• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Atlas kaart nederland verkeer en vervoer

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Elseline
Bekeken: 681

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees de cookieverklaring. Er is zijn 65 resultaat resultaten gevonden.

Maar hoe fris is die lucht? De signaleringskaarten zijn ontwikkeld ter signalering en agendering van de bodem en ondergrond in ruimtelijke en maatschappelijke opgaven. Vier nieuwe kaarten Atlas Leefomgeving geven beeld van luchtkwaliteit in Atlas Leefomgeving.

Verder lezen? Neem een kijkje op de Atlas Leefomgeving!

Wilt u meer doen met deze informatie. Verder lezen. Neem een kijkje op de Atlas Leefomgeving! Lees voor. Uitvoeringsprogramma Netwerk Natuur ZH.

De nieuwe kaarten bieden een mooie kans om de jaargemiddelden van fijnstof, roet en stikstofdioxide uit met die uit te vergelijken. Bezoek dan het Open data portaal. In deze atlas vindt u de infrastructuur van de provincie Zuid-Holland, met N-wegen en de aangewezen ligplaatsen.
 • De gemiddelde fijnstofconcentratie in in Nederland is voor zowel de kleinste deeltjes 2,5 micrometer als de iets grotere deeltjes 10 micrometer in iets afgenomen ten opzichte van gemiddelde fijnstofconcentratie in
 • Algemeen overzicht.

Laatste berichten

Als oorzaak voor de toename worden meteorologische omstandigheden van genoemd. Het duurt soms wel een jaar voordat de nieuwste kaarten beschikbaar zijn. Omgevingsverordening Omgevingsvisie Ontgrondingen Openbaar vervoer. Velders et al. Deze kaart toont walstroomlocaties. Deel deze pagina.

Economisch onderzoek Eikenprocessierups. De Atlas is aangevuld met vier kaarten die de jaargemiddelde concentratie van fijnstof, roet en stikstof voor het jaar weergeven. Opvallend is een grote toename in roetconcentraties op de Maasvlakte bij Atlas kaart nederland verkeer en vervoer. In n oogopslag kunt u per thema zien wat er op gebiedsniveau speelt. Fietsknooppunten Financieel toezicht gemeenten.

Algemeen overzicht

Eikenprocessierups Gelders Natuurnetwerk kernkwaliteiten Grondwater meetnet Bruuk Habitattypen Landbouw en stikstof open in Google Chrome Landschap: Open gebieden Landschappelijke inpassing provinciale wegen Natura Natuurbeheerplan Natuurcompensatie, registratie Natuurregels in Gelderland Stiltegebieden Wildbeheereenheden Zandbanen.

De Atlas Leefomgeving biedt ook een aantal actuele uurlijkse concentratiekaarten, waaronder de samengestelde kaart van de Luchtkwaliteitsindex LKI , de Actuele fijnstof concentratie pm10 en de Actuele stikstofconcentratie. Deze kaart toont informatie over bijvoorbeeld transporten met gevaarlijke stoffen, bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken of de aanwezigheid van een LPG-tankstation.

De waarden zijn dus vooralsnog als indicatie bedoeld. Opvallend is een grote toename in roetconcentraties op de Maasvlakte bij Rotterdam. Een hoop rekenwerk In de Atlas Leefomgeving is een reeks kaarten opgenomen die de jaarlijks gemiddelde luchtkwaliteit over de afgelopen vier jaar weergeeft.

Laatste berichten. Velders et al.

Bedrijventerreinen

Zo kan langdurige blootstelling aan roet, fijnstof en stikstofdioxide leiden tot gezondheidseffecten zoals een verminderde longfunctie en verergering van luchtwegklachten. Meldingen leefomgeving. Omgevingsverordening Omgevingsvisie Ontgrondingen Openbaar vervoer.

Rondom de havens van IJmuiden en op de Maasvlakte is een kleine toename te zien in fijnstofconcentratie. Wilt u meer informatie over cookies en welke worden opgeslagen?

Er is zijn 65 resultaat resultaten gevonden Toon alle kaarten. Dit komt doordat er pas sinds over een groot gebied in Nederland actuele metingen worden gedaan. Onroerend goed. Fietsknooppunten Financieel toezicht gemeenten. De nieuwe kaarten bieden een mooie kans om de jaargemiddelden van fijnstof, roet en stikstofdioxide uit met die uit te vergelijken. Het gaat bijvoorbeeld om archeologische waarden, bijzondere landschappen etcetera, atlas kaart nederland verkeer en vervoer, golf.

Zandbanen Zonatlas Gelderland. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze kaarten en cijfers. En vergeet niet dat u ook mee kunt helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

In de Atlas Leefomgeving is een reeks kaarten opgenomen die de jaarlijks gemiddelde luchtkwaliteit over de afgelopen vier jaar weergeeft. Deze projecten vormen samen met de reeds bestaande natuur het Natuurnetwerk Nederland in Zuid-Holland.

Drinkwater, grondwaterbeschermingsgebieden.

Vier nieuwe kaarten Atlas Leefomgeving geven beeld van luchtkwaliteit in Atlas Leefomgeving. Provinciale wegen palinggraatkaart. Neem een kijkje op de Atlas Leefomgeving.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2020 10:33 Chayenne:
   Landbouw en stikstof open in Google Chrome Landelijk GeoRegister Landelijke risicokaart Landschap: Open gebieden Landschappelijke inpassing provinciale wegen Luchtkwaliteit Luchtkwaliteit metingen Luchtkwaliteit per buurt Luchtvaart Luchtvaart tijdelijk en uitzonderlijk gebruik.

   28.11.2020 00:45 Liliana:
   De Atlas Leefomgeving biedt ook een aantal actuele uurlijkse concentratiekaarten, waaronder de samengestelde kaart van de Luchtkwaliteitsindex LKI , de Actuele fijnstof concentratie pm10 en de Actuele stikstofconcentratie. Zie hier de huidige stand van zaken.

   22.11.2020 08:40 Edwina:
   Economisch onderzoek Eikenprocessierups.

  Ten anker

  Vond