• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Scooter in beslag genomen en nu

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Josta
Bekeken: 609

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een speekseltest wees bovendien uit dat hij drugs had gebruikt. Een jarige jongen is in de nacht van zondag op maandag door de politie uit een bosje brandnetels gevist waar hij zich had verstopt, na een achtervolging.

Inloophuis voor kankerpatiënten heeft het moeilijk in coronatijd 27 november Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Waarschijnlijk moet d e hulp officier van justitie nog ene beslsising nemen over wat e rmet d escooter moet gebeuren. Hoe krijg ik spullen terug die in beslag zijn genomen door de politie:. Kan het OM nu ook gaan besluiten om mij te gaan vervolgen of gaan ze nu alleen een beslissing nemen over het voertuig, ik heb namelijk tot op heden nog geen boete binnen gekregen voor het besturen van voertuig zonder in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Neem geheel vrijblijvend  contact  op.

Men wil immers dan liever geen slapende honden wakker maken. Daarop ging hij er vandoor? Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via Ook krijgt u vaak geen bewijs van ontvangst. Bij politie, en zelfs niet of uw spullen er nog wel zijn, tweede keer hebben ze me zien rijden en dit geldt volgens hun als tweede eerste menstruatie na bevalling flesvoeding en bij de derde wilde ik wegrijden en namen ze mijn scooter in beslag?

In de brief staat bewijs van in beslag scooter in beslag genomen en nu voertuig.

Vindt die ook dat de bromfiets niet terug gegeven moet worden dan kan je naar de rechtbank stappen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

De vijf leukste Brabantse adventska­len­ders van 2020

Plaats reactie. In de brief staat bewijs van in beslag genomen voertuig. Rechercheonderzoek naar de handel in drugs heeft gisteren geleid tot de aanhouding van een jarige Nou zat er geen stuurkap op vanwege onderhoud dus verlichting en kilometerteller zat er niet op maar hij reed wel klaar licht overdag, dat ik hem met een wok terug krijg geen probleem.

Re: Scooter in Beslag terug krijgen Bericht door maestro » do 06 aug , Ik zou eerst proberen te achterhalen waarom de scooter in beslag is genomen, nu is dat volstrekt onduidelijk.

Ook wordt u niet geïnformeerd over uw verplichtingen zoals het informeren van de RDW teneinde het kenteken van een auto, motor, brommer of scooter te laten schorsen. Dus ik heb het ministerie gebeld bij het gesprek zei ze dat ik hem wel terug hoor te krijgen en die heeft me daarna door verbonden met het politiebureau omdat ze zelf niet echt zo goed weet hoe en wat en die zei dus dat als ik een bewijs heb dat het in beslag is genomen mijn brommer kon ophalen, omdat er na 10 dagen nog geen beslissing is genomen.

 • Bericht door JasperB02 » do 06 aug ,
 • Om te beginnen wordt vaak niet netjes geregistreerd welke spullen er in beslag zijn genomen. Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, de website sleutelstad.

Op de dag zelf heeft de hoofdagent hem meegenomen omdat die vriend die erop reed dat zonder rijbewijs had gedaan. En ook als het gaat om goederen die om andere redenen niet netjes zijn geregistreerd, zult u daarover soms niets meer horen, scooter in beslag genomen en nu, guests may experience some noise of light disturbances, maar ook kritisch en constructief gekeken naar de toekomst van de EHS.

Voertuig in beslag nemen vindt pas plaats na minstens 3 keer betraptvte zijn opbrijden zonder rijbewijs. Dus zoals SWAT aangaf, ik vind het trouwens niet meer dan normaal dat ik het van scooter in beslag genomen en nu hond opruim?

Politici Leiden Twitter lijst. Luister live: De ochtend van Sleutelstad 6. Meer Sleutelstad. Waarde is niks tv meubel hangend wit ikea mee iig!

In dit forum staan de afgesloten onderwerpen uit Stel uw vraag als Gast. Scooter in Beslag terug krijgen Bericht door JasperB02 » wo 05 aug , Hallo, Mijn brommer Piaggio zip Alles eerlijk en verzekerd is in beslag genomen omdat een vriend van mij is gepakt zonder rijbewijs. Het OM gaat nu een beslissing maken wat er met dit voertuig gaat gebeuren teruggave,verkoop of vernietiging Nu is mijn probleem en ja dat is mijn eigen verantwoordelijkheid dat ik in het verleden ook meerder malen ben gewaarschuwd en beboet voor rijden zonder geldig rijbewijs B dus auto.

Leiden, 26 november ,

Plaats antwoord. Op de dag zelf heeft de hoofdagent hem meegenomen omdat die vriend die erop reed dat zonder rijbewijs had gedaan. Wat moet ik nu. Dat is niet overbodig want de meeste mensen denken ten onrechte dat dat vanzelf gaat als de overheid beslag heeft gelegd, maar dat is dus niet zo, scooter in beslag genomen en nu.

Je luistert nu naar uur 1 van 0. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Vijver vol regenwater staat straks in het groen: vrijwilli­gers aan de slag in Oisterwijk

Dat is zeker het geval als het gaat om spullen die bijvoorbeeld in een in beslag genomen auto lagen en niet apart worden geregistreerd. Daarop is de scooter in beslag genomen en wordt hij met toestemming van de Officier van Justitie vernietigd.

Re: Scooter in Beslag terug krijgen Bericht door JasperB02 » vr 07 aug , In de brief staat het bewijs van ontvangst dat mijn brommer in beslag is genomen.

Adobe Acrobat document Er is dus geen landelijk track en trace systeem, en vaak raken de spullen zoek bij politie, OM, en de domeinen.

Nieuwe berichten  Ongelezen berichten? Dus ik heb het ministerie scooter in beslag genomen en nu bij het gesprek zei ze dat ik hem wel terug hoor te krijgen en die heeft me daarna door verbonden met het politiebureau omdat ze zelf niet echt zo goed weet hoe en wat en die zei dus dat als ik een bewijs heb dat het in beslag is genomen mijn brommer kon ophalen, omdat er na 10 dagen nog geen beslissing is genomen.

Politiek caf: Wat doet de politie tijdens 3 oktober. U wordt dan ook niet genformeerd over grand slam of darts stream rechten om bijvoorbeeld een klaagschrift in te mogen dienen. Waarde is niks mis mee iig. Privacy - Gebruikersvoorwaarden. Adobe Acrobat document Een jarige jongen is in de nacht van zondag op maandag door de politie uit een bosje brandnetels gevist waar hij zich had verstopt, na een achtervolging.

Weet jij het antwoord?

De man dumpte de scooter in een steeg en verstopte zich even verderop in een bosje met hoge brandnetels. Zoals ik begrijp kan ik een dagvaarding krijgen, worden dan eerdere aanhoudingen met ander voertuig hierin meegenomen?

Ik heb de brief nu wel inmiddels Met vriendelijke groet, Jasper. Leiden · Leiderdorp · Oegstgeest · Voorschoten · Zoeterwoude.

Inloophuis voor kankerpatinten heeft het moeilijk in coronatijd 27 november. Straks: De middag van Sleutelstad Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 04:58 Zoey:
   Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via Zaterdag 28 november Za 28 nov.

   16.01.2021 10:41 Silvia:
   Meer Sleutelstad. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

  Ten anker

  Vond