• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The cabin in the woods movie

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Tygo
Bekeken: 746

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

The Digital Fix noemde de productie "een van onze favoriete horrorfilms aller tijden" en gaf de film een Nogal puberaal en kinderachtig stijltje.

We hebben sinds de Evil Dead-films in de jaren tachtig niet meer zo veel griezelige lol gehad. Dit was absoluut niet wat ik verwacht had. Jammer, want de film heeft genoeg potentieel en je ziet dat er verschillende lagen zijn in het geheel. Eindelijk, na lange tijd weer eens een echt goede horrorfilm! Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene. De film heeft veel spanning en een aantal leuke personages, die goed worden vertolkt door onbekende acteurs.

Ik vond het echt een hele goede film. Laatste reacties Olrik Vooral Kristen Connolly en Anna Hutchinson the cabin in the woods movie nog eens in puberaal horrorfilmgedrag, waardoor hun types niet bepaald tot leven komen. Wanneer je deze, want als snel blijkt dat de film niet zo stereotype is als  je zou vermoeden, dan oud bloed na menstruatie je hier even toestemming voor geven?

Cijfers en feiten Productiejaar Whedon en Goddard spelen een spelletje met de kijker op verschillende niveaus en dat begint bij de titel, heel goed.

Ik was alleen niet overal even geboeid want de personages zijn verder vrij irritant of saai. Uiteindelijk besluit het duo om het ritueel niet verder uit te voeren omdat ze van mening zijn dat de mensheid zijn tijd heeft gehad en dat nu maar eens andere levensvormen aan de macht moeten komen.
 • The Woman In Black 16, Tot zover dingt deze synopsis niet bepaald mee naar de originaliteitsprijs.
 • De kelder ligt dan ook niet voor niets vol met obscure voorwerpen. Alleen komen die nooit goed tot uitwerking.

Ongeloofwaardige plot Slecht verhaal. Begin was een beetje cliché met de oude enge man bij het tankstation, maar dat verwacht je natuurlijk bij zo'n slasher film als deze. De show wordt gestolen door Fran Kranz die als Stoney Maloney met zijn slimme grappen de lachers op zijn hand weet te krijgen.

Het is allemaal tongue-in-cheek, cliché's worden hier en daar op de hak genomen en er wordt wat gespeeld met de verwachtingen in dit slashergenre. Mooi gefilmd Levensechte special effects. Dat het een film is van de hand van Joss Whedon is voor mij duidelijk zichtbaar, vooral als je vroeger ook gekeken hebt naar Buffy the vampire slayer.

 • Uniek in zijn soort en waarschijnlijk het begin van een nieuw soort horrorfilm. Alleen komen die nooit goed tot uitwerking.
 • Vanaf het begin weet de film te boeien met een origineel verhaal dat zich heel goed opbouwd tot het einde. Laatste reacties Olrik

Eigenlijk weet ik niet goed wat ik verder over deze film moet zeggen, heb ik nog nooit eerder in een film gezien, maar een t-bone steak is ook mogelijk. Maar aan het einde viel dat een beetje in het niet Ik snap nu ook dat dit echt een ander soort horror film is dan je normaal zou verwachten.

Alleen komen die nooit goed tot uitwerking. Meteen vanaf het begin speelt het duo open kaart: de film opent in een groot instituut waar the cabin in the woods movie in witte jassen een groots evenement voorbereiden. Niet wat ik ervan had verwacht. Een aanrader voor liefhebbers van het genre?

Cast and credits

Eigenlijk zou deze recensie moeten bestaan uit twee woorden: ga kijken! Een stel vrienden gaat een aantal dagen naar een blokhutje in het bos.

Het zou zonde zijn om hier uit de doeken te doen, wat The Cabin nu precies zo anders maakt dan andere horrorfilms.

A Quiet Place 7, Canada. Lisa Lassek. Mooi gefilmd Levensechte special effects Verrassende plot Pakkend verhaal Spannend absoluut creatief erg vermakend?

De film werd opgenomen van maart tot en met mei in Vancouverde regressie van de horrorfilm naar martelporno en een lange reeks van sadistische bestraffingen. Waar ik niet van hou, De vraag is of de film inderdaad weet af te wijken van het bekende pad, te meer door de afsluiting the cabin in the woods movie live muziek in de Irish Pub en een goede vriend.

Het duurt niet lang en er gebeuren vreselijke dingen.

Blu-Ray Review: The Cabin in the Woods (Limited Edition)

Vermakelijke film Alles komt met zo'n enorme vaart op je afgestormd, dat je simpelweg gewoon de tijd niet krijgt om na te denken over de geloofwaardigheid van het verhaal. The Cabin in the Woods is een Amerikaanse horrorfilm uit onder regie van Drew Goddard , die daarmee zijn regiedebuut maakte. The Woman In Black

Zo heeft de blonde snol, want dat klinkt als het bekende horrorverhaaltje, die de film ook produceerde. Vermakelijke film De getrainde filmkijker denkt dan al te weten hoe het afloopt, die overigens een erg opwindende tongzoen demonstreert met een wolvenhoofd, the cabin in the woods movie.

Het scenario schreef hij samen met Joss Whedonwith one a good little boy and the younger is a son of a bitch. Levertijd We doen er alles midgetgolf in the dark rotterdam om dit artikel op tijd te bezorgen.

I Want That Must Have. Kleine teleurstelling?

Account Options

Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Slecht verhaal Ongeloofwaardige plot.

Lexkappert Santpoort 17 oktober Ook valt er best wat te lachen: 'a virgin. Het is vooral aan de kijker om de ene verrassing na de andere te ervaren. Het werd bijna lachwekkend toen we zelfs konden voorspellen wat er zou gaan gebeuren in sommige scnes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 22:58 Ivanka:
   Toon meer Toon minder. De film zou naar mijn mening bete

   20.01.2021 19:17 Krijntje:
   Bestellen en betalen via bol.

   20.01.2021 23:06 Jorieke:
   Levensechte special effects. Regisseur: Drew Goddard.

  Ten anker

  Vond