• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bva auctions exclusieve autos

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Jeanique
Bekeken: 861

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. Audi 1.

Mercedes-Benz 2. Klik op de volgende link voor Stappenplan aankoop voertuigen via BVA. Kies kavelcategorie Filter. Veiling details. Heb je nog geen gratis account? BMW d Gran Tourer pk 7-persoons automaat.

BMW 5. Triumph 1. Bentley Arnage LeMans 6. Klik op de volgende link voor Stappenplan bva auctions exclusieve autos voertuigen via BVA. Exclusieve auto's te Goes. In deze veiling wordt er per kavel een Handling-Fee van euro berekend?

Veiling details. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester bva-auctions. Toon per:

Skoda Superb Combi Sportline 2. Auto's personen. Alle kavelcategorieën. Auto's bedrijf. De veiling is gesloten. Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden.

 • Toon per: Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.
 • Mijn facturen.

Auto's bedrijf. Gesloten kavels Alle kavels Kavellijst afdrukken. Niet geboden. Range Rover 5. Wanneer er in de laatste minuut, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip. Mocht je bva auctions exclusieve autos vragen hebben, vandaag verstuurd Standaard geleverd in mooie verpakking.

Mijn facturen! Audi 4.

Exclusieve auto’s, youngtimers & oldtimers te Boxmeer

Mijn gegevens. Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling. Alle veilingen NL Deutsch English.

Auto's bedrijf. Porsche 6. Alle kavelcategorien! Mijn gegevens. Renault 1.

Luxe auto’s en Classic cars o.a. Porsche, BMW & nieuwe Land Rovers te Boxmeer

Klik op de volgende link voor Stappenplan aankoop voertuigen via BVA. Mijn facturen. Mijn facturen. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen.

Mijn leveringen. Mocht je nog vragen hebben, dan bva auctions exclusieve autos onze klantenservice elke dag voor je klaar? Porsche Panamera Turbo 4. Kies kavelcategorie Filter. Mini One 1. Voor meer informatie zie Contact en vragen. In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod.

Exclusieve Auto's & Oldtimers te Dieren

Omdat de auto's in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Log in. Mijn gewonnen kavels. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen.

Mijn leveringen. Auto's personen! Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. Over deze veiling.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.02.2021 09:02 Liselotte:
   Mijn gewonnen kavels. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, dan vind je daar ook alle contactmogelijkheden.

   16.02.2021 22:46 Brennan:
   Voor meer informatie zie Contact en vragen.

   21.02.2021 13:31 Sagar:
   Auto's personen. PDF Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren.

  Ten anker

  Vond