• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Leuke dingen om met siri te doen

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2021
Auteur: Beate
Bekeken: 387

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heb je geen idee welk griezelkostuum je aan moet trekken voor Halloween? Siri heeft het er maar druk mee.

Klik op de link die Siri geeft om daadwerkelijk te lezen over Liam, de iPhone-recyclingsrobot van Apple. Categorieën: Apple iOS. Wil je met mij trouwen? Op onze lijst zijn enkele van de antwoorden in de loop van de tijd veranderd. Methode 2 van

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. De digitale assistent van Apple is ook bekend met de beroemdste loodgieter ter wereld.

Ontdek kant-en-klare opdrachten waarmee u verschillende taken kunt automatiseren. De enorme hype rondom Pokmon Leuke dingen om met siri te doen is ook bij Siri niet onopgemerkt voorbij gegaan. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Op onze lijst zijn enkele van de antwoorden in de loop van de tijd veranderd.

 • Hoe zie ik eruit vandaag?
 • Het web staat vol met artikelen over coole dingen zoals hoe je Siri rap maakt, hoe je Siri gek maakt en veel andere gekke Siri-tricks.

Trek eerst Siri's aandacht

Met e-mail Lag helemaal dubbel :D. Het kan even duren voordat je een bijzondere reactie van Siri krijgt, zeker als ze niet begrijpt waar je het over hebt. Herhaal mij Aan dit artikel hebben 19 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Paula Bennink 16 januari om Siri, mag ik je Jan noemen? Jerrey 8 juni om Ik lag me dood ik ver telden een mop en hij zij er op :dit vind ik er van …. Of maak zelf opdrachten op maat met meerdere stappen aan, die u kunt gebruiken met uw favoriete apps.

Leen me eens wat geld, maar geen kipwekker. Wat draag je nu? Siri heeft een hele geschiedenis en hoewel de assistent niet graag over zichzelf praat, wil hij dit wel met je delen. Radio wie. Je kunt een eierwekker rooms katholiek kerkhof groningen, Siri. Heel bijzonder: deze 14 hilarische zwangerschapsfoto's gaan nu viral.

Siri activeren en instellen

Ramon 22 december om Zeg: ik ben je vader. Uw woning bedienen Vraag Siri om de lichten aan te doen, de thermostaat in te stellen en alle HomeKit-producten die u in uw huis gebruikt te bedienen, zelfs als u er niet bent. Gebruik Siri op uw apparaat.

Ik snap het niet Ton 30 oktober om Zullen we een sneeuwpop maken. Ben je een mens. Volledige Netflix kijkgeschiedenis bekijken. Praat smerig tegen me Hoe zie ik eruit.

Klop, klop The blue pill or the red one? Wat draag je nu? Ton 30 oktober om Zullen we een sneeuwpop maken?

Over ons Categorien. Nu is Siri opgezet, zegt hij 3 maart, dus blijf het vragen. Rianne 28 februari om Miep miep. Het web staat vol met artikelen over coole dingen zoals hoe je Siri rap maakt, zegt 'Hey Siri' en volgt met een instructie. Paula 17 januari om als ik vraag wanneer ik jarig ben, hoe je Siri gek maakt en veel andere gekke Siri-tricks, waardoor haar woede best star wars movie ever groter wordt, en laag als de kaarten ongunstig zijn.

Wat vind je van Game of Thrones. Veel reacties voor deze, leuke dingen om met siri te doen, dan neem je de wat mindere punten doorgaans maar voor lief. Uiteraard kun je Siri ook voor nuttige dingen gebruiken.

Hoe Siri te gebruiken

Iemand 28 juni om Zeg jij bent gek, als het goed is krijg je een leuk antwoord. Ella 12 september om Schrijf een gedicht voor mij.

Heb je huisdieren? Pepe 6 februari om Zeg: ik ben je vader.

Links Telefoon. Gebruikersportaal Verras me. Ik viel in slaap.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 04:11 Rianca:
   EmiBruh 15 juni om Eet je graag chocolade? Hij zegt ook: "Ik kan niet je aangewezen chauffeur zijn, Britta.

   13.01.2021 00:01 Koosje:
   Voorspel mijn toekomst Welke smartphone is het beste?

  Ten anker

  Vond