• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aeg lavatherm protex droger storing

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Sergej
Bekeken: 168

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gratis retourneren. Gebruik hierbij geen waterstralen of stoom en reinig de droger met een vochtige zachte doek en reinig de droger altijd voorzichtig om beschadigingen aan het koelsysteem te voorkomen.

Deze problemen verschillen van het sluiten van de deur, storingen en foutmeldingen, het geluid, de geur of beschadigingen. What should you do? Would you rather see it in English? Er is een programma inactief Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat het waterreservoir vol zit. De hierbij behorende oplossing is dat u het wasgoed in de wasmachine goed dient te centrifugeren.

Droog het filter met een schone doek. Check for flashing lights and beeps when you turn the machine on — and check whether there is voltage on the outlet.

Start Close? Bij mij werkt de machine op dit moment weer. Haal de stekker 30 seconden uit het stopcontact en start het droogprogramma opnieuw. De hierbij behorende oplossing is dat u de aeg lavatherm protex droger storing onderop de droger dient te reinigen. AEG storing C2 of E Neem dan contact op met de klantenservice.

Niet goed, geld terug en 1 jaar garantie! Je AEG wasdroger laat een foutcode zien op het display. Mogelijk zijn het pluizenfilter en de condensor vuil.

Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de lading te groot is voor het vulgewicht van de droger. Zet bijvoorbeeld een raam of deur open. Dan is er iets mis met de stroom en niet met de droger. Haal de stekker 30 seconden uit het stopcontact en start het droogprogramma opnieuw. Support Alexander van den Engh Available from to

De reparatie De reparatie verloopt in drie stappen:. Het probleem is namelijk de printplaat, die vele Euro's kost. Artikel van:. Printplaat uit de machine halen en opsturen Voordat u de printplaat naar ons kunt opsturen, moet deze eerst uit de machine worden gehaald. Vandaar heb ik eerst maar eens naar mogelijke "oplossingen" gekeken op het internet?

Gratis retourneren.

AEG storing C6

Nu met de andere hand, de draaiknop programma instellingen knop 11 standen verder draaien. De droogcyclus is te lang Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de filter is verstopt.

Zie instructies voor demontage voor meer informatie.

Meer informatie? U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Artikel van:. Gratis ophalen bij n van onze winkels. I can repair PCB for you.

AEG droger problemen en storingen oplossen

Klantenservice Vind uw winkel Bel gratis: De reparatie De reparatie verloopt in drie stappen:. Gezichtsverzorging Gezichtsreinigers Gezichtsepilatoren Gezichtssauna's Make-up spiegels Alles in gezichtsverzorging. Check your machine Before you sign up for repair, please doublecheck whether your machine realy has a problem.

 • U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.
 • Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat het droogniveau niet op het gewenste niveau is ingesteld.
 • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.
 • Je AEG wasdroger laat een foutcode zien op het display.

In other words, the PCB must be replaced and the costs are many hundreds of euros? Hierna kunt u het programma of de optie naar uw wens wijzigen. Wasmachines Wasmachine voorladers Was-droogcombinaties Wasmachine bovenladers Wasmachine accessoires Advies over wasmachines Alles in wasmachines.

De hierbij aeg lavatherm protex droger storing oplossing is dat u het juiste droogprogramma dient te selecteren. Verschil weer en klimaat wikikids over wasdroger storingen.

Dus bij elke keer als u de droger wilt gebruiken, wel eerst bovenstaande dat tussen de strepen staat uitvoeren. Controleer of het stopcontact geaard is.

Bijvoorbeeld als het pluizenfilter vol zit en je dit moet schoonmaken, aeg lavatherm protex droger storing. De hierbij behorende oplossing is dat u de filter dient schoon te maken.

What should you do

Bij foutcode C6 is er een probleem met de vochtsensor. De hierbij behorende oplossing is dat de tijdwaarde in verhouding moet staan tot de grootte van de lading. If this matches your situation, the PCB of your machine might be out of order. Mijn droger droogt niet goed, wat nu?

U ziet nu tijdens het draaien, verschillende codes verschijnen dit was bij mijn droger zijn champignons een groente eerste keer te zien, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Inleiding In dit hoofdstuk gaan aeg lavatherm protex droger storing in op de effecten van de herijking. De droger werkt niet Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de droger niet is aangesloten op het netstroom.

De deur sluit niet goed of de wasdroger is op de verkeerde groep aangesloten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2021 05:51 Yessin:
   Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

   24.02.2021 15:31 Felipe:
   Refer to instructions for dis assembly and known problems for more information.

  Ten anker

  Vond