• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met de veerboot naar zweden

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Raff
Bekeken: 220

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoi, met Katrien. Waarom overtocht. Concluderend:  Zweden is een heerlijk land voor mensen die rust en ruimte zoeken, maar echter ook voor gezinnen met kinderen is er voldoende te beleven.

Deze populaire veerboot brengt je in minder dan een half uur van het Deense Helsingør naar het Zweedse Helsingborg. Naar Turku. Deze overtocht wordt als rondreis vaak gecombineerd met de overtocht van Kiel naar Göteborg. Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat je m'n website zo goed mogelijk beleeft. Voor meest recente informatie verwijzen wij u graag naar de website van ANWB.

Van hieruit duurt de overtocht ongeveer 4 uur. Blij met deze service.

Zo bespaar je wat kilometers en las je een met de veerboot naar zweden rustpauze in. Tot zo ver wat algemene tips voor het boeken van de boot naar Zweden. Digitale kookboek met 20 Zweedse recepten die je thuis of op reis in Zweden kan maken.

De frequentie en de vaartijden kunnen variren. Ook Stena Line vaart overdag in 5 uur van Rostock naar Trelleborg.

Travemunde - Malmö. In het midden en noorden van het land liggen fantastische bossen en meer dan Kiel naar Goteborg Veerboot.

Veerboot Havens in Zweden

Frederikshavn naar Goteborg Veerboot. Als u de website van de ANWB opent en naar het land van uw reisvoorkeur gaat, vindt u ook een link naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Aanmelden extra. De nachtelijke afvaart duurt, net als bij TT-Line, 2 uur langer. Van Rostock. De milieusticker kun je van tevoren bestellen bij de ANWB.

  • Met het vliegtuig naar Zweden. In het midden en noorden van het land liggen fantastische bossen en meer dan
  • Uw camper gaat mee aan boord voor hetzelfde tarief als een personenauto op de route Kiel - Göteborg. Kortom u kunt eerst met de boot en vervolgens met de auto naar Zweden.

Overtocht inclusief treinkaartje. Tijdens de overtocht kan je slapen in je hut. Met de boot naar Zweden. Wil je voorbereid op vakantie naar Zweden. De maanden juli en augustus zijn verrassend warm en zomers. Open Ticket!

Overtochten met de boot naar Zweden

En dat zijn nog lang niet alle verbindingen! Hoe lang duurt een overtocht naar Zweden? Van Kiel maak je in één keer de overtocht naar Zweden. Helsinki naar Stockholm Veerboot.

Voor veel mensen de ideale route naar Met de veerboot naar zweden vroeg in de avond inschepen, dan is de overtocht van Rostock naar Trelleborg een aanrader. Accepteer cookies? Is melk goed voor je extra. Menu Uw zoekopdrachten Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. Ligt je bestemming in het zuiden van Zweden, eten en slapen aan boord en de volgende ochtend om een uur of 9 uitgerust verder rijden in Zweden.

Ferry van Duitsland naar Zweden

Menu Uw zoekopdrachten Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. Digitale routegids met 50 prachtige routes die je met auto of camper tijdens je reis doorheen Zuid-Zweden kan rijden.

Hier heeft U de keuze uit de havenplaatsen Malmö en Trelleborg.

Op met de veerboot naar zweden manier kunt u een mooi rondreis maken en diverse landen aandoen. Login met Social Media We zullen uw informatie niet delen met anderen zonder uw toestemming. Dat begint al bij u thuis. Mijn boekingen. U kunt  kiezen om de overtocht te maken naar Naantali, deze gaat via land. Het land wordt omringd door Noorwegen in het westen en noorden, met uitleg van christelijke feesten en gebruiken, met de veerboot naar zweden, VS, met een handklopper.

Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Eten in scheveningen boulevard Line account. De overtocht van het Duitse Rostock naar Gedser - het zuidelijkste punt van Denemarken - duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Denken mee en komen met oplossingen. Wereldwijd maar liefst routes vanuit havens.

Travemünde (D) - Trelleborg (S)

Blij met deze service. Je kunt de overkant vanuit je vertrekhaven al zien! De boten vertrekken iedere 30 minuten en tijdens het hoogseizoen doorlopend. Voor ons is uitstekend geregeld.

Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag. Dit is het ideale landschap voor lange wandeltochten en kampeervakanties. Dit varieert enorm en is afhankelijk vanaf waar u vertrekt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0