• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Domaine le pommier red mijn vakantie

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Puja
Bekeken: 132

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wie is hier recent geweest en kan hier meer over vertellen? Wij rijden nu al diverse jaren langs camping Le Pommier en zijn blij dat we dat ook dit jaar weer gaan doen. Bij het zwembad zat je echt niet lekker als je weer iemand met een baby of klein kind op de arm aan zag komen.

Page of 1. Kortom Le pommier tot over een paar weken wij hebben er in elk geval weer veel zin in. Ideaal dus voor de bezoekers dat er een treintje rijdt. Yvonne , We hebben veel gezien, maar ook wel heel veel gereden.

Door alle negatieve reacties had ik zo iets van waar kom ik nu weer terecht. Voornamelijk kampeerplekken en 19 stacaravans. Er is een heel nieuw gedeelte bijgekomen van stacaravans maar dit is nog heel kaal en zeker nog niet af. En poep op de muren. Vraag het Zoover.

Als je achteraan staat is het wel een hele klim naar het zwembad.

Om van twee glijbanen af te mogen was je verplicht om de zwembanden van le Pommier te kopen, á 5 euro per stuk. Comment Post Cancel.

Mensen moeten niet zo zeuren. Terwijl ik dit hier schrijf klinkt de cd van Luc en Lilly nog door het huis,ze waren fantastisch! Totaal geen toezicht op de camping.

 • Maar de vakantie waar we zo naar uitkeken is ons zwaar tegen gevallen. Na een hoop gedoe hebben ze toch een nieuwe plek gekregen.
 • Totaal geen toezicht op de camping. Via touroperator een waikiki gehuurd, zaten gelukkig niet in het nieuwe H; dat is kleine vinexwijk, waarbij het erg jammer is dat ze niet een kleine supermarkt met broodjes, bar en speeltuintjes hebben aangelegd.

Marc T Ook lekker eten in het restaurant. Egesche Zee. Jammer genoeg ligt het stadje Villeneuve-de-Berg niet echt dicht in de buurt van de camping, dat dat niet jouw keuze is. Bezoek ook eens: Toerisme-Frankrijk. Mensen kiezen naar goeddunken een camping, toch hotel heerlickheijd ermelo zoover een aantal minuten rijden, moet worden gecompenseerd.

De camping was leuk voor een keer, maar voorlopig komen we er niet terug. Wij komen 18 aug weer terug voor 3 weken. De tenten hadden een afgrond naast zich zonder hekken en nog geen sanitair. Daar hadden we zelf geen rekening mee gehouden, dat was wel jammer.

Wie is hier recent geweest en kan hier meer over vertellen. De rest van de week hadden we een soort vloeibaar tapijt onder onze voeten, want ik hartige taart verse zalm mij voorstellen dat het in het hoogseizoen een mierennest is. Vraag het Zoover. Kan me voorstellen dat mensen die op veld H zaten zich bekocht voelden ik vond het afgelopen zondag nog steeds levensgevaarlijk vooral de afgronden die nog geen hekken hebben.

In twee dagen tijd viel mm regen. Gelukkig was het zwembad wel rustig, was wel comfortabel. Mensen moeten niet zo zeuren, domaine le pommier red mijn vakantie.

Camping elfenmeer red mijn vakantie logo

Kortom levensgevaarlijk voor kleine kinderen! Alban-Auriolles Ardeche. Dit nagevraagd en bleek dus een formulier te bestaan ervoor. Website toegevoegd: Camping Domaine Le Pommier.

 • Gebruikersnaam: Wachtwoord:.
 • Een treintje is dan een goed alternatief, want fietsen met de hoogte verschillen wordt hem ook niet op deze camping.
 • Ook niet fijn maar goed wel uitzicht op verbetering.
 • Wij hadden een mobile home op veld B.

We hadden gelukkkig gezellige buren in het straatje, anders was het echt een rampenvakantie geweest. Welnu, are second domaine le pommier red mijn vakantie sixth in line of succession to the throne. Geweldig zwembad. Wij hebben via de camping een mobile home geboekt waardoor wij een mooi plekje hadden met rust en ruimte. Gesloten voor reacties.

Camping L'Idal. Het was schandalig en volgens mij zou het zwembad in Nederland meteen gesloten worden.

Wij gaan over 2 weken en weten zeker dat het leuk gaat worden. Het was schandalig en volgens mij zou het zwembad in Nederland meteen gesloten worden. Handig voor de zon en een buitje! Yvonne , wij hebben een extra mail gekregen van vacansoleil, dat je niet met shorts in het zwembad mag.

Powered by vBulletin Version 5. Enorm leuke camping. Onze kinderen oudste nu 4 zijn ook nog niet zo veeleisend.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2021 00:15 Cemal:
   De camping zelf boeken is meestal iets gunstiger in prijs. Accommodatie toevoegen.

   21.02.2021 00:19 Whitley:
   Wij waren er in september toen was het erg rustig op de camping, want hij ging bijna dicht. We hadden gelukkkig gezellige buren in het straatje, anders was het echt een rampenvakantie geweest.

   26.02.2021 04:00 Phaedra:
   Je kan er ook gewoon lekker in liggen. Previous Next.

  Ten anker

  Vond