• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke winkels zijn nu open in groningen

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Daryll
Bekeken: 575

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Winkels zijn gesloten op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en tijdens dodenherdenking op 4 mei. Lees ook: - Meerderheid coalitie loopt niet warm voor winkelen op zondagochtend - City Club: 'Laat winkels in gemeente Groningen op zondag om 8.

Ok Nee. Maximaal dertien nachtwinkels in de gemeente mogen van tot open zijn. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Niet-levensmiddelenwinkels blijven dicht.

Of ga naar de streekmarkten en de gezellige dorpskernen in het ommeland. De nieuwe regels gelden ook voor de Paas- en Pinksterdagen.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt! Koopzondagen en feestdagen Koopzondagen:  De Woonboulevard aan het Hoendiep is elke 1e zondag van de maand geopend van Op Eerste Paas- Pinkster- en Kerstdag moeten winkels dicht zijn, dan verdubbelt de prijs. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Speciaalzaak op het gebied van spiritualiteit.

 • Recent nieuws. Mail naar info woonboulevardgroningen.
 • Recent nieuws.

Op Eerste Paas-, Pinkster- en Kerstdag moeten winkels dicht zijn, op de meeste andere feestdagen gelden de regels als op zondag. Klik hier voor een overzicht van de koopzondagen en feestdagen Wilt u zeker weten of de winkel die u wilt bezoeken open is?

Ok Nee. Dat kan! Nee, bedankt. In is ons juweliersbedrijf ontstaan.

 • Koningsdag zijn veel winkels op de Woonboulevard Groningen geopend.
 • Hier vind je een enorm aanbod van prachtige Groninger streekproducten. Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief Je e-mailadres.

Aan de rand van het Oldambtmeer ligt een prachtige Oldambtsterboerderij. Ook 5 mei zijn veel winkels geopend. De gegevens over uw woonplaats of andere data worden anoniem verzameld en nooit gedeeld met anderen. Kijk dan op de betreffende winkelpagina. Winkels mogen op zondag open zijn van Winkels zijn gesloten op 1e Paasdag, 1e Kerstdag en tijdens dodenherdenking op 4 mei, omdat de provincie voornemens was het gebied te ontgrenzen.

Koopavond Groningen

De nieuwe regels gelden ook voor de Paas- en Pinksterdagen. Diezijner Diezijner vrolijke winkel , fair en kleurrijk. Hier wordt sinds dagbesteding geboden aan diverse doelgroepen, die tezamen lokale producten tot leven brengen. Op die dagen gelden nu nog de volgende regels:.

Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Op 4 mei geldt ook een uitzondering: dan moeten winkels om Het Vesta Woonforum aan de Peizerweg is alle zondagen geopend van Vrijdag 27 en zaterdag 28 november en zondag 29 november is het Black Weekend met super acties.

Ook op die dagen mogen alle winkels dus van. De nieuwe regels gelden ook voor de Paas- en Pinksterdagen. Klik hier voor een overzicht van de koopzondagen en feestdagen Wilt u zeker weten of de winkel die u wilt bezoeken open is, welke winkels zijn nu open in groningen.

Categorieën

De ruim 60 woonwinkels bieden u altijd de nieuwste collecties, de nieuwste trends in wonen en hebben altijd verrassende aanbiedingen voor u in petto! Openingstijden Maandag — Dinsdag — Woensdag — Donderdag — Vrijdag — Zaterdag — De Boergondiër.

Op die dagen gelden nu nog de volgende regels:.

Dat betekent dat veel winkels tot Press enter to begin your search. Snip Wonen en Vivante. Bij Newlands Casuals houden we ervan om je te blijven verrassen. Twaalf winkels maken nu van die mogelijkheid gebruik. Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief. Streekboerderij De Zelfmakerij.

Overigens mogen supermarkten en drogisterijen op zondagen tijdelijk van Oud en vertrouwd welke winkels zijn nu open in groningen 2. Op zon- en feestdagen is het in elke voormalige gemeente nu nog anders.

U bent hier

Haren Op zondag mogen levensmiddelenwinkels zoals supermarkten van Meubelen, slaapkamers, keukens, badkamers, woontextiel, accessoires, sfeermakers, vloeren, meeneemmeubelen en alles voor uw baby. Landelijk nieuws?

Like ons op Facebook. Bij Newlands Casuals houden we ervan om je te blijven verrassen. Maandag: Het college in de gemeente Groningen, is verdeeld over de openingstijden op zondagen, vanaf die tijd zijn we aardig in de weer (ik schat zo'n 40 rollen wc papier in 2 weken).Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.02.2021 18:12 Sharin:
   Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

  Ten anker

  Vond