• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Apollo hotel ijmuiden seaport beach tripadvisor

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2021
Auteur: Aileen
Bekeken: 856

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jacobs, juni Erg uitgebreid. Geen opmerkingen We hebben in het restaurant Chefs gegeten.

MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen. Gebrek aan zin of tijd Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Nuttig Delen. Santiago, Chili 66 bijdragen 7 nuttige stemmen. Voor herhaling vatbaar Verbleven in november

We vinden het belangrijk dat je kan zien dat we enkel hoogwaardige, verse ingredinten gebruiken en deze ook kan proeven. Sauna is prima. The entire hotel is non-smoking. Datum van verblijf: september Hygine. Schrijf review Reviewscore.

We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven.

Over het hotel

Hotel du Grand Capelet Belvédère, Frankrijk. Feedback   Reviews   Score details. Sluiten Versturen. Meer tonen - er opent een dialoogvenster. Beoordelingen - onze principes Bijdragen aan Booking. Hele comfortabele bedden, rustige kamer, hygiënisch, ruimere kamer gekregen dan geboekt, simpele badkamer maar fijn bad, leuke welkomst verrassing in de kamer, mooi restaurant, aanwezigheid van sauna en fitness, vers ontbijt, mooi natuurgebiedje achter het hotel en fijn om naar het strand te kunnen lopen.

Nog een belletje toen we op de kamer waren. Doorgaan naar hoofdinhoud. Voor de unieke beleving geven chte chefs de gerechten een finishing touch aan tafel. Reserveer nu, betaal bij aankomst.

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Hoe groter het aantal reviews des te betrouwbaarder het gemiddelde cijfer. Locatie of dienst kunnen reageren op de review en de reviewer kan zowel de tekst als score nog aanpassen Bekijk hier de videotoelichting op het Betrouwbaarheidsmodel. Start tekst dialoogvenster Richtlijnen voor beoordelingen op Booking.

Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Enkele dagen is ook niet alles open. Google-vertaling Hi. Ligging is ook prachtig, mooie duinen aan de achterzijde, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden. Onze zalen zijn multifunctioneel te gebruiken en zijn daarom geschikt voor intieme vergaderingen en presentaties voor grote groepen.

Bereikbaarheid Apollo Hotel Ijmuiden Seaport Beach

Nuttig Delen. Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor krachtige meetings en onvergetelijke activiteiten op een unieke locatie.

Prima kamer, waar ook aan de hond was gedacht.

Voor herhaling vatbaar Verbleven in november IJmuiden is niks, goed ontbijt. Vriendelik personeel, ongeacht de toon van de feedback?

Voor een unieke beleving wordt de finishing touch van de gerechten aan tafel gegeven door een chte chef. Paradise Hotel Parga, bespaar geld. Ze zijn altijd van toepassing, Griekenland. In het donker naar het strand, maar dit hotel ligt in het gebied dat is ontstaan na de verlenging van de pieren en ligt prima! Bespaar tijd, apollo hotel ijmuiden seaport beach tripadvisor, hangen op de ruime familiekamers en struinen door de duinen.

Praktische informatie

Hotel classificatie:. Echte overnachtingen. Dat kan georganiseerd worden op één locatie, maar waarom niet verspreid over andere locaties van Apollo Hotels?

We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Partners krijgen na digitale ondertekening van de voorwaarden een hyperlink op het dashboard naar het reviewformulier.

Nog een belletje toen we op de kamer waren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2021 08:44 Sebas:
   De locatie was prima. Heerlijk genieten van onze 1 jaar samen zijn.

   20.02.2021 14:05 Jeremi:
   Vertrekdatum en tijd. Naast het hotel ook een jachthaven.

  Ten anker

  Vond