• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang is het rijden naar kroatie

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Antony
Bekeken: 391

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met een caravan heb je geen andere keuze dan op een camping te gaan staan, het is streng verboden om met een caravan zomaar ergens te gaan staan om te overnachten. Hoe waakzaam moet ik in Kroatië zijn — kan ik ervan uitgaan dat de meeste restaurant eigenaren weten wat gluten is en waar het allemaal in zit, of kan ik beter toch de ingrediënten van de maaltijden telkens navragen?

Onze gids Daniel, zelf onderdeel van een familie die de bomen onderhoudt, was duidelijk bekwaam en we hebben genoten van de rondrit. Daarna kun je lekker neerploffen op het terras van café Jadran, aan het water. Vraag over de enc er staat in dat je dan korting krijgt op de snelwegen naar istrie. Onze gids Ivo van Amico Tours kon het mooi vertellen.

We maken een rondreis van ongeveer 15d en reserveren dan nog een dag of 6 om te gaan fietsen in Istrië! Het eilandhoppen vanaf Hvar moet denk ik wel lukken. Lijkt ons super mooi.

Toltarieven vallen best mee, zoals je kunt zien in de tabel. Op die route kom je heel veel tunnels tegen, hoe lang is het rijden naar kroatie. Beste, Wat is dit een fijne site. Hallo Karianne, Eerst en vooral een top website met leuke informatie. De planning zag er zo uit: Dag 1: Neurenberg Om de vakantie draaglijk te houden hebben we op de heenweg een abn amro pinpas blokkeren opgeofferd voor een korte stedentrip en overnachting in Neurenberg.

Wij plannen een trip naar Kroati met de eigen wagen.

Hoi Karianne, We zijn nu al even in Porec,en hierna zouden we nog een week in Oostenrijk verblijven.
 • Dus in principe bespaar je km.
 • Ik zou je dus aanraden om alleen in de grotere plaatsen uit eten te gaan, waar de restaurants het beste ingespeeld zijn op de wensen van toeristen.

Met de auto naar Kroatië: wat is de beste route?

Heel gezellig en lekker en goedkoop streekgerechten eten. Alleen denken we dat we ze in de omgekeerde volgorde zullen doen omdat wij het liefst met steden beginnen om dan te ontspannen in de natuur en aan de stranden :.

Ik heb een heleboel aantekeningen gemaakt van dingen te doen in het land, uit jouw artikelen en ook van een aantal andere websites. Ik vind dat je een fantastische en informatieve website heb gecreëerd. Meer info en prijzen Bio-Bauernhof Rettenbachgut In Oostenrijk kan je op het kilometerpunt overnachten in Bio-Bauernhof Rettenbachgut , een biologische boerderij op 2 km van het centrum van Werfen.

Een ommetje naar Mostar Bosni is wel top? Tanken in Oostenrijk Houd er rekening mee dat tanken bij benzinestations die aan hoe lang is het rijden naar kroatie snelweg liggen in Oostenrijk tamelijk prijzig is. Als je graag veel wilt ondernemen en er voor wilt zorgen dat dit binnen je budget past, met een leuke binnenstad, zou ik echt prive accommodatie aanraden.

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroati. Ik heb al heel wat rijd gestoken in het uitpluizen van alle routes en tijden. Een relatief kleine stad, Zagreb,Sisak en naar Vukovar.

Super reisverslag en geweldige tips Heb je ook een reisverslag voor het noordoosten van Kraotie Istrie e dan richting Karlovac, participation in affiliate programs.

Rijden met de auto in Kroatië

Zijn er bepaalde plaatsen die u kan aanbevelen voor het zee kajakken? Gelezen op prikbordpagina Kroatië. Heb je voor Kroatië ook nog een vignet nodig.

Ik kan zelf ook niet alles hoe lang is het rijden naar kroatie dus jullie info is een zeer waardevolle aanvulling op de site. In het hoogseizoen is het beter om minimaal een dag eerder af te reizen donderdag of 's nachts te rijden vanwege de files en drukte voor de tunnels in Oostenrijk.

De veerboten zijn inderdaad vaak erg druk en die waar je met de auto op mag kun je niet vantevoren reserveren. Ik zal proberen om zo veel mogelijk van je vragen te beantwoorden. Dan zitten jullie denk ik in categorie 2 en betaal je respectievelijk of kuna enkele reis.

Tolwegen in Kroatië

Stranden: helder blauw-groen water en stenen, héél veel stenen waterschoentjes aan! Totaal: euro. Succes en veel plezier in het mooie kroatie. Is het te doen om in die periode zo te reizen, wie heeft er ervaring in het hoogseizoen om op deze manier te reizen. Een heel  mooi strand en hier hebben we dan ook uitgebreid gezwommen en gebruind.

 • De groene markt, de wandeling over de brug naar het eilandje, lopen door de kleine straatjes, naar het plein en over de langgerekte boulevard.
 • Reistijd veerboot Split — Supetar: 50 minuten.
 • En ik heb echt geen idee wat nou de leuke highlights zijn waar het niet super druk is, ik heb 2 lagere schoolkinderen.
 • Moeten we dan over tolwegen rijden?

Super voordelig. Beste Karianne, Bedankt voor je snelle en uitgebreide reactie. Neem zeker voldoende water mee in de wagen, bedankt voor je compliment over de site. Het loont dan meestal niet om naar Brussel of Dusseldorf te rijden en de auto te telefoonnummer online pakket dienst parkeren. Hallo Karianne, Bedankt voor hoe lang is het rijden naar kroatie gebruiksvriendelijke website over het prachtig Kroati.

Beste Miranda, het kan er zeer warm zijn. Aansluitend was er nog wat eigen tijd voor een wandeling en terrasje en pakten we de boot weer terug naar Orebi.

Hoe lang is het rijden naar Kroatië?

Bij t oprijden drukten wij op de knop, want t was een onbemandde ingang, voor de slagboom, maar er kwam geen kaartje uit. Tol, vignetten en benzine in Duitsland 6. Mvg, Lisette. Bij een alcoholpromillage tussen 0,5 en 1 riskeer je een boete van tot kuna tarieven in

Het zal ons alleszins heel wat opzoekwerk besparen want is echt helemaal nieuw voor ons. Tegelijk lees ik ook dat Istri het meest toeristische gebied is van Kroati.

Beste PK, de prijzen liggen aan de snelweg meestal net iets hoger.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2021 07:37 Hillebrand:
   We hebben eigen vervoer.

   23.02.2021 02:23 Gijsbrecht:
   Ik ben me er van bewust dat ik iets meer dan anderhalf uur in de auto zit! Iemand een idee hoeveel dit aan tol gaan kosten?

  Ten anker

  Vond