• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chimpie champ oosterhout openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 03.12.2020
Auteur: Ilana
Bekeken: 630

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ideaal voor kinderfeestjes! Het indoor speelparadijs is ook een goede plek om een kinderpartijtje te organiseren. Heb je al een account?

Kijk op de website van Chimpie Champ Oosterhout voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren. Ontdek nu een binnen speeltuin bij jou in de buurt en profiteer van korting! Top prijs, kinderen vermaken zich heerlijk en we hadden een rustige middag donderdag dus ook dat was erg fijn. België Aalst Aalst. Omdat deze peuterheuk helemaal bekleed is met zachte matten, spelen ze hier veilig!

Stationsstraat 21c.

Lees meer Beleef een gezellige dag voor de hele familie bij binnenspeeltuin Chimpie Champ Oosterhout. Korting op binnen speeltuin tickets? Binnenkort online: Ja. Op de valreep. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet.

Jammer dat ouders van grotere kinderen niet beter opletten dat hun kroost niet dit gedeelte onveilig maakt door de speeltoestellen op andere wijze te ge mis bruiken dan waarvoor ze bedoeld zijn, chimpie champ oosterhout openingstijden.

 • Chimpie Champ Oosterhout 8.
 • Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

Beleef een gezellige dag voor de hele familie bij binnenspeeltuin Chimpie Champ Oosterhout! Parkstad Parkstad. Bij voorkeur koop je de tickets online. Open in app close. Contact Het geheel is erg leuk opgezet!

Den Bosch. Wachtwoord vergeten. Mis geen Chimpie Champ Oosterhout aanbieding! Kleuters Jongeren. Ook kun je buiten midgetgolfen op de kleine midgetgolfbaan.

Chimpie Champ Oosterhout informatie

Voor de kinderen van één tot ongeveer vier jaar staan alle speelelementen zoals glijbaantjes, een ballenbak en een miniklimrek op een zachte mat. Mis geen Chimpie Champ Oosterhout aanbieding! Deel deze deal. Top prijs, kinderen vermaken zich heerlijk en we hadden een rustige middag donderdag dus ook dat was erg fijn.

Gratis parkeren. Lees meer Beleef een gezellige dag voor de hele familie bij binnenspeeltuin Chimpie Champ Oosterhout. Entree voor indoor speeltuin Chimpie Champ. Ook is er bij Chimpie Champ de mogelijkheid om kinderbowling te spelen. Laad meer.

Entree voor indoor speeltuin Chimpie Champ

Tip DagjeWeg. Bergen op Zoom. Je bent van harte welkom!

 • Hiernaast zie je de openingstijden van Chimpie Champ Oosterhout.
 • Entree voor indoor speeltuin Chimpie Champ Oosterhout: de leukste overdekte speeljungle voor kinderen tot 12 jaar.
 • Ik wil de nieuwsbrief van uitmetkorting.
 • Bergen op Zoom.

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Chimpie Champ Oosterhout beschikbaar zijn. Geniet met het hele gezin bij Chimpie Champ Oosterhout. Chimpie Champ Oosterhout 8. Geen gratis activiteiten. De grotere kinderen kunnen zich uitleven in de grote klimconstructie met vele etages, megaglijbaan, waarbij kinderen opgenomen worden in een computerspel, nu het probleem: Terwijl hij dus buiten begint hema weekendje overnachten voor twee te doen draait hij hem al om zijn eigen poep op te eten terwijl hij eigenlijk nog bezig is!

Er is ook een Eye-play, iets wat hier de laatste tijd gebruikelijk schijnt te zijn. Kortom: speelmogelijkheden genoeg. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij deze overdekte chimpie champ oosterhout openingstijden in Gelderland. Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen, chimpie champ oosterhout openingstijden.

Regio\'s in de provincie ' + provArr[p-1] + ':

Anderen kochten ook:. Ontdek nu een binnen speeltuin bij jou in de buurt en profiteer van korting! Foto: Chimpie Champ. Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Het geheel is erg leuk opgezet. Mis geen Chimpie Champ Oosterhout aanbieding. In de gethematiseerde partykamers, viert je kind het feest van zijn leven, een megaglijbaan, films en computerspelletjes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.12.2020 05:24 Elin:
   Coronavirus Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

   06.12.2020 18:03 Mohammad:
   Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

  Ten anker

  Vond