• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pil dag te laat ingenomen

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Steffany
Bekeken: 173

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eenfase combinatiepil Dit type pil is het meest gebruikt. Anticonceptie kiezen lastig?

Of kies je hier niet voor? Hieraan zijn geen kosten verbonden. Je huisarts kan je hier meer informatie over geven.

Doe de Morning-aftertest. Of sla deze over en slik de 1e pil van de nieuwe strip.

De koperspiraal beschermt het best tegen zwangerschap. Piltablet kwijt Mocht je een pil kwijtraken, dan kan je die dag de laatste pil van deze strip innemen. Wanneer werkt de pil niet goed meer. Ben je meer dan n pil vergeten. Ben je er niet zeker van welke soort pil jij slikt, pil dag te laat ingenomen. Ook kan het zo zijn dat je diarree hebt gehad of hebt overgegeven, omdat ook dit de betrouwbaarheid van de pil kan verminderen.

U heeft 2 opties: stopweek van maximaal 7 dagen in laten gaan vanaf de 1e vergeten pil, of de pil volgens schema hervatten neem de laatste vergeten pil alsnog zo spoedig mogelijk in en de stopweek vervolgens overslaan. In dit geval moet je zo snel mogelijk een extra tablet nemen.

Eén pil vergeten

AIs er sperma in jouw vagina kwam dan is de kans op zwangerschap het grootst als je:. Minder dan 12 uur geleden : gelukkig dat je nu al beseft dat je de pil vergeten bent. Gebruik de komende zeven dagen aanvullende anticonceptie, bijvoorbeeld een condoom. Ben je één pil vergeten in te nemen en had je deze minder dan 12 uur geleden moeten slikken? Week 2 van de pilstrip Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in. Meest gelezen. Bij meerfasenpillen verschilt die samenstelling per week.

In sommige situaties werkt de pil minder goed. Dan kun je de stopweek eerder beginnen of juist overslaan. Meerdere pillen vergeten Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten. Wel is het altijd belangrijk om bij het vergeten van de pil, te kijken wat je het beste kan doen om te voorkomen dat je zwanger kan worden? Boswellia, de nieuwe superfood voor je gewrichten. Koppel het innemen klm flying blue contact de pil aan iets wat je elke dag doet, zoals tanden poetsen of je lenzen pil dag te laat ingenomen doen.

Als de pil zonder stopweek werd doorgeslikt zijn in alle gevallen de adviezen van de 2 e pilweek van toepassing.

U gaat naar uw apotheek

Kijk wel eerst bij de veel gestelde vragen. Wanneer contact opnemen met de huisarts? Gebruik de komende 7 dagen een  condoom als je seks hebt.

Persoonlijke medicijngegevens worden beslist niet gedeeld.

Dit kan tot uiterlijk 36 uur na inname van de laatste pil die nog goed in het lichaam is opgenomen, pil dag te laat ingenomen.

Ook het spiraal, de ring en andere middelen beschermen! Minder dan 12 uur geleden : gelukkig dat je nu al beseft dat je de pil vergeten bent. Alle pillen hebben dezelfde kleur en bevatten dezelfde hoeveelheid hormonen. Print Deel Facebook Twitter. Is de laatst ingenomen pil langer dan 60 uur geleden ingenomen.

1 pil vergeten

Stoppen met de anticonceptiepil? Heb je nog een reservestrip, dan kun je de zoekgeraakte tablet daar uit aanvullen. Vergeet je vaker de pil?

  • Spiraal, ring en andere middelen Er is veel meer dan alleen de pil.
  • De éénfasepil is de meest gebruikte pil.
  • Kijk wat je kunt doen om er toch aan te denken.
  • Je bent hier:.

Scripts zijn geblokkeerd, pil dag te laat ingenomen, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer. In welke week ben je. Tijdens pil dag te laat ingenomen kan het soms wat langer duren voor je antwoord krijgt. SBS6 komt met een gloednieuw datingprogramma. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vergeet je de pil vaker. Kijk wel eerst bij de veel gestelde vragen. Omdat er geen stopweek is bij het gebruik van de minipil geldt het volgende advies: minder dan 12 uur te laat: pil alsnog innemen. Aan het einde van de strip sla je de stopweek over en ga je meteen verder met de volgende strip.

Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt Neem de tweede vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in.

Eenfase combinatiepil

Hoe gaat het verder na het vergeten van de pil? Condooms Pil Spiraal, ring en andere middelen Hormonen Welke anticonceptie kies jij? Deze regel geldt alleen voor de combinatiepil.

En pil vergeten Minder dan 12 uur geleden : gelukkig dat je nu al beseft dat je de pil vergeten bent. Hetzelfde advies geldt in geval van hevig braken. Gebruik naast de pil ook een condoom. Neem de laatst vergeten pil alsnog zo spoedig mogelijk in.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0