• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met korting naar holiday on ice

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Rosa
Bekeken: 399

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geniet van spectaculaire schaatsroutines op olympisch niveau, de beste live muziek, betoverende decors, glamour kostuums en hightech special effects. Wanneer Antonio naar de bovenwereld ontsnapt, ontstaat hun verboden liefde. Zoek op Theater, Voorstelling of Plaats.

Parkeer je elders, op straat of in andere parkeergelegenheden in de nabijheid van de Jaarbeurs, dan gelden uiteraard de geldende parkeertarieven van de betreffende locatie. Aan de overkant van de weg zie je de Jaarbeurs liggen. Op DagjeWeg. Live entertainment voor alle leeftijden!

Minimumleeftijd hoofdboeker: 18 jaar Bij deze actie kunnen geen rolstoelplaatsen geboekt worden.

Privacy - Cookies - Voorwaarden. In geval van no-show is restitutie niet mogelijk. NL Tickets aan Klantbeoordeling: 8,4. Vanuit de richting Utrecht Je houdt de A12 aan tot Gouda.

Live entertainment voor alle leeftijden. Alle acties voor fun?

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken? Beleef dit sprookjesachtige, ijzige evenement met de hele familie.
 • Liefde op het eerste gezicht, twee rivaliserende families en een verboden romance met dramatische afloop. Believe vertelt de moderne rock versie van Romeo en Julia.
 • Elke dag de scherpste deals. Alle acties voor fun.

Compacte hartslag saturatiemeter

Believe, de spectaculaire Holiday On Ice Show Ze zijn weer terug met een fantastische nieuwe show, Holiday On Ice: olympisch niveau choreografieën met de beste live muziek, decors en hightech special effects. Er is parkeergelegenheid bij het Jaarbeurscomplex. Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken? De metrostations Zuidplein en Slinge liggen beiden op loopafstand van de ingang van Rotterdam Ahoy. Klantenservice Stuur ons een mail Veelgestelde vragen.

Disney on Ice kenmerkt zich door originaliteit en verrast iedere bezoeker op een aangename manier.

In veel gevallen is dit niet toegestaan en hoe laat daphne schippers is er een aparte opvang voor honden geregeld! Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. Alle Disney On Ice kortingsacties zijn gecontroleerd door Steffie op. In Disney On Ice zie je al je favoriete Disney-figuren op het ijs verschijnen. Bekijk alle foto's. Believe vertelt de moderne rock versie van Romeo en Julia.

Meer voordelen

Met de auto Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. De Jaarbeurs is op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Minimumleeftijd hoofdboeker: 18 jaar Bij deze actie kunnen geen rolstoelplaatsen geboekt worden.

Volg de borden P1 tot en met P4.

Je volgt dan de A20 richting Rotterdam. Het weergegeven kortingspercentage is berekend over de vanaf prijs exclusief de eventuele op de actiepagina vermelde verplichte variabele bijkomende kosten. Bij knooppunt Vaanplein neem je afrit Rotterdam-Zuidplein 19A.

Wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt beschikbaar. Je kunt jouw bezoek aan Disney On Ice reserveren door online een ticket te kopen.

Holiday on Ice brengt Romeo en Julia op het ijs!

Believe vertelt de moderne rock versie van Romeo en Julia. Je kan parkeren op de parkeerplaats van Rotterdam Ahoy. In deze wereld leeft Clarissa. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou.

Iedereen kent het verhaal van Romeo en Julia? Elke dag de scherpste deals. De verhaallijnen uit de verschillende Disney films zullen worden vertolkt tijdens Disney On Ice, die extra korting geven op je volgende bestelling.

Privacy - Cookies - Voorwaarden. Wijzigen en annuleren ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij het door jou geboekte arrangement. NL Tickets verdien je automatisch kortingspunten, mooi opgediend, met korting naar holiday on ice.

Disney On Ice informatie

Vanaf de Groene Kruisweg neem je de 4e afrit rechts de Oldegaarde op. Aan de overkant van de weg zie je de Jaarbeurs liggen. Elke dag de nieuwste deals zo in je inbox?

Bij voorkeur koop je de tickets online.

NL Tickets Top 10 Geef een dagje weg cadeau. Elsa was al een mooie verschijning, maar kijk dan meer eens toe hoe zij sierlijke pirouettes en kunstjes doet op het ijs. Je kunt jouw bezoek aan Disney On Ice reserveren door online een ticket te kopen. In de arme onderwereld krijgt hoofdrolspeler Antonio een visioen met korting naar holiday on ice een meisje van zijn dromen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 09:01 Aaliyah:
   Bestel snel de laatste kaarten v.

   18.01.2021 23:34 Erdinç:
   Na de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van ActievandeDag. Deel deze deal!

  Ten anker

  Vond