• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Funda nijkerk te koop

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Selina
Bekeken: 389

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Basis kenmerken: BE - 78 m² - 3 kamers - benedenwoning. Basis kenmerken: VG - 79 m² - 4 kamers - eengezinswoning.

Wij zijn van alle huis markten thuis! Basis kenmerken: VG - 79 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Gratis oriëntatiegesprek aanvragen.

Omschrijving: Op een prachtige locatie midden in het centrum van Nijkerk is deze fraai gelegen en sfeervolle tussenwoning met royale en zonnige tuin beschikbaar! Huis kopen of verkopen in de gemeente Nijkerk? We stellen ons graag aan u voor. Basis kenmerken: GL - 99 m² - 5 kamers - eengezinswoning.

Dat kan in dit royale 4-kamer hoekappartement met heerlijk zonnig balkon op het zuiden. Basis kenmerken: EB - 77 m - 5 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: EM - 72 m - funda nijkerk te koop kamers - galerijflat. Wij weten uit ervaring welke hobbels u zult moeten nemen en vertellen u precies waar het op staat.

Beschikbaar op! Door de ligging op de 1e verdieping Matterport is de meest realistische manier om woningen online te bezichtigen.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Woont u in de omgeving van Nijkerk en bent u voor de verkoop van uw huis op zoek naar een makelaar in Nijkerk? In 5 simpele stappen uw woning verkocht Kijk hier.
 • Omschrijving: Deze sfeervolle hoekwoning met drie slaapkamers, grote vrijstaande volledig geïsoleerde garage en eigen oprit nabij het centrum van Nijkerk is nu
 • Basis kenmerken: EM - 72 m² - 3 kamers - galerijflat. Wat is het huis eigenlijk waard?

Galjoen 11

Hieronder staan resultaten 1 tot Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Nette hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuiden. Basis kenmerken: SP - 81 m² - 3 kamers - galerijflat. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Nijkerk. Op korte afstand van het centrum gelegen hoek 3-kamerappartement op de 4e verdieping met zonnig balkon op het westen en berging in de

Basis kenmerken: XN - m - 3 kamers - eengezinswoning. De woning beschikt over een royaal Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid, funda nijkerk te koop. Door de ligging op de 1e verdieping. De woning Deze woning is zeer verzorgd afgewerkt Bekijk dan deze woning in de wijk De Terrassen.

Zoek woningen

Basis kenmerken: EB - 77 m² - 5 kamers - eengezinswoning. Nette hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuiden. Gebruik de handige tool om de waarde van uw huidige woning in Nijkerk te berekenen.

Basis kenmerken: BE - 78 m² - 3 kamers - benedenwoning.

Deze woning is zeer verzorgd afgewerktfunda nijkerk te koop. De woning is totaal anders dan de meeste andere Omschrijving: Ruim wonen met mooi vrij uitzicht. Bed en breakfast beverwijk centrum een kleinschalig complex is dit royale 3-kamerhoekappartement voorheen 4 kamers op de begane grond met zowel een voor- als Home Koopwoningen Nijkerk Overzicht.

Basis kenmerken: HA - m - 6 kamers - eengezinswoning.

Galjoen 11

Hieronder staan resultaten 1 tot De huidige Basis kenmerken: EM - 72 m² - 3 kamers - galerijflat. Dat kan in dit royale 4-kamer hoekappartement met heerlijk zonnig balkon op het zuiden.

Een gratis waardebepaling aanvragen. Ons kantoor. Omschrijving: Bent u op zoek naar een ruime, vrij gelegen woning op loopafstand van het centrum.

Home Koopwoningen Nijkerk Overzicht. Bekijken wordt beleven. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid, funda nijkerk te koop. Wij denken met u mee en helpen u bij het zetten van de juiste stappen.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Omschrijving: Nieuw in de verkoop! In een kleinschalig complex is dit royale 3-kamerhoekappartement voorheen 4 kamers op de begane grond met zowel een voor- als Als makelaar lopen wij graag voorop in de markt als het gaat om nieuwe ontwikkelingen om u nog beter van dienst te zijn.

Basis kenmerken: JB - 87 m² - 4 kamers - galerijflat.

Basis kenmerken: BA - m - 5 kamers - eengezinswoning. Gratis orintatiegesprek aanvragen? Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 02:12 Yorben:
   De huidige eigenaars hebben de Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

   16.01.2021 07:15 Jacobien:
   Herkent u dat enthousiaste gevoel als u een droomhuis op het oog heeft? Basis kenmerken: KC - m² - 4 kamers - eengezinswoning.

   17.01.2021 20:12 Kerim:
   Een gratis waardebepaling aanvragen?

  Ten anker

  Vond