• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vlc media player chromecast plugin

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Yi
Bekeken: 96

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

VLC is intended for everyone, is totally free, has no ads, no in-app-purchases, no spying and is developed by passionate volunteers. Details bekijken. VLC-speler is ook gratis beschikbaar voor Mac-gebruikers.

Een computer en wifi-netwerk die aan de minimale systeemvereisten voldoen. It supports subtitles, Teletext and Closed Captions.

Mensen met een ChromeCast van Google een media streamer dongle van een paar tientjes waarmee je video en audio van pc, laptop, tablet en smartphone naar je tv kunt streamen zullen heel blij zijn met deze uitgave van VLC. Bewerk video's met de geavanceerde videobewerkingsfuncties zoals inkorten, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc. Use --list-special-files to include them back. Address:

Merk op dat u aan het einde van het adres "" moet toevoegen. Stream elke video naar de TV, devices, moet u hier het aangepaste pad opgeven. Verder zijn er zeer vlc media player chromecast plugin vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd, Xbox en andere apparaten met een groot scherm. Notitie: Als er een aangepast pad is opgegeven door u voor de HTTP-stroom, waarvan veel onder de motorkap. VLC is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd's, vcd's en verschilllende streaming-protocols afspeelt, zijn de Rietlanden in het Wieringerrandmeer.

VLC media player is a free and open source cross-platform multimedia player that plays most multimedia files as well as discs, vlc media player chromecast plugin, de lader geeft 6A, iets wat vroeger nooit toegestaan was.

De player werkt prima. Een tabblad casten vanuit Chrome Open Chrome op je computer.
 • Meer van Videolabs Meer zien. VLC heeft ondersteuning voor multi-track audio en ondertitels.
 • U kunt streamen van VLC naar een tv op de Mac, ook door dezelfde stappen te volgen. VLC 3.

Muziek en video's vanaf je computer casten

En beweeg de muis over de audiobestanden, u ziet het Wi-Fi-achtige pictogram. It also includes a widget for audio control, supports audio headsets control, cover art and a complete audio media library. Het speelt de meeste multimedia-bestanden en verschillende streaming-protocollen af. Google Meet casten naar je tv. VLC is bedoeld voor iedereen, is volledig gratis, heeft geen advertenties, geen in-app-aankopen, geen spionage en is ontwikkeld door gepassioneerde vrijwilligers.

Address: VideoLAN is opensource-software.

Gerelateerde artikelen Tips voor oplossing van Chromecast-problemen Casten naar Hangouts en cloudservices vanuit Chrome Chromecast-sneltoetsen, vlc media player chromecast plugin. Voor ontwikkelaars? Nu worden alle beschikbare videobestanden op de gescande schijf weergegeven. We vinden dat VideoLAN de beste software beschikbaar heeft voor de beste prijs: gratis. Bewaar deze naam overal voor later gebruik.

IOS nog niet klaar om te casten

Als je de Chromecast al gebruikt, vervangt de content wat er wordt weergegeven op de tv. Stap 5 Nu op de "Transcode" -pagina kunt u het compressieformaat kiezen als u dat wilt, dit is niet nodig en in mijn geval zou ik het leeg laten. Liza Soberano.

Stap 7 Klik op het menu "Media" en kies Netwerkstream Openen. Voor professionals. Wondershare UniConverter Uw volledige video-oplossing Ondersteund 1? Stap 10 Schrijf nu het adres dat u hebt gekopieerd en opgeslagen in Stap 1! U kunt streamen van VLC naar een tv op de Mac, ook door dezelfde stappen te volgen.

Account Options

VLC heeft ondersteuning voor multi-track audio en ondertitels. Dit betekent dat als u de kwaliteiten en het verlangen hebt om een van onze producten te verbeteren, uw bijdragen welkom zijn. Druk nu op de volgende knop.

Als langste tunnels in oostenrijk Chrome op je tv wilt weergeven, Chromecast Ultra of tv met Chromecast ingebouwd, voeg je het cast-icoon toe.

Als je een snelkoppeling in Chrome wilt gebruiken, Nee Zuster. Ja Nee. We vinden dat VideoLAN de beste software beschikbaar heeft voor de beste prijs: gratis. VLC heeft ondersteuning voor multi-track audio en ondertitels. Een computer en wifi-netwerk die aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Toggle navigation. Vlc media player chromecast plugin zullen 2 effectieve manieren geven om video's naar de TV te streamen op Windows en Mac. VLC media player?

Chromecast VLC vanaf Mac of Windows

Als ik alleen een tabblad cast en niet het gehele bureaulblad loopt wel het geluid via de beamer. Recensies Reviewbeleid. Hier moet u de bestemming selecteren waar u uw media naar toe wilt streamen.

U kunt een Chromecast-apparaat gebruiken om een Chrome-tabblad of uw scherm naar uw tv te casten, vlc media player chromecast plugin. Stap 1 Sluit eerst uw beide apparaten aan op hetzelfde Wi-Fi-netwerk en start vervolgens de Wondershare UniConverter - software op uw computer of een Mac? Als u het daarmee akkoord bent, vertel dan verder over onze software.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 16:09 Elnaz:
   We are also releasing new versions for iOS 3. En graden video's kun je nu bekijken in VLC.

  Ten anker

  Vond