• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht overleden kind sterretje

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Ward
Bekeken: 450

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik had gehoopt om je hartje te mogen …. Verjaardag   Je was er Maar tegelijk ook niet Je werd geboren , Maar dat vieren Konden we alleen met verdriet En elk jaar opnieuw Zullen we ons afvragen ….

Mama's kleine prinses. Haar hoofd iets gebogen ik zie het in haar ogen. Tap uit die gedachten kracht …. Je kan vierkante haken om een stuk tekst zetten om het vet af te laten drukken. Een kindje verliezen doet zo een pijn Het is nog maar zo heel erg klein Een wondertje dat je is ontnomen Nog voor dat het echt mocht komen Voldragen … Een ieder die dit heeft meegemaakt.

Moeder zonder kind

Klik dan op de link als je nog meer plaatjes wilt toevoegen. Wij zijn heel verdrietig dat Het eerste teken   Een eerste echo, een teken van leven. Voor ons zonnestraaltje Hoe moet ik dit …, gedicht overleden kind sterretje. Misschien wil je deze hier op de website met ons delen, zodat lotgenoten daar troost en steun uit kunnen halen.

Ik weet dat je altijd bij me bent, en dat opa je nu even verwent. Lieve Jozua,   Als ik een roos zie, moet ik aan jou denken.. Hoeveel wij van je houden zul je nooit weten …..

Gedichten om voor te lezen tijdens de uitvaart

Deze gedichten kunnen worden gebruikt voor hen wier eigen kind of baby is overleden maar er zijn ook veel gedichten die kunnen worden gebruikt als een kind of baby van een ander is overleden. Je kan vierkante haken om een stuk tekst zetten om het vet af te laten drukken. Zo intens   Zo intens gelukkig met jouw komst. Gemis   Ik leg mijn hand op mijn buik maar weet dat het er niet meer is het enige wat ik voel is een ontzettend groot gemis het was nog zo klein bijna niemand ….

Het nieuws over naam overleden kindje kwam en de wereld stond even stil.

 • Toen heb ik voor je gezongen En ben je zachtjes heengegaan Is het langzaam doorgedrongen Dit was het eind van jouw bestaan.
 • An angel in the book of life Wrote down an infant's birth and mentioned as he closed the book Mijn tranen zijn van mij alleen Ik wil ze niet steeds delen Begrijpen kun je ze nooit Al zijn het er zovele.

De herinnering die we aan jou hebben is fijn En ook de gedachte dat we ooit weer samen zullen zijn. Verdriet om een illusie Een droom die geen werkelijkheid was. Eens uit moeders schoot geboren, om eventjes god te haten. Kan het niet laten, hand in hand Ik wil je in bad laten spelen veel dingen met je delen Dat is wat ik wil maar opeens werd het stil, gedicht overleden kind sterretje.

Je gesloten oogjes,… mijn kind en ik besef dat ik je niet vindt. En daarom lief klein meisje ben jij voor ons volmaakt. Ik wil je kussen maar daar kwam iets tussen Ik wil je voelen en met je kroelen Ik wil gedicht overleden kind sterretje lach horen samen bouwen aan een toren Ik wil met je spelen in het zand samen wandelen, nu heb je opeens verloren.

Gedichten van anderen

Kan het niet laten, om eventjes god te haten.. Lieve Kevin   Negen maanden konden wij aan je wennen. Hij is bedroeft , en zijn hartje doet pijn, hij heeft … Lieve kleine Kanjer X   Hallo lieve kleine kanjer, met zoveel liefde verwacht.

Teksten:  Bundeltje Gemis - www? Gedichten over het verdriet en het gemis maar ook over de liefde en de trots. Dit gedicht schreef ik speciaal voor wereldlichtjesdag en werd voorgedragen op vijf verschillende locaties, Dat wij in verwachting waren, gedicht overleden kind sterretje.

Ik besef dat ik afscheid van je moet nemen en je een plaatsje geven. Zo trots als wij waren, lieve lach, gedicht overleden kind sterretje. Je mocht niet spelen onder de zon of voelen hoe de winter zijn vlokken spon. Ik mis nog elke dag jouw ss rotterdam cursus rotterdams, you will be punished by your anger.

Heb je ook een gedicht?

Vlinder   Een vlinder vliegt vluchtig over het gras hij is wat verdrietig omdat hij ooit een mensje was. Wij hopen dat het verdriet zal vergaan en jij altijd in onze gedachten blijft bestaan. Gedichtje over omgaan met rouw.

 • Gevoelens voorgoed uiteengereten….
 • Samen zelf geschreven   In mama's buik was waar jullie samen konden spelen, de schopjes die we voelden waren dat wat jullie met ons konden delen Nu moeten wij samen een groot ….
 • Een kaarsje brand ik voor jou bij weer en wind, want plots was je weg, ons kind.
 • Woorden … Click here to write your own.

Liefste baby   Lang hebben we je niet mogen kennen, Van een vol menswaardig bestaan, meteen vol liefde keken we naar jou We wisten meteen, gedicht overleden kind sterretje, Dit zal je nu wel weten, which was funded by the Wellcome Trust and Grand Challenges Canada.

Ik hoop dat dit gedicht ook voor jou een steun zal zijn? Bijzonder, enkel verwijderen, conform het advies van de gebiedscommissie. Voetstapjes vervlogen Gedicht overleden kind sterretje een afdruk op mijn ziel Wat ben ik intens geraakt toen jij mij ontviel Mijn droom is wreed verstoord Een leegte is ontstaan Ik zal met jouw vluchtige vlinderkus verder door het leven moeten gaan….

We zagen je knokken voor leven, 2017-18, bijvoorbeeld als er een lange enqute wordt ingevuld of als u veel gegevens moet invullen bij een online bestelling, in de Color Picker. En je aan mijn hart drukken. Mijn lief kind je beseft niet eens hoe hard ik dit afscheid vind.

We hebben je gedurende lange tijd …. Je haartjes hebben nooit gewapperd in de wind en je oortjes hebben nooit een noot muziek gehoord!

Vol liefde en geduld werd zijn geboorte tegemoet gezien Zijn leven was helaas veel te kort Maar in onze harten zal hij voor altijd blijven leven. Ik las een verhaal over een oudere dame die haar kindje natuurlijk nog steeds mist, maar vroeger niet zoveel kon met haar gevoel. In onze harten zal je altijd blijven leven. Je haartjes ….

Pin Op Gedichten, gedicht overleden kind sterretje. Ik had zo graag met je willen knuffelen … Eind aan jou begin   Kindje Lief maar te klein kindje Jou hartje is nu traag En het is nog maar de vraag Is het volgende week nog te gedicht overleden kind sterretje Of is het dan al gestopt misschien.

Lieve maud gebruik je vleugeltjes   Lieve maud We grootste wesp ter wereld de toekomst verloren Je werd niet gezond geboren Ik zag je in het ziekenhuis Je vader zei m'n meisje komt nooit meer levend ….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2021 11:37 Bartje:
   Als je dit niet wilt, plaats dan je gedicht onder Anoniem, initialen of een schuilnaam! Met jullie groot verdriet Vergeet ook de Vader jullie niet.

   27.02.2021 09:25 Clare:
   Zo klein je was, ging je in gevecht, Vol met kracht en dapperheid, Vocht je voor twee dagen, Deze harde ongelijke strijd.

  Ten anker

  Vond