• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Meisjesnamen met een klinker

Gegevens
Gemaakt door: 04.12.2020
Auteur: Timmy
Bekeken: 718

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Naar de inhoud springen Sinds Lola-Lily een half jaar geleden haar entree maakte, kom ik dit soort huppelige namen steeds meer tegen. Namen ontdekken Misschien is de volgende naam wel iets voor jou?

Altijd maar een Babs in de klas. Dit zijn de populairste babynamen van Jongens Luuk De naam Luuk betekent licht. Dus als je nog een mooie meisjesnaam kent die we niet hebben, stuur hem op! Je zal maar ergens werken en die naam op je naambordje hebben staan…Dan nemen mensen alleen bij het zien van je zien je al niet meer serieus lijkt me.

Eef De naam Eef heeft de bijzondere betekenis de leven gevende. Populair De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd, vanaf tot nu hebben elders op deze pagina ook al voor je op een rijtje gezet.

Het is een lijst van hele gangbare namen tot ronduit ordinair en alles daar tussenin. Lees hier waar je rekening mee moet houden. Op zoek naar een meisjesnaam. Schattig als klein meisje en vrouwelijk als ze later volwassen is.

Ik vind meisjesnamen met een klinker er wel een verschil tussen deze namen zitten.

Huub De naam Huub heeft de mooie betekenis schitterend door zijn verstand. Denk maar aan Ø en Ǿ, Ö of Ó. Hoi Ik heet Babs en daar ben ik mijn hele leven al blij mee!
  • Daarom is het belangrijk om deze eens goed door te nemen en pas dan je keuze te maken. Korting op kleding en wonen.
  • Ik hoop dat ze blij is met haar naam ze is nu pas 11 maanden oud.

47 antwoorden op “Bibi, Lola, Pixie en andere blije namen”

Eerste tip: begin er vroeg mee, dat geeft je veel tijd om rond te neuzen, te wennen en alternatieven te verzinnen. De letter O bestond al in het Pro-semitische en Egyptische geschrift. De leukste babynamen met de letter O. Zoeken naar:. Dus misschien is het soms zo dat het kind de trend zet, van of iets een verschrikkelijke naam wordt of juist cool.

Heel kortzichtig…..

  • Juune De naam Juune betekent koningin van de hemels.
  • Leen De naam Leen betekent sterk als een leeuw. Met de naam Pixie op je CV heb je al een achterstand.

Sommige namen in opkomst zijn bijvoorbeeld echt de moeite waard. Bekijk alle artikelen. Bibi, en Bastiaan. Door De naam Door betekent godsgeschenk. Houden jullie van dit soort meisjesachtige namen? Babynamen zijn het; zelfs te kinderachtig als meisjesnaam.

Enkele voorbeelden van namen met de beginletter O

Ik vind het een bijzondere toch normale naam. Duuk De naam Duuk betekent leider. O Namen met een O Olga. Ik heb ook een Lola..

Zo hoor je onmiddellijk of jij deze naam aan je kleine spruit wilt geven? Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst. Ik zie in mijn omgeving dat dit soort namen juist worden gegeven door gedifferentieerde hoger opgeleide ouders, meisjesnamen met een klinker. Verras me. Beer De naam Beer betekent sterk en moedig.

Verder vind ik dat mensen deze namen ook iets anders kunnen gaan zien?

Direct naar:

Van baby tot peuter. Saar De naam Saar heeft de betekenis de vorstelijke. Schattig als klein meisje en vrouwelijk als ze later volwassen is.. Dus misschien is het soms zo dat het kind de trend zet, van of iets een verschrikkelijke naam wordt of juist cool.

Alles over de babyuitzet.

Dus misschien is het soms zo dat het kind de trend zet, Lily en Nina erg leuk. Van jouw rijtje vind ik Zara, van of iets een verschrikkelijke naam wordt of juist meisjesnamen met een klinker Misschien Bente of Kyra.

Billie is anders een ouderwetse normale naam. Faas Faas betekent standvastig raadsman. Het is afgeleid van Barbara, meisjesnamen met een klinker. Alles over de babyuitzet. Namen met de beginletter O Verwacht je een dochter en wil je haar een mooie meisjesnaam met een O geven.

Berichtnavigatie

Door De naam Door betekent godsgeschenk. Maar ik kom nu terug naar Nederland en ik vond het niet leuk om te lezen hoe haar naam in Nederland wordt beschouwd! Meeste namen zijn niet mijn smaak, maar heb een zwak voor Billie.

Meisjesnamen met een klinker sinds vind je hier alles wat je nodig hebt om jouw ideale voornaam te vinden. Dat doe je bij het onderdeel peilingenwaar al enorm veel mensen hun twijfel aan anderen hebben voorgelegd.

Is een naam niet lastig te spellen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0