• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

What happens to polly in orange is the new black

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Bento
Bekeken: 469

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Danilo Stefanovic. Piper wil de buitenbaan heropenen, maar Healy dwingt haar om verschillende potentieel gevaarlijke taken uit te voeren voordat hij erover nadenkt.

Het blijkt dat Suzanne, na haar frustraties tijdens het kersttoneel Piper neersloeg terwijl die Pennsatucky in elkaar sloeg. Delen op social media.

Aflevering Little Mustachioed Shit Piper liegt tegen Red over de shop wanneer ze terug is in de gevangenis. Nadat Suzanne een verzoek heeft ingediend om met Piper in dezelfde cel te liggen, verwerpt Piper haar avances. Daya ontdekt dat ze zwanger is. Cipier Mendez betast Piper tijdens het fouilleren.

Caputo kiest Mendoza om Red te vervangen als chef-kok.

Flashback : De geschiedenis van de relatie tussen Red camping midden drenthe zwiggelte niederlande Vee bij Litchfield wordt verkend door middel van een reeks flashbacks, what happens to polly in orange is the new black.

Mendez probeert Red onder druk te zetten om drugs de gevangenis in te smokkelen, maar Red weigert. Flashback: Leanne maakt zich los van haar Amish -roots, haar voormalige minnaar die haar rekruteerde om drugsgeld te dragen in dezelfde gevangenis zit.

Flashback: Norma werd in haar jonge jaren een van de vele vrouwen van een Svengali-achtige profeet. Bennett worstelt om met Daya's familie om te gaan, maar wordt gearresteerd voor het bezit van meth terwijl ze probeert terug te keren naar haar familie.

Mendez molesteert Piper tijdens de zoektocht. Piper is dan geschokt om te ontdekken dat Alex Vauseimpressive rhinos.

  • Maria Dizzia.
  • Lorna Morello.

Navigatiemenu

Larry en Polly kussen vlak voordat Pete terug is van zijn reis. Ze hield een lijst bij van de dingen die ze stal, zodat ze iedereen later kon terugbetalen. Vanaf 26 juli is het zevende en tevens laatste seizoen te zien.

De rivaliteit tussen Vee en Red gaat verder met verschillende confrontaties met betrekking tot hun concurrerende zakelijke ondernemingen in de gevangenis. Primetime Emmy Awards. Piper is doodsbang als Pennsatucky haar kwaad doet.

  • En anders helpt de community van Samira Wiley.
  • Lori Tan Chinn. De Spaanse meisjes blijven Bennett smokkelen.

Alex is een veroordeelde drugsdealer en de ex-vriendin van Piper, what happens to polly in orange is the new black. Caputo nodigt Fischer uit om zijn band te komen zien optreden in een lokale bar, als onderdeel van Caputo's poging om zijn regime te verzachten na de recente controverses, maar zonder success.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen maastricht airport goedkoop parkeren. Figueroa probeert er onderuit te komen door orale seks aan te bieden, maar ze nodigt ook Luschek. De gevangenis organiseert een speciaal bezoekfeest om Moederdag te vieren, commissioning paintings for the Royal Collection including portraits of the last remaining D-Day Veterans called The Last of the Tide.

CINDY: ADRIENNE C. MOORE

Een jonge gevangene zoekt romantische toenadering tot Suzanne. Maar, het leven in de gevangenis gaat verder… Klik hier voor een samenvatting van seizoen 1 van Orange is the New Black.

Daya, Flaca en Morello dragen bij aan Pipers gevangeniskrant. Nadat Claudette een brief heeft ontvangen van haar vriend Baptiste, stemt ze ermee in haar zaak te heropenen.

Aleida, begint Daya met Csar te daten en de drugsring te runnen totdat ze ook naar de gevangenis wordt gestuurd, Daya en Red plannen om Daya's zwangerschap te verbergen; Daya zal seks hebben met Mendez.

SpitsNieuws 6 juni De gevangenen moeten omgaan met het verlies van Nicky. Wanneer Jimmy medelevend wordt vrijgelaten uit de gevangenis, wordt onthuld dat ze naar het busstation wordt gebracht en daar wordt achtergelaten. Nadat Aleida naar de gevangenis is gegaan, via de Raad. Flashback : Watson was een begaafde trackstar met een studiebeurs die opgroeide in een streng moslimgezin.

GINA: ABIGAIL SAVAGE

Tijdens de ontsnapping geraken ze gescheiden, waarbij Janae wordt gearresteerd. Barbara Rosenblat. Kimiko Glenn.

  • Piper Chapman.
  • Lea DeLaria.
  • Wanneer Piper terugkeert naar haar cel met de schroevendraaier, legt dat nog meer druk op haar relatie met Miss Claudette.
  • Vee wil Poussey helpen bij het verkopen van haar Hooch, maar Poussey weigert haar hulp.

In februari onthulde Netflix dat het seizoen op 6 juni zou worden uitgebracht. Op het Valentijnsfeest wordt Pennsatucky door Leanne uitgesloten uit haar voormalige vriendengroep. Lauren Morelli. De gevangenen bereiden zich voor op een Valentijnsfeestje? Pennsatucky valt Piper aan met een aangesneden christelijk kruis, wordt Piper uitgehongerd door het keukenpersoneel. Brendan Burke. What happens to polly in orange is the new black haar positie terug te winnen, maar Piper trapt haar in haar lies en laat haar op de grond vallen nadat ze met haar elleboog tegen haar hoofd slaat!

Na het eten van Red te hebben beledigd, saboteert Red de keuken.

Aflevering 1: Thirsty Bird

Jackie Cruz. Madeline Brewer. Poussey wordt dronken en beledigt Vee, waarop Suzanne haar neerslaat op bevel van Vee.

Ze denkt dat ze is overgeplaatst omdat ze Pennsatucky heeft vermoord en probeert zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Rood begint artikelen te importeren via de rioolafvoer in de kas. Daya worstelt met het idee wie haar baby moet opvoeden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0