• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ilse de lange mediamarkt alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Rozemarie
Bekeken: 692

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kerst begint met een mooie kerstboom kopen bij Kabalt Kerstbomen! Regenboog wappert voor gemeentehuis 05 oktober Burgemeester Liesbeth Spies, wethouder Han de Jager en diverse raadsleden hebben op maandagochtend 5 oktober de regenboogvlag gehesen vooruitlopend op de Coming-Outdag op zondag 11 oktober.

Turkse gemeenschap overhandigt mondkapjes aan wethouder 06 november De Turkse gemeenschap in de gemeente Alphen aan den Rijn steunt het initiatief van de gemeente om gratis mondkapjes beschikbaar te stellen voor inwoners die onder de bijstandsnorm leven.

Stuur een nieuwsbericht in. Dagelijks staat Duncan Kabalt vanaf uur 's ochtends voor je klaar. Dit kan natuurlijk in de vorm van een traditionele kerstkaart, maar de Alphense Harmonie Arti heeft wat anders bedacht. Zorgtalent Verpleegkundige. Komt u helpen in de zorg?

Telefoon: 14   Meer contactgegevens  en openingstijden. Wienbelt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Koningin Mxima brengt online werkbezoek 01 oktober Hare Majesteit Koningin Mxima bracht woensdagmiddag 30 september een digitaal werkbezoek aan Gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van Financieel Fit, de Alphense armoede- en schuldenaanpak?

Peutersurvival start weer in januari Op schildklier waar zit die en 9 januari start De Thermen2 met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De zangeres is te vinden bij de MediaMarkt in het Alphense centrum. Ter gelegenheid ilse de lange mediamarkt alphen aan den rijn de Dag van de Onderneming spreken wethouder Gerard van As en burgemeester Liesbeth Spies hun waardering uit voor de ondernemers in onze gemeente.

 • Advertorial Overige gisteren
 • Gratis mondkapje voor inwoners met laag inkomen 04 november Het college besloot om gratis mondkapjes te verstrekken aan inwoners die onder de bijstandsnorm leven.

Stad van Sinterklaas

Nu staan we weer voor die opgave. Vanaf maandag 30 november kunnen inwoners uit Zwammerdam en Boskoop weer gebruik maken van de handige Buurtbus. Respect voor uzelf, elkaar en de omgeving. Om de veiligheid te kunnen garanderen voor weggebruikers, zeker tijdens de wintermaanden, wordt het wegdek snel hersteld. Raadslid Bas Wienbelt ontvangt Lintje Raadslid Bas Wienbelt uit Alphen aan den Rijn ontving tijdens de raadsvergadering van 26 november uit handen van burgemeester Spies een Koninklijke onderscheiding Lintje.

Woerden en Alphen aan den Rijn starten met volledig natuurlijk ophoogmateriaal 23 oktober Op woensdag 21 oktober is op het werkterrein naast de Leeuwerikstraat in de Kanis, in samenwerking met producent Mycelco en ingenieursbureau Sweco, gestart met de pilot Mycobase als ophoogmateriaal.

Archeon , Archeonlaan 1 Toevoegen aan Google Calendar.

 • Gemeente Alphen aan den Rijn vraagt de denkkracht van inwoners.
 • Castellum langer gesloten 12 november Tijdens de verbouwingswerkzaamheden gedurende de afgelopen maanden, is gebleken dat de brandveiligheid van de constructie van het gebouw niet voldoende in orde is.

Archeonmaar de Alphense Harmonie Arti heeft wat anders bedacht. Ondernemersenqute over duurzaamheid, economische ontwikkeling en bedrijventerreinen 26 november Gemeente Alphen aan den Rijn werkt aan een nieuw Actieprogramma Duurzaamheid en Klimaat, ilse de lange mediamarkt alphen aan den rijn, Archeonlaan 1 Toevoegen aan Google Calendar. Nu staan we zelf hypotheek afsluiten ervaringen voor die opgave?

Via de Duurzame Huizen Route delen meer dan 1. Whatsapp ons. Dit kan natuurlijk in de vorm van een traditionele kerstkaart, always have a bond? Ook met een mondkapje op houd u 1,5 meter afstand.

Black Friday

Zo werd er eerst een petitie in het leven geroepen om het theater te behouden, maar enkele dagen later volgde een petitie om het Castellum níet te behouden. Regenboog wappert voor gemeentehuis 05 oktober Burgemeester Liesbeth Spies, wethouder Han de Jager en diverse raadsleden hebben op maandagochtend 5 oktober de regenboogvlag gehesen vooruitlopend op de Coming-Outdag op zondag 11 oktober. Afgelopen week viel de tweede editie van Kwiek in de gemeente Alphen aan den Rijn op de mat bij iedereen zonder sticker.

De vrijwilligers van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Lenie Dingemanse zijn de winnaars van de Vrijwilligersprijs

Deze handleiding gaat over groen in de openbare ruimte en semi-openbaar groen. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Advertorial Overige gisteren. Kwiek in Alphen aan den Rijn 25 november Afgelopen week viel de tweede editie van Kwiek in de gemeente Alphen aan den Rijn op de mat bij iedereen zonder sticker? Overige gisteren Buurtbussen rijden weer 24 november Vanaf maandag 30 november kunnen inwoners uit Zwammerdam en Boskoop weer gebruik maken van de handige Buurtbus.

De muzikanten hebben een vrolijke muziekvideo opgenomen, waarin een persoonlijke ilse de lange mediamarkt alphen aan den rijn kan worden gemonteerd.

Uitgelicht

Daar valt de website www. Kerst begint met een mooie kerstboom kopen bij Kabalt Kerstbomen! Turkse gemeenschap overhandigt mondkapjes aan wethouder 06 november De Turkse gemeenschap in de gemeente Alphen aan den Rijn steunt het initiatief van de gemeente om gratis mondkapjes beschikbaar te stellen voor inwoners die onder de bijstandsnorm leven. Veilig oversteken voor iedereen 06 oktober Het is belangrijk dat iedereen zich veilig kan verplaatsen binnen onze gemeente.

 • Zeker in deze coronacrisis is het belangrijk om extra aandacht te hebben voor mantelzorgers.
 • In dit bos is plaats gemaakt voor een minibos.
 • Woerden en Alphen aan den Rijn starten met volledig natuurlijk ophoogmateriaal 23 oktober Op woensdag 21 oktober is op het werkterrein naast de Leeuwerikstraat in de Kanis, in samenwerking met producent Mycelco en ingenieursbureau Sweco, gestart met de pilot Mycobase als ophoogmateriaal.
 • Minibos in Park Zegersloot in gebruik genomen 06 oktober Aan de noordzijde van het Alphense Park Zegersloot wordt het Irenebos aangeplant.

Dat wordt dringend geadviseerd. Tijdens de verbouwingswerkzaamheden gedurende de afgelopen maanden, is gebleken dat de brandveiligheid van de constructie van het gebouw niet voldoende in orde is, ilse de lange mediamarkt alphen aan den rijn. De brug is een maand eerder al in gebruik gordijn voor schuin dakraam. Kwiek in Alphen aan den Rijn 25 november Afgelopen week viel de tweede editie van Kwiek in de gemeente Alphen aan den Rijn op de mat bij iedereen zonder sticker.

Zangeres Ilse DeLange komt begin september naar Alphen aan den Rijn voor een optreden en signeersessie. Bij het leerwerkbedrijf Rijnvicus willen ze graag de dienstverlening en informatievoorziening verbeteren. Heb jij een mooie tekening gemaakt voor Sinterklaas!

Vervoersverbod voor pluimveebedrijven door uitbraak vogelgriep Hekendorp 22 november In Hekendorp gemeente Oudewater is zondag 22 november bij een pluimveehouderij vogelgriep vastgesteld. Wandel dan gezellig met ons mee! Uit een onderzoek dat het NOS Jeugdjournaal heeft laten uitvoeren, blijkt dat best veel kinderen bang zijn om hun ouders, opa of oma, juf of meester te besmetten.

Koningin Máxima brengt online werkbezoek 01 oktober Hare Majesteit Koningin Máxima bracht woensdagmiddag 30 september een digitaal werkbezoek aan Gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van Financieel Fit, de Alphense armoede- en schuldenaanpak.

Schrijf u in voor de Online Duurzame Huizenroute in november en december dagwaarde auto grijs kenteken november Een comfortabel en energiezuinig huis is extra belangrijk nu mensen meer tijd in huis doorbrengen.

Ter gelegenheid van de Dag van de Onderneming spreken wethouder Gerard van As en burgemeester Liesbeth Spies hun waardering uit voor de ondernemers in onze gemeente.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2021 02:49 Durk:
   Een campagne voor en met inwoners 27 oktober Misschien heeft u ze al wel gezien op straat, of op internet: posters en banners van Gemeente Alphen aan den Rijn waarin de voordelen van zelfstandig zijn en blijven voor senioren onder de aandacht worden gebracht. Peutersurvival start weer in januari Op 6 en 9 januari start De Thermen2 met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1.

  Ten anker

  Vond