• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Te koop zwanenkade krimpen aan den ijssel

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Emmely
Bekeken: 835

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Via de trap in de hal gaan we naar de 1e Verdieping: Hier bent u aangekomen op de overloop, deze verdieping is volledig voorzien van een laminaatvloer. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Printvriendelijke versie. Zwanenkade Pluim-es - 5 5. Neem deze info mee tijdens een bezichtiging. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

Terug naar de resultaten. Deel deze woning:. Printvriendelijke versie. VestTV Dordrecht Kantoorruimte. Aletta Jacobs-erf EC Dordrecht. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn.

Heeft Zwanenkade 48 recent te koop gestaan, maar toch niet verkocht? Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn.
  • Inloggen met Facebook.
  • Ik neem u mee naar de 2e Verdieping: Overloop met opstelling cv en aansluiting voor de wasmachine.

Omschrijving

Niet te koop. De fraai aangelegde achtertuin is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy, tevens voorzien van buitenkraan en zijingang. Stuur een bericht aan de bewoners. Vergelijk de scholen. Ik neem u terug naar beneden en zal u iets meer vertellen over de fraai aangelegde tuin die in het voorjaar volledig op de schop is geweest. Tel: Toon al het aanbod van deze makelaar. Badkamer met ligbad, douche, 2e toilet, dubbele wastafel en deur naar het balkon.

Verkoopdatum mei 10. Ben je al lid. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr! Uw e-mail verplicht. Er is op dit moment n grote slaapkamer, er is een mogelijkheid om op deze verdieping nog twee slaapkamers te creren.

Datagedreven woningwaarde volgens Walter. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Langeland het doet, vergeleken met Krimpen aan den IJssel, koop dan Walter Plus.

De luxe keuken ca. Wat worden mijn maandlasten. Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis. Met onze datagedreven waardebepalingen kan je inschatten of het huis scherp geprijsd is.

Via de trap in de hal gaan we naar de 1e Verdieping: Hier bent u aangekomen op de overloop, deze verdieping is volledig voorzien van een laminaatvloer. Maak een gratis afspraak.

Niet te koop

Ik neem u mee naar de 2e Verdieping: Overloop met opstelling cv en aansluiting voor de wasmachine. Elke strategie laat u precies zien hoeveel kans u heeft om Zwanenkade 48 winnen.

Een Walter-data-analist leidt je door het biedgedrag in Langeland, hoeveel mensen bieden boven de vraagprijs, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en drie biedstrategieën met gegevens. Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en biedt toegang tot een balkon met uitzicht op de groenstrook! Aangeboden door: DWM makelaardij. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus te koop zwanenkade krimpen aan den ijssel is altijd eetcafe het keershuys den bosch. Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning.

Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Elke strategie laat u precies zien hoeveel kans u heeft om Zwanenkade 48 winnen.

Zwanenkade 4

Uitgelichte woningen. De bushalte bevind zich op zeer korte loopafstand, middels een bruggetje loopt u hier zo naar toe. Met de auto bent u binnen twee minuten de wijk uit om zo richting de N wegen te rijden die u uit Krimpen aan den IJssel leiden. Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen.

Uw e-mail verplicht. Walter Pro bevat een gedetailleerd rapport met alle belangrijke factoren voor deze eengezinswoning? Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0