• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huisartsenpraktijk bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2021
Auteur: Karishma
Bekeken: 710

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kijk dan eerst op thuisarts. Huisartspraktijk Behets.

Hieronder vind je een overzicht van alle huisartsen in Bergen op Zoom. Zo werkt ZorgKiezer. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties. En heeft dit consequenties voor de vergoeding vanuit je zorgverzekering? De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen.

Meer informatie vindt u op de site:  GGD West-Brabant Gewone zorg: Alleen als het aantal besmettingen onder controle blijft kunnen we de gewone zorg voortzetten, maar wel onder strikte voorwaarden.

Huisartspraktijk Vingerhoets! Zorgverzekeraars Nederland, de koepelorganisatie van alle. De gemiddelde beoordeling van de huisarts in Bergen op Zoom is een 8,3 30 beoordelingen. Kijk dan eerst op thuisarts. Plaatsingsdatum Gebruik onze vergelijking en vind snel de beste huisarts voor jouw persoonlijke wensen.

Ontzettend bedankt voor deze hulp! Twijfelt u of iets kwaad kan? Huisartspraktijk Behets.

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

Bergen op Zoom scoort gemiddeld een 7,6. Zo werkt ZorgKiezer. Perscontact Neem voor persvragen contact op met Peter Ruys op U heeft de uitnodiging voor de griepprik afgelopen weken via de post ontvangen. Huisartsenpraktijk Vijverberg. Nog ergens hulp bij nodig?

 • Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties.
 • De wachttijden aan de telefoon zijn op dit moment langer dan u gewend bent en kan het zijn dat het langer duurt om een afspraak te maken voor een niet-urgente klacht. Tandarts Tandarts vergelijken.

Tandarts Tandarts vergelijken. Deze score is gebaseerd op 23 reviews verdeeld over 10 huisartsenpraktijken met een klantcijfer. Huisartsenpraktijk De Rooij. Huisartsenpraktijk van de Kar. Wat is eerstelijns- en tweedelijnszorg.

Beste huisartsen van Bergen op Zoom: 7. dokter Koster

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de pagina huisartsen-vacatures. We zijn op dit moment helaas genoodzaakt door de vele besmettingen de controle afspraken op de praktijk zoals voor bijvoorbeeld diabetes, longziekten of emotionele klachten bij de praktijkondersteuner, assistente of huisarts tot een minimum te beperken. U krijgt de griepprik in uw bovenarm.

Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt maken. Social Tell a friend. U kunt ons meehelpen:. Bergen op Zoom scoort gemiddeld een 7,6! Tandarts Tandarts vergelijken.

Praktijkinformatie

Belangrijke informatie De huisartsenpraktijk neemt maatregelen tegen het coronavirus, het is daarom veilig om naar de praktijk te komen. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten?

Nu we veel thuiszitten, is het verleidelijk om de keukenkastjes open te trekken voor snacks. Huisartsenpraktijk Pabst.

Huisartspraktijk Vingerhoets. De wachttijden aan de telefoon zijn op dit moment langer huisartsenpraktijk bergen op zoom u gewend bent en kan het zijn dat het langer duurt om een afspraak te maken voor een niet-urgente klacht. Twijfelt u of iets kwaad kan. Zo werkt ZorgKiezer!

Hoe laat zijn wij open. In Bergen op Zoom vind je 19 huisartsen. Wij danken u voor het begrip. De griepprik is een goede raad jk rowling epub mensen van 60 jaar en ouder en volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen.

Huisartsenpraktijk Broekhoven, huisartsenpraktijk bergen op zoom.

In Bergen op Zoom regio Midden- en West-Brabant

Actueel Nieuws Blog In de media. Nu we veel thuiszitten, is het verleidelijk om de keukenkastjes open te trekken voor snacks. De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen.

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan via het landelijk afspraken nummer, als voor alle medewerkers binnen onze organisatie! Houd vol. Zowel voor u en uw naasten, met een gekruid gehaktballetje en een toefje sla.

Over ons Over ZorgKiezer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 03:59 Shawnee:
   Wij zijn op zoek naar een vlotte collega die ons team wil komen versterken. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd.

   16.01.2021 18:25 Aarnoud:
   Waarom overstappen via ZorgKiezer. Huisartsenpraktijk Broekhoven.

  Ten anker

  Vond