ophaaldienst! De officile opening vond plaats op amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer maart Washington, D? Visum quick check Bent u houder van een Nederlands paspoort.

Contactgegevens

Deze houden zich vooral bezig op de zakelijke markt. Ok Meer lezen. Beide vestigingen van de Amerikaanse vertegenwoordiging in Nederland hebben een eigen doel.

Let op: de Amerikaanse ambassade kan niet worden bezocht zonder afspraak. Personen die naar de Verenigde Staten van Amerika wensen te reizen hoeven meestal geen afspraak te maken bij een consulaat of ambassade, omdat ze in plaats van een visum gebruik kunnen maken van een ESTA, amerikaanse ambassade nederland telefoonnummer. One World Observatory.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 22:24 Lorain:
   Wij zijn de meest toonaangevende wereldwijde provider van visumdiensten met een ongeëvenaarde capaciteit om zowel zakelijke als andere reisvisa te verkrijgen voor bedrijven en particulieren over de hele wereld op een snelle, eenvoudige en veilige manier.

   13.01.2021 11:52 Lava:
   Voor informatie over visumaanvragen bij verblijven langer dan 3 maanden kunt u tijden kantooruren tussen Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Embassy Services.

   14.01.2021 04:12 Alparslan:
   Internationaal reisadvies.

  Ten anker

  Vond