• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping indigo gorges du verdon castellane

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Wolter
Bekeken: 747

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ruimte genoeg met 3 slaapkamers voor een aangename vakantie in alle comfort. Gratis internet.

Beoordeeld op 13 juli via mobiele applicatie mooie ligging, schone camping. Duur restaurant! Camping Les Prairies de la Mer. Zee —. Neem een pizza van het restaurant. Modder, zand of een berg op, niets houdt u tegen! Haute Provence Outdoor Op Huttopia Gorges de Verdon is een wildwatersportbasis waar u terecht kunt voor canyoning, rafting en talloze andere sporten die u ter plaatste kunt beoefenen!

Reis informatie. Beoordeling van Camping Huttopia Gorges du Verdon. Het meer van Castillon. Rapporteer reactie als ongepast Bedankt. Toptip, boek aan het meer.

Tarieven en beschikbaarheid

Reviews van kampeerders 4 reviews van kampeerders. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Gereisd met jonge kinderen in augustus Wij hebben een geweldig verblijf gehad op deze camping!

Rachelle M heeft een beoordeling geschreven apr. Spaans 2. Matig

Google Analytics. Hotel restaurant was onverwacht heerlijk. Reden kind aan maar hebben geen enkele moeite gedaan om ouders te bereiken. Hoogseizoen Alle foto's weergeven Dit chalet u een maximaal comfort met 3 kamers, een ingerichte keuken en een zitgedeelte, die je kan kopiren en aan een foto kan toevoegen.

Reviews van kampeerders

Es gibt zwei große Schwimmbecken. Ruim, licht, praktisch en zijn open, houten terras van 15 m² om optimaal te genieten van gezellig samenzijn in een groen decor. Ieder zijn comfort! Daar verwacht je een bepaalde mate van kwaliteit voor voor.

Aan de rivier zijn diverse kleine kiezelstrandjes, waar men kan zwemmen. Nuttig Delen. Bedank NL ! De kamertypes kunnen verschillen.

Uw verblijf op Camping Gorges du Verdon

Jammer dat men er in de avond en nacht vaak feest viert. Aantal toeristische velden Zwemfaciliteiten Er is een eenvoudig buitenzwembad van 8 x 20 mtr en een kleuterbad van 20m2. Met oudere kinderen 6 Met vrienden 1.

Beoordeling van Camping Huttopia Gorges du Verdon. Het sanitair vonden wij schoon maar wel te weinig. Mooie locatie voor een camping met mooie voorzieningen. Wij klagen niet snel en gaan al jaren met de caravan op vakantie.

Camping Camping indigo gorges du verdon castellane du Verdon - Indigo is de naam van de campingorganisatie waar deze camping bij is aangesloten - ligt op een hoogte van meter, tussen dennenbossen en de rivier de Verdon. Kamperen met uw eigen uitrusting op mooie vlakke plekken in de schaduw van pijnbomen of aan de rivier. Chalet Ontario PBM 35 m - 4 pers.

Deze camping is onderdeel van:

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. Spectaculair door de grillige rotswanden die hoog boven de groene rivier uittorenen.

Vraag het Zoover. Ook zijn er enkele speel toestellen geplaatst. Zeer goede service?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2021 12:38 Teuna:
   Uitrit -.

  Ten anker

  Vond