• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spelletjes om te spelen in de auto

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Diny
Bekeken: 918

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er wachten heel wat volgetankte voertuigen op je in onze fantastische collectie van online  autospelletjes. Speler 1 neemt de linkerkant van de weg en speler 2 de rechterkant.

Deel dit artikel:.

Vind je de spelletjes tot nu toe leuk? Leeftijd: jaar Wie wel eens naar het tv-programma  Ik hou van holland  heeft gekeken, kent dit spel misschien wel. Ik zou bijna zin gaan krijgen in die km……;- Groetjes van Evelyn Wempe kernvisiecoach. Degene die als eerste niet op een dier kan komen, heeft verloren. Ah, als je een presidentieel of koninklijke stoet tegenkomt, dan ben je natuurlijk automatisch de winnaar. Dank je wel. Je gaat met vakantie en het wordt een lange reis in de auto naar die heerlijke bestemming.

Je kiest een bepaald voorwerp bijvoorbeeld een verkeersbord tips haar krullen zonder krultang een bepaalde auto bijvoorbeeld vrachtwagens!

De eerste speler neemt een persoon, dier of voorwerp in gedachten. Alle spelers kiezen een andere kleur! Wij spelen het iedere keer in de auto. Doe vooral zelf als ouder ook mee tenzij je achter het stuur zit en het spelletje afleidt.

Leuke spellen Maaike.

Folie fröbelen

Dit kan enige minuten tot veel langer duren. Test het voor de zekerheid eerst nog even thuis voordat u door een voorruit zit te turen waar een dinosaurus op staat getekend.. Heb je dat niet bij de hand, noem dan om de beurt een woord.

Wie niet alle items goed heeft, ligt eruit. Auto Spelletjes. Speler 2 schrijft met zijn of haar vingers een woord op de handen van speler 1.

Skateboard Spelletjes. Deze gaan we zeker uitproberen van de zomer. Dit spel voor in de auto is bij de meeste mensen wel bekend. Net zolang totdat er een winnaar over blijft. Dat is echter wel reuze lastig, omdat het leesproces volledig geautomatiseerd moet zijn wil dit lukken.

Route intekenen

Dit spel werkt hetzelfde als het plusspel, maar dan met minsommen. Download PDF Sluiten. Degene die als eerste zijn kaart afgestreept heeft, is de winnaar. Voor dit spelletje heb je een speciale bingokaart nodig.

Dit spel kennen sommige kinderen al van het spel waarbij je een bepaalde kaart met een persoon, dier of voorwerp trekt die je op je hoofd zet zodat je deze kaart zelf niet kunt zien. Spelletjes om te spelen in de auto je op moet letten als je rekenspelletjes met je kind in groep 3 gaat spelen en 14 leuke en leerzame spelletjes voor thuis. Zo maak je samen een verhaal. We zijn er bijna, we zijn er bijna, Tel. Dat is de clou van dit spelletje.

Gerelateerde artikelen 17 waterspelletjes voor film z nicole kidman australia bij warm weer Hittegolf.

2. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Dit spelletje kun je op verschillende manieren invullen, maar het begint altijd op dezelfde manier. Ze zijn leuk…zo simpel maar je moet het maar verzinnen allemaal…heb het gedeeld via Facebook zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Ga vervolgens los op elkaars muziek en probeer zo snel mogelijk elkaars liedjes te raden.

 • Teken niet te snel en geef de ander de kans om het al in een vroeg stadium te raden.
 • Deze gaan we zeker uitproberen van de zomer.
 • Vooral de taalspelletjes kan ik goed gebruiken tijdens mijn lessen.
 • Wist u dat whiteboardstiften heel gemakkelijk van de autoramen af te vegen zijn?

Ik neem zelf graag de tips cornus kousa florida cherokee chief harte en ik ga ze delen op mijn facebookpagina van Power in Kids.

Inspiratie voor een familie fotoshoot, maar dan net even een tikkeltje anders. Dat is de clou van dit spelletje. Echter, kun je lastige manoeuvres oefenen in de driftspelletjes, spelletjes om te spelen in de auto. Ga je op vakantie naar Duitsland, Itali of reis je met het vliegtuig, zo nu en dan kan er iets van verveling in kruipen en daarom hebben wij de leukste spelletjes voor onderweg in de auto   op een rijtje gezet.

Uitbreiding op het Banaan spel. Voor een minder gevaarlijke maar niet minder spannende ervaring, klopt. Leeftijd: jaar En speler neemt een plek in gedachten waar een schat verborgen ligt. Je gaat met vakantie en het wordt een lange reis in de auto naar die heerlijke bestemming. Natuurlijk zet je het spel even stop als je de file rijdt.

#2 Dierenspel met namen

Groetjes, Joke. Jaa de bingo, die gaat bij ons ook altijd mee! Heb je een tafel gehad?

Hoi Maaike, Erg leuke spelletjes en we gaan er zeker gebruik van maken tijdens de vakantiereis naar Italie. Gooi dus een paar rollen in je onderwegtas en laat de kinderen ermee frbelen als de verveling toeslaat. Misschien leuk om in je lijst op te nemen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.02.2021 04:00 Willem:
   De andere spelers moeten erachter zien te komen waar dat is.

   26.02.2021 17:31 Taran:
   Dit is ook het geval met alle andere getallen die in de tafel van 5 zitten 10, 15, 20 etc.

   27.02.2021 11:42 Thijs:
   Kunnen de kinderen raden welk nummer er op staat bij een instrumentale versie?

  Ten anker

  Vond