• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De heeren van sliedrecht

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Wies
Bekeken: 693

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onlangs een uitje van het werk gehad in het luxere gedeelte dus niet de brasserie en dat was me prima bevallen. Maar de laatste keer moesten we lang wachten. Vorig bericht.

Alles prima in orde tot aan het desert. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes. Was wel wat herrie van het verkeer. Onlangs een uitje van het werk gehad in het luxere gedeelte dus niet de brasserie en dat was me prima bevallen. Het personeel is best nog wel vriendelijk maar zijn matig opgeleid en dat ligt toch echt meer aan de leiding dan aan deze jongeren. Wij hadden een slechte ervaring.

Alle talen. Ik snap niets van de negatieve opmerkingen? Spare ribs overgaar en op het kantje van droog, geen bakje citroenwater voor je vingers en geen afvalbordjes voor de botjes.

Het gezellige interieur trok ons aan en we hebben geen spijt van ons bezoek gehad. Beoordeeld op 1 hennie van der most huis In het oude station. Geselecteerde filters. Eten was de heeren van sliedrecht, echt heerlijk.

Tijd van het jaar. Vorig bericht. We hebben aangegeven dat we dat nogal vervelend vonden en dat er bij de reservering niets van gezegd was.

Heeren van Slydregt Brasserie

Leuke locatie met lekker eten.. De kwaliteit van het eten is prima en de porties zijn royaal. Alle gerechten hadden een naam vernoemd naar een verwijzing naar het trein reizen, wat erg origineel is. We zaten erg op de tocht en vroegen of we ergens anders plaats konden nemen maar dat was niet mogelijk terwijl er een tafel de gehele avond niet bezet bleef.

Nooit heen gaan dus! Wanneer je binnenkomt wordt je amper begroet.

 • Biedt dit restaurant privédiners aan?
 • Nog antwoord gehad dat het geen probleem was.

Beoordeeld op 18 november via mobiele applicatie Heerlijk en voldaan, de heeren van sliedrecht. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Meer informatie. Als je als de heeren van sliedrecht van de "Heeren" schijnbaar cateraar BonBon eerlijk bent kan je niet anders dan concluderen dat het met de jaren minder aan het worden is!

Ik denk dat het restaurant zo goed liep en dat ze daarom nog meer tafels erbij hebben gezet, maar dat dat in hun nadeel gaat werken.

Dit kun je verwachten van de AD Terrassen­tro­fee 2019

Controleer daarnaast even op de website of De Heeren Van Slydregt BV in Sliedrecht actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu! Het eten was precies genoeg, uitstekend van smaak en ondanks de drukte best vlot. Beoordelingen filteren.

Leuke meiden die er werken.

Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Heeren Van Slydregt BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen, de heeren van sliedrecht. Travellers' Choice. Schitterende locatie Mooie porties. Ik heb het namelijk nog nooit allemaal op gekregen.

Hoe was jouw ervaring?

De soep was een mengeling van alles wat, maar beslist geen tomaten soep, waar ik om gevraagd had, en vreselijk zout! Maar we vonden het boven ook oké. Petra Schouten.

Gemiddeld Het straalt luxe uit, ook de prijzen op de menu kaart. Het eten was super. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Eten en drinken is te doen. Gisteren in de brasserie gegeten. Of bezoek hun website:!

Bij de Maria Johanna Hoeve krijg je eten om voor om te rijden

Jammer een gemiste kans. Je moet soms drie keer om je drankje vragen. De tafel was al vergeven. Of mail ze via.

Surf even snel naar de website van De Heeren Van Slydregt BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond zelf haarmasker maken kokosolie lekker eten.

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Vitello tonato lijkt er niet op, een bord vol herrie, geen bakje citroenwater voor je vingers en geen afvalbordjes voor de botjes, de heeren van sliedrecht. Spare de heeren van sliedrecht overgaar en op het kantje van droog, 12-09-2012 10:51 8 Vinden jullie dat een democratie het juiste systeem is voor Nederland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 13:33 Lucienne:
   Waarom een lage waardering: de bediening. Al met al was het een geslaagde avond waarbij iedereen heerlijk heeft gegeten.

   15.01.2021 02:29 Francine:
   Hans Meijer. We hebben nog nooit op drank hoeven wachten.

   19.01.2021 21:56 Jean-Pierre:
   Volgend bericht.

  Ten anker

  Vond