• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wk darts halve finale

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Ariëtte
Bekeken: 995

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Whitlock volgende slachtoffer Van Gerwen-vloek in door Pieter Verbeek 0 reacties. Door Siets Roskam Maandag 30 december om

Waar Nathan Aspinall vorig jaar een verrassende halvefinalist was, is dat nu zeker niet het geval. Daarna liep Wright toch nog weg bij Price, die zich duidelijk ergerde aan zijn eigen slechte spel. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

De finale is woensdag 1 januari om Meest gelezen.

De finale wordt woensdagavond zoals gebruikelijk bij elk WK op Nieuwjaarsdag gespeeld in het Alexandra Palace, wk darts halve finale. Whitlock volgende slachtoffer Van Gerwen-vloek in 0. Nieuw: Plastic Surgery Knifemares. Registreer dan via de knop hieronder. Suljovic meldt zich ook af voor Players Championship Finals na sterfgeval door Pieter Verbeek 0 reacties! De Zuid-Afrikaan won in september een Euro Tour-titel en reisde met veel vertrouwen af naar Oberhausen voor dit toernooi.

Suljovic meldt zich ook af voor Players Championship Finals na sterfgeval door Pieter Verbeek 0 reacties. Van Gerwen ondervond in het begin van de wedstrijd nog wel de nodige problemen met Labanauskas. Van Gerwen liep daarna ook uit naar , maar speelde vervolgens zeer wisselvallig.
 • Populair nieuws. Lees 7 reacties reacties.
 • Ajax - Midtjylland live op tv.

De Sousa sprakeloos: 'Ik heb geschiedenis geschreven'

Daarna kun je meteen inloggen met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord. Whitlock volgende slachtoffer Van Gerwen-vloek in 0. Nieuwe afleveringen Het beste van Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zijn missers werden alleen in de vijfde set afgestraft door Labanauskas, die verzuimde er van te maken en het echt spannend te maken. Kijkcijfers maandag: Gordon vecht voor kijker met jaar jong , Kopen zonder kijken wint.

 • Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar ! Je gebruikt een adblocker.
 • De Sousa geeft uitleg over nieuwe rekenfout: 'In het Engels lijkt het allemaal erg op elkaar' door Bram Coenen 0 reacties.

Beide spelers staan voor het eerst Meer informatie over browser ondersteuning. Gary Anderson Watchlist. Dit komt omdat wij je wachtwoord versleuteld hebben opgeslagen en wij deze dus niet meeverhuisd hebben naar ons nieuwe CMS. Help jij ons om deze prijs te winnen, wk darts halve finale.

Top 5 best gelezen

Praat mee Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen in halve finale WK darts live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:. Man steekt 20 verschillende autobanden lek video. De vier halvefinalisten bestaan uit vier verschillende nationaliteiten. Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road , documentaire Ik rouw van jou.

Verdeling prijzengeld tijdens Grand Slam of Darts met Suljovic meldt zich ook af voor Players Championship Finals na sterfgeval 0.

Wright was de hele wedstrijd de betere speler van de twee gemiddelde van 98 om 90 puntenwaardoor het tot gelijk opging, wk darts halve finale, 2000 vert.

Beide spelers staan voor het eerst Live: Ajax - FC Midtjylland.

Wright en Price ook verbaal met elkaar in de clinch

Actuele video's Meer actuele video's ». Op basis van de toernooistatis In een matige partij was de Welshman met te sterk voor de Nederlander. Zo werkt het.

 • FvD-lid over Joost Eerdmans : "Zou een goede partijleider zijn" video.
 • TV gids.
 • Kon niet inloggen in NUjij.
 • Van Gerwen plaatst zich na stroeve start voor halve finales WK darts.

Op basis van de toernooistatis Op de voorlaatste dag van zijn er nog wk darts halve finale vier spelers over. Zondagavond strijden zij om de hoofdprijs van Danny Baggish bood in de tweede ronde goed partij, maar moest met zijn meerdere erkennen in de jarige darter uit Stockport. De Brabantse titelverdediger en nummer n van de wereld won na een stroeve start alsnog ruim van Darius Labanauskas: Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Kon niet inloggen in NUjij.

TV gids. Suljovic meldt zich ook af voor Players Championship Finals na sterfgeval door Pieter Verbeek 0 reacties. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie over het WK Darts, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Michael van Gerwen heeft zich zondag geplaatst voor de halve finales van het WK darts. Dit komt omdat wij je wachtwoord versleuteld hebben opgeslagen en wij deze dus niet meeverhuisd hebben naar ons nieuwe CMS.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2021 12:22 Sherman:
   NUjij: Uitgelichte reacties.

   18.02.2021 21:56 Selin:
   Zoeken Zoekopdracht.

   18.02.2021 06:07 Khalil:
   Vul uw e-mailadres in om uw wachtwoord te resetten:. Beau gemist?

  Ten anker

  Vond