• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Decor wonen villa arena

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2021
Auteur: Naouar
Bekeken: 575

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb gezegd zoek het maar uit want ik ben niet thuis. Aangezien je moet betalen voordat ze uitpakken kon ik niks meer.

Uiteraard vernam ik wederom niets. Dus heb ze maar Zelf gebeld om te vragen Of ze überhaupt nog komen voor 6. Alles betaald. Vandaag na 5 maanden en na een ruzie kon ik mijn geld terug krijgen en contract beëindigen. Gisteren zou dan eindelijk onze bank komen en zou de verkeerde tafel gehaald worden..

Als je twijfelt mijn advies koop hier nooit wat!!. Open je bedrijfsprofiel en krijg toegang tot de gratis zakelijke tools van Trustpilot. Geen sorry. De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: Heb je een probleem met een bedrijf. Meubels decor wonen villa arena gevoelig komen snel krassen op.

O ja zeker zodat ik geen discussie aan kan gaan. Hij zit gewoon niet comfortabel!

6 Mega showrooms

Ik heb toen het bed van zo'n euro aanbetaald. Wij zijn ontzettend blij met onze meubels! Mijn dochter wacht al 30 weken op een… Mijn dochter wacht al 30 weken op een bank. Een dag voor beiden zonder inkomen.

Reset filters. Je mag blij zijn dat je alsnog je spullen in goede staat geleverd krijgt.

 • Gisteren zou dan eindelijk onze bank komen en zou de verkeerde tafel gehaald worden.. Controleer de transparantie van dit bedrijf.
 • Als je snel een meubelstuk wilt, bedenk je twee keer alvorens in zee te gaan met dit bedrijf. Het monteren is al helemaal een lachertje het kastdeurtje was niet goed in elkaar gezet zegt de monteur of ik het prima vind op deze manier of dat hij het nog goed moet monteren

Begin oktober decor wonen villa arena ik een bestelling geplaatst voor een boxspring. Je gratis Business-account openen. Klachten Complimenten. Voor niks van werk thuis gebleven en dat al helemaal in deze moeilijke tijd.

Meubels zijn gevoelig komen snel krassen op.

Onze bezoekers over Decor Wonen Amsterdam B.V. in Amsterdam Zuidoost

Good job to customer service team. Nieuwe bank gekocht met overal schade Nieuwe bank gekocht met overal schade. Met mij is het uiteindelijk vrijwel goed afgelopen, het had erger kunnen zijn.

Toen was decor wonen villa arena bank opeens binnen in Schiedam. A sociale bezorgers en kwaliteit van afgeleverde producten zijn niet zelfde met wat je heb besteld, kregen we een excuus dat er vertraging is, decor wonen villa arena, je moet goed kijken want straks ze gaan niet het accepteren om het te wisselen. Ik zelf heb contact gehad met een medewerker die wel heel erg zijn best heeft gedaan en zelfs zijn priv nummer heeft gegeven, zodat we niet steeds 45 minuten in de wacht hoefden te staan.

Vandaag na 5 maanden en na een ruzie kon ik mijn geld terug krijgen en contract beindigen. Ik zit een half jaar te wachten op mijn… Ik zit een half jaar te wachten op mijn bank met aanbetaling en heb ze nog steeds niet binnen.

46 • Slecht

Schrijf een review. Mevrouw heeft toen excuses aangeboden en gezegd dat ik als eerst op de lijst sta voor de levering van vandaag woensdag 23 september. Geen excuses. Decor weigerde de aanbetaling terug te betalen, omdat de bestelling inmiddels bij ze binnen was.

 • Meld hier je klacht.
 • Daar wordt beloofd terug te bellen maar die belofte wordt ook niet nagekomen.
 • Indien dit niet het geval is verzoek ik u om uw N.
 • Ga alsjeblieft daarheen.

Ik heb toen de 6e week gebeld om te vragen waar ze blijven. Reviews   46 Schrijf een review Filter op:! E-mail, Messenger nergens wordt op gereageerd. Na meermaals contact te hebben opgenomen met de klantenservice ben ik wederom langs geweest, decor wonen villa arena. Overzicht Reviews Over Trustpilot. Met vriendelijke groet, Lisa Decor Wonen.

Zodoende heeft ze haar bankstel weg gedaan en zit ze door decor wonen al ik moet zuipen lyrics english translation zonder bankstel in decor wonen villa arena met 2 kleine kinderen.

Uiteraard vernam ik wederom niets.

Eigen productie

In juni een bank stoelen en een eettafel besteld, we zitten bijna in november 5 maanden later. Na half jaar gewacht te hebben op de bestelling, deze geannuleerd. Ik zit een half jaar te wachten op mijn bank met aanbetaling en heb ze nog steeds niet binnen.

Vandaag na 5 maanden en na een ruzie kon ik mijn geld terug krijgen en contract beindigen. Je gratis Business-account openen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.02.2021 21:20 Boyke:
   Toen was mijn bank opeens binnen in Schiedam. Mensen a.

  Ten anker

  Vond