• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Telefoon blokkeren op afstand

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Asia
Bekeken: 608

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Passie voor online. Als je je eigen apparaat kwijt bent, tik je op Doorgaan als [je naam]. Door in te loggen op de website  iCloud  met je Apple ID, kun je vervolgens voor Zoek mijn iPhone kiezen om per aangesloten apparaat deze op afstand te beheren, een geluid af te spelen, te vergrendelen of te wissen.

Als je je telefoon echt al een paar dagen niet kan vinden, of erachter bent gekomen dat de telefoon op een voor jou onbekende locatie is, kun je de gegevens van de smartphone op afstand wissen. Als u uw kwijtgeraakte telefoon gebruikt voor verificatie in twee stappen, moet u een back-uptelefoonnummer of back-upcode hebben.

Is je telefoon echt in verkeerde handen gevallen, dan kun je op wissen klikken. Wat er mogelijk is en hoe je dit activeert is afhankelijk van het merk. Check ook eens de pincode van je simkaart. Log in. U kunt een gratis locatie service gebruiken voor Windows Phone.

Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen om de pijn te verzachten. Een moment van onoplettendheid en opeens is uw GSM uit uw gezichtsveld verdwenen. Dat is handig als je je smartphone kwijt bent. Bij het kopen van een nieuw apparaat is het u misschien al opgevallen dat de verkoper een verzekering voor de smartphone of tablet aanbiedt! Verantwoordelijk voor de content en redactie. Volg dezelfde stappen als hierboven telefoon blokkeren op afstand.

IPhone gegevens wissen

Bekijk abonnementen. Dan weet je tenminste zeker dat de smartphone niet dichterbij ligt dan dat je denkt. Misschien is hij gestolen of is hij ergens verloren gegaan. Favoriete papa van Joris en Ruben. Passie voor online.

 • Hoe maak je apparaten 'Boefproof'?
 • De overheid en een groot aantal partijen uit de telecom-, smartphone en tabletsector ondersteunen de campagne maakhetzeniettemakkelijk. Daarom lees je in mijn vorige blog et belang van back-ups maken.

Doe dat eerst, telefoon blokkeren op afstand, zodat de dief er niets meer mee kan doen. We leggen hier kort uit hoe je een Androidtelefoon en een iPhone na een diefstal op afstand kunt blokkeren, dan is het wel prettig als je alle gegevens nog ergens achter de hand hebt. Als de app nog niet op het andere apparaat is genstalleerd, kun je deze downloaden via Google Telefoon blokkeren op afstand.

Dat is handig als je de iPhone verloren bent of gestolen is. Het hangt allemaal af van de mobiele operatoren of verzekeraars en de voorwaarden die zij in hun contracten. Mocht boer zoekt vrouw inschrijven telefoon dan toch echt weg zijn, zodat je zeker weet dat je de iPhone niet per ongeluk thuis in je jas hebt laten liggen!

Www.repaironsite.nl

Wat is de pincode en waarvoor dient het? U vindt deze cijferige code op de verpakking voor uw mobiele telefoon, de aankoopfactuur en onder de batterij. Als je iemand anders helpt, tik je op Inloggen als gast en laat je de ander inloggen.

Op een iPhone- of Android-toestel staat dit vaak standaard ingeschakeld. Dien een klacht in bij de politie In lithium accu voor caravan mover van diefstal of verlies van uw smartphone, dient u best een klacht in bij de politie!

Dat is handig als je je smartphone kwijt bent. Zo kan er geen misbruik gemaakt worden van jouw kaart. Tracken is alleen mogelijk als de smartphone is verbonden met het internet, telefoon blokkeren op afstand.

Waar te beginnen?

Feedback verzenden over Let wel: het tracken op 10 tot 20 meter nauwkeurig. Maar geen nood: je kunt de app ook via de webbrowser benaderen. Dat komt doordat er soms wat afwijkingen zijn in het gps-signaal. Op zowel Android als iOS is het mogelijk de telefoon op afstand te wissen.

Staat deze optie niet in je telefoon, telefoon blokkeren op afstand. Maar is dat wel waar. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Zo kan de telefoon worden gereset of geblokkeerd op afstand. Die verzekering zal u dekken in geval van diefstal, zo vertelt hij, de aankoopfactuur en onder de batterij. Met deze telefoon blokkeren op afstand kunt u het apparaat op afstand vergrendelen met een toegangscode.

Op deze site kun je leren hoe je je device onbruikbaar kunt maken voor dieven.

Wat is 'YUNU' en waarvoor dient het?

Hoe kan ik de gegevens van mijn telefoon op afstand wissen? Zo kan een mogelijke dief geen nieuw abonnement aanvragen bij eender welke Belgische operator. Wat is 5G?

Social media Facebook Twitter. Log dan in op de site vanaf uw telefoon blokkeren op afstand en geeft een wachtwoord op voor uw apparaat.

Nu uw simkaart en gsm geblokkeerd zijn, kunt u een nieuwe simkaart bestellen. Favoriete papa van Joris en Ruben!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 10:19 Clair:
   Verantwoordelijk voor de content en redactie. Voor Windows Phones Nogmaals, geen paniek!

   16.01.2021 18:55 Katrina:
   Als u een Android-telefoon wilt vinden, vergrendelen of wissen, moet de telefoon aan de volgende voorwaarden voldoen:.

  Ten anker

  Vond