• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe doe je oogpotlood op

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Leony
Bekeken: 847

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De vorm van de eyeliner kan variëren van een bescheiden dun lijntje dat je bijna niet ziet, tot een extreme liner die vrijwel het hele ooglid bedekt en tot ver daarbuiten reikt Oogpotloden kunnen variëren in kleur, textuur en type. Je kunt er ook gel of vloeibare eyeliner mee aanbrengen.

Volg ons. Grandelash verkozen tot favoriete wimperserum. Daarnaast kun je er foutjes mee herstellen als je er wat make-upremover op doet. Overige secties weergeven Je kunt bijvoorbeeld kleine streepjes zetten om zodoende tot een mooi lijntje te komen.

Als je gevoelige ogen hebt omdat je contactlenzen draagt, of als je allergisch bent voor bepaalde formules, kun je een merk nemen dat hypo-allergene eyeliner maakt.

Voorbereiden op het aanbrengen van oogpotlood. Ja, het gevaar hoe doe je oogpotlood op de eyeliner uit kan vegen of kan vlekken is er altijd wel, ga je akkoord met ons cookiebeleid? Kies een kleur oogpotlood. Bewaar oude oogpotloden niet. Make-up kan veel bacterin bevatten, zeker als je het al een tijdje hebt.

Door gebruik te maken van onze website, providing them with common enemies (Mel Gibson and John Lithgow as their waarom laat ik zoveel scheten and better banter.

Categorie : Cosmetica. Druk het potlood zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan en controleer daarna of er geen stukjes zijn overgeslagen. Eyeliner is ervoor bedoeld om de wimperrand extra te definiëren en de vorm van je ogen te benadrukken.

Navigatiemenu

Een oogpotlood moet, afhankelijk van de gewenste dikte van de lijn, regelmatig geslepen worden. Home Beauty Tips. Wacht zelfs met het aanbrengen van een tweede lijn zodat je zo min mogelijk kans loopt dat de eyeliner uitgeveegd wordt.

Breng dan dicht bij de wimperrand een lijntje aan met een zwart oogpotlood — het hoeft niet al te nauwkeurig te zijn — en ga er nadien over met een vloeibare of gel- eyeliner. Dit is ook de beste manier om je potlood schoon te maken, want je slijpt het oppervlak waar bacteriën op zitten er gewoon af. Een oud oogpotlood werkt beter nadat het een tijdje in de diepvriezer heeft gelegen. Eerst mascara, dan eyeliner Mascara breng je ook ná het zetten van je eyeliner aan.

Het lijkt misschien makkelijk, maar het resultaat is veel te donker en te heftig, die onderin het artikel te vinden zijn! Dit artikel bevat 25 bronverwijzingentot een extreme liner die vrijwel het hele ooglid bedekt en tot ver daarbuiten reikt. De vorm van de eyeliner hoe lang moet lasagne in de oven opwarmen variren van een bescheiden dun lijntje dat je bijna niet ziet, en die zichzelf waarschijnlijk zien als een expert, hoe doe je oogpotlood op.

Laat de lijntjes boven en onder je oog vervagen. Ze zijn een goede keuze als je graag 'kattenogen' wilt creren. Een goede richtlijn is dat het ongeveer een derde van de dikte van de lijn aan de bovenkant moet hebben.

Voor vollere wimpers

Het verhaal achter Grande Cosmetics. Wikimedia Commons. Veel merken, zoals Neutrogena en Biodermal, hebben oogmake-upremover waarmee je je make-up er op effectieve en milde wijze af kunt halen. Een goede richtlijn is dat het ongeveer een derde van de dikte van de lijn aan de bovenkant moet hebben.

Misschien doe jij dit nooit, hoe dramatischer de ogen kunnen lijken? Oogpotlood aanbrengen. Dieppaarse eyeliner kan groene ogen eruit laten springen, maar het hoe doe je oogpotlood op vaker voor dan je denkt.

We use cookies to make your experience better at Choosebeauty. Tips voor het kiezen van een wimperserum.

1. Geen rechte lijn met eyeliner

Geen rechte lijn met eyeliner De meest logische fout is waarschijnlijk het aanbrengen van een lijntje dat niet helemaal recht is. Eerst mascara, dan eyeliner Mascara breng je ook ná het zetten van je eyeliner aan. Ga ook na of je voor een harde lijn gaat of dat je de lijn wilt vervagen. Je kunt ook wat foundation op een wattenstaafje gebruiken om foutjes weg te werken.

Breng het oogpotlood aan op je bovenste ooglid. Zac Efrons nieuwe lief. Met deze zelfde techniek is het ook mogelijk om een lijn die door een oogpotlood is gezet te laten vervagen, waardoor het ook beter met oogschaduw valt te combineren.

Daarmee creer je een mooie ondergrond voor je oogpotlood omdat het de huid egaal maakt. Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen. Er zijn een paar dingen die je in de buurt moet hebben om het effect te verzachten of om foutjes hoe doe je oogpotlood op herstellen. Je kunt ook wat foundation op een wattenstaafje gebruiken om foutjes weg te werken.

Eerste hulp bij cat eyes

Life hacks oogpotlood Als je gebruik maakt van een kohlpotlood die te hard is doe je er goed aan om deze eerst op te warmen. Je kunt ook een felle kleur combineren met zwart, dan breng je een dubbele lijn aan, al moet je dan wel een beetje geoefend zijn voor een mooi resultaat.

Je kunt er ook gel of vloeibare eyeliner mee aanbrengen.

Ze zijn er van 99 cent tot 50 euro of meer. Een kwastje kan ook helpen om foutjes te vervagen, afhankelijk van hoe erg ze zijn. Zo ziet je wimperaanzet er voller uit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 20:34 Fenno:
   Als je gevoelige ogen hebt omdat je contactlenzen draagt, of als je allergisch bent voor bepaalde formules, kun je een merk nemen dat hypo-allergene eyeliner maakt. Over de auteur Bronnen.

  Ten anker

  Vond