• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ov jaarkaart aanvragen student

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: María
Bekeken: 922

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je geeft door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies op deze website. Vraag een studentenreisproduct aan.

Zo regel je een Klassewissel. DUO heeft dit voor mbo, hbo en universiteit beschreven. Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat. Voor alle zaken rondom het recht op het studentenreisproduct moet je bij DUO zijn. Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten. Ga je binnenkort studeren en wil je weten of je recht hebt op het studentenreisproduct.

Doe je mbo 1 of 2?

Zo check je in voor je treinreis. NB Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor 9. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt.

Een student heeft recht op een studentenreisproduct voor de gehele duur van zijn studie plus een jaar. Ov jaarkaart aanvragen student informatie.

Ga je voor een kortere periode naar het buitenland?
 • Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro. Toch is in- én uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs.
 • Om te kunnen reizen met het studentenreisproduct heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Voor de precieze regelingen rondom het studentenreisproduct en om te kijken of je er recht op hebt, kun je terecht op de website van DUO.

Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Let op! Koop een internationaal ticket voor het hele traject Bij controle toon je jouw OV-chipkaart en je internationale ticket aan de conducteur. Hoe zit het nu precies? RSR werkt in opdracht van de vervoerbedrijven en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk met het studentenreisproduct kunt reizen. DUO heeft dit voor mbo, hbo en universiteit beschreven. Type reis Vertrek Aankomst.

Of studeer je al een tijdje en weet je eigenlijk niet zeker of je nog wel gebruik mag maken van je Ov jaarkaart aanvragen student. Dat gebeurt dus niet automatisch. Heb je vragen betreft je studentenreisproduct, dan kun je kijken op www.

Hoe lang heb ik recht op het studenten-OV? Via studentenreisproduct. Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij. Ik ben student hbo of universiteit.

Type reis Vertrek Aankomst. Gratis aanmelden voor NS Extra! Ben je klaar met je studie of duurt je studie langer dan gepland. Hoelang je recht hebt op studiefinanciering en het studentenreisproduct, hangt af van je opleiding. Vragen over het studentenreisproduct!

Plan je reis

Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau. Via  Mijn DUO  kan je controleren of het stopzetten is gelukt. Lees er meer over o p de site van het Studentenreisproduct.

 • Ben je nog geen 18, dan krijg je studiefinanciering vanaf de 1e maand van het 1e volledige kwartaal van je studie meestal oktober.
 • Het studentenreisproduct kunt je wél voor je 18e krijgen.
 • Nadat je bent afgestudeerd moet je je studenten-OV weer stopzetten, ook wanneer je sneller bent afgestudeerd.
 • Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert.

Ga je voor een kortere periode naar het buitenland. Eerst vraag je voor 7,50 een persoonlijke OV-chipkaart aan via  www. NS adviseert om met een e-ticket te reizen als je over de grens gaat.

Met deze nieuwe kaart kan je het studentenreisproduct weer ophalen reis in de tussentijd verder met het Tijdelijk studentenreisproduct, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je ov jaarkaart aanvragen student binnen 10 jaar haalt. Type reis Vertrek Aankomst. Reis je met een e-ticket, ov jaarkaart aanvragen student. Heb je het studentenreisproduct aangevraagd bij DUO.

Doe lilas syringa vulgaris michel buchner een opleiding op niveau 3 of 4, aan te vragen via studentenreisproduct.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Hoe vraag ik het studentenreisproduct aan? Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter. Reisadvies op maat?

Dan kun je niet meer gratis met je studentenreisproduct reizen. Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk De prestatiebeurs is een voorlopige lening, overtreft al hun verwachtingen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2021 10:09 Minke:
   Vraag het op tijd aan en reis gratis of met korting met het openbaar vervoer tussen kamer, opleiding en thuis. Koop een internationaal ticket voor het hele traject Bij controle toon je jouw OV-chipkaart en je internationale ticket aan de conducteur.

   20.01.2021 03:31 Laury:
   Dat gebeurt dus niet automatisch. Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter.

   15.01.2021 22:18 Dima:
   Ook als je nog geen 18 bent.

  Ten anker

  Vond