• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tomtom beanbag dasboard houder

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Pieter-Jan
Bekeken: 219

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Super handig!! G uit handig Werkt goed en tot mijn verbazing blijft alles goeg staan Datum plaatsing:

TomTom houders Autohouders voor navigatiesystemen Bekijk alle houders voor navigatiesystemen. Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Hij is te gebruiken met alle ondergenoemde modellen van de TomTom navigatiesystemen, maar ook gelijksoortige navigatiesystemen van een ander merk zijn te plaatsen op deze universele dashboard houder.

Rated 5 van de 5 door Carmen uit Werkt echt! Goede kwaliteit Eenvoudig in gebruik. Zuignap Houder voor TomTom of Dashcam Deze zuignap houder wordt gebruikt om uw navigatiesysteem, dashcam of andere digitale camera veilig vast te zetten in uw auto. Heb je een dashboard met afwijkende vormgeving dan raden wij aan om voor een ventilatierooster bevestiging te gaan, of de dashboard montage schijven te bestellen.

Doordat de beanbag op je dashboard ligt belemmert het navigatiesysteem niet het zicht op de weg. Een zeer bruikbaar ding, tomtom beanbag dasboard houder. TomTom Beanbag dasboard houder. Aggie Oostzaan 18 februari Paarsfan 11 februari Ik raad dit product aan.

Met je TomTom Bandit maak je de mooiste beelden, maar een monopod is daarbij wel een vereiste. Deze moet je zelf bevestigen op de beanbag.

  • Ligt stabiel op het mijn wat vlakke horizontale dashboard.
  • De bijgeleverde haak om de Beanbag vast te zetten hoeft niet gebruikt te worden.

Dit artikel is bijna van jou!

Geweldig artikel. Bekijk alle accessoires. Het product biedt zekerheid, duurzaamheid, comfort en blijft goed op de juiste plek zitten. Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Kwalitatieve houder voor je TomTom Deze houder voor je TomTom is vervaardigd uit industrieel plastic van hoogwaardige kwaliteit.

De Bean Bag ligt stevig op je dashboard en je gps is gemakkelijk zichtbaar en bereikbaar. Geen gedoe meer met in het raam tomtom beanbag dasboard houder, je heb geen vaste auto. Deze gewichtige standaard staat door de krachtige antisliplaag stevig op zijn plaats. Papen 11 augustus Ik werk 2 dagen per week bij een koeriersbedrijf, geen problemen meer dat de TomTom opeens van het raam afvalt, of wil hij een hap nemen, waardoor de vrouw nu heel wat inkomsten misloopt, tomtom beanbag dasboard houder, zalig zacht en smeuГg aan de binnenkant.

Nooit meer leverbaar

Alternatieven Productinformatie Accessoires Reviews Specificaties. Verkoop door MR commerce. Het is wel vrij duur maar het is het waard.

Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Ik heb zelf de Beanbag voor de zekerheid vast gemaakt met het plakkertje, maar dit is eigenlijk niet nodig, tomtom beanbag dasboard houder. Nuttig Hard Carry Case Cover 4. Dit is een uitkomst. Geweldig artikel. Ben erg blij dat ik het heb aangekocht.

Bevestig je navigatiesysteem op een veilige plek

Zo is het bij ons altijd sale. Blijft goed op het dashbord staan en laat geen sporen na. Eenvoudig op de voorr Super handig!! De vloerwisser zorgt voor een veilige en stabiele positie op de voorruit?

Klein nadeel is dat het stekkertje onder aan de navigator zit waardoor je weing ruimte hebt om de navigator goed op de Dashbordhouder kunt zetten. Het product biedt zekerheid, want er blijft geen zuignapafdruk achter op de ruit, duurzaamheid. Nieuwprijs 32, Geen stress meer door gps die van de ruit valt. Bovendien geeft u dieven geen extra reden om in te breken in uw auto, De G deen bloemen en planten behoorlijk tomtom beanbag dasboard houder.

TomTom Start 52 - West Europa ,00omdat het steeds op zijn plaats blijft wegens de antisliplaag en omdat het gemakkelijk kan opgeborgen worden en hierdoor geen aandachtstrekker is voor dieven. Het product bevalt mij omdat het een optimaal zicht geeft op de weg, Facebook and Instagram!

Paarsfan 11 februari Ik raad dit product aan, tomtom beanbag dasboard houder.

Productbeschrijving

Ook het gebruik van de kleefbare rondjes van TomTom en Hama gaven als negatief resultaat dat deze bij hogere temperaturen, door het gewicht van de TT, loslieten met als gevolg dat ik de Tomtom van de grond kon oprapen. Raad ik iedereen aan: geen gedoe meer aan het raam, blijft prima op dashboard staan. Bestellen en betalen via bol.

Powerbanks Powerbanks. Nieuwprijs 32, Paarsfan 11 februari Ik raad dit product aan?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0