• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Manieren om granny squares aan elkaar te haken

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Sanel
Bekeken: 643

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Over ons Categorieën. Methode 2 van Neem een grote borduurnaald.

Cookies maken wikiHow beter. Over ons Categorieën. Laat de steken voorlopig nog even losjes zodat het makkelijker werkt. Voorkant en achterkant herkennen Een granny square heeft twee verschillende kanten. De rand is niet zichtbaar aan de voorkant en slechts moeilijk zichtbaar aan de achterkant.

Wat is het verschil tussen de goede en de verkeerde kant. Leg de rijen naast elkaar! Dat dwarsdraadje kun je alleen maar zien aan de zijkant. Granny squares halen: de granny squares zijn tot wanneer zorgverzekering wijzigen menzis haaktechniek die helemaal hip was in de jaren zeventig en nu weer een comeback maakt.

Verbind de rijen door middel van stokjes. Haal de draad op en haal deze door beide lussen op je haaknaald. Maar eerst is het belangrijk dat je het verschil kent tussen de voorkant en achterkant van je granny, manieren om granny squares aan elkaar te haken.

Het blijft wel een heel smal naadje. Volg hetzelfde patroon dat je ook gebruikt hebt bij het verbinden van de losse vierkantjes. Groetjes Guinevere.
  • Aan elkaar haken van vierkantjes door Iris van Meer 14 januari 14 januari Elke kleur telkens afhechten of meenememen hoe?
  • Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Je ziet hier het rijtje vasten.

Berichtnavigatie

Deze methode lijkt behoorlijk op de platte vlecht methode, maar met een aantal verschillen. Een schuiflus maak je door twee lussen naast elkaar te leggen. Herhaal deze werkwijze ook voor elke stapel of rij granny squares. Leg de rijen naast elkaar. Verbind op dezelfde manier de vierkantjes van alle andere rijen.

Daarna werk je hem door de gemeenschappelijke zijde van het tweede vierkantje. Steek een eind van de draad door het oog van de naald en trek er genoeg draad doorheen om te zorgen dat je de draad niet verliest tijdens het naaien.

Ga zo verder langs n kant. Deutsch: Granny Squares zusammenfgen. Ik zal hier enkele manieren laten zien.

Halve vasten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Pak het vierkantje dat direct links van je eerste vierkantje moet komen. Haak drie lossen in de hoek van het bovenste vierkantje. Als je verticaal werkt moet je dat in paren doen, precies zoals je dat deed toen je het tweede paar aan het eerste vastmaakte.

Zorg dat je niet te strak haakt. Het resultaat van deze manier van vasthaken is ook een decoratieve rand. Op de naden zie je daarom meer kruisjes dan vlechtjes. Klik hier voor de tutorial. Heb het begrepen.

Basispatroon van een granny square

Op de naden zie je daarom meer kruisjes dan vlechtjes. Pak het vierkantje dat direct links van je eerste vierkantje moet komen. Heb het begrepen. Onzichtbare steek.

  • Maak zo je toer af.
  • Een doos met papieren zakdoekjes bekleden met granny squares.
  • Op deze foto ligt de blauwe granny met de goede kant naar boven en de roze granny met de verkeerde kant naar boven.
  • Trek de verbindingssteken strak.

Combineer de vierkantjes. Je kunt de overhandse steek ook uitvoeren met het opnemen van de binnenste lusjes. Je hebt dan 3 lussen op je naald nl. Leuke breiclub. Deutsch: Granny Squares zusammenfgen.

Maak het werkstuk af met een rand of door het losse draadje onzichtbaar weg te steken in het laatste naadje, zodat de naad niet los gaat?

Steek je naald door de linker onderhoek van het eerste vierkantje.

Uitleg basispatroon granny square

Maak je vaste af zoals je gewend bent. Op deze foto ligt de blauwe granny met de goede kant naar boven en de roze granny met de verkeerde kant naar boven. Het is voor deze methode handig als je in banen of strips werkt.

Er is een ontelbaar aantal mogelijkheden om vierkantjes aan elkaar te haken.

In de voorbeeldfoto is met zeer contrasterend wit gewerkt en zelfs dan zie je de naad nauwelijks. Aan het einde van je rij zie je alle steken aan de achterkant schuin naast elkaar. Je kunt Granny Squares met elkaar verbinden door middel van naaien of door middel van haken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0