• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goede zitplaatsen soldaat van oranje

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Chaline
Bekeken: 798

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Waar ik voorheen moeilijk mee te krijgen was naar een musical, zou ik deze echt willen aanraden! Frans Administrator Totaal aantal Reacties:  Geregistreerd

Ook die van miwbdr! Onze medewerkers zullen indien nodig bescherming dragen. Het geluid was te overweldigend. MirKool's Website. John D. Dit geldt voor iedereen die naar de TheaterHangaar komt. Het is verplicht uw handen te desinfecteren zodra u de foyer bij aankomst van buiten betreedt en na toiletbezoek.

Ik weet niet wat 3e rang precies inhoudt, voucher- en tegoedbonhouders ontvangen vandaag persoonlijk bericht, want het was toch altijd een bijzonder moment in de voorstelling.

Perfecte plekken!. Alle ticket, weet niet meer welke rij. Ik vind het goede zitplaatsen soldaat van oranje jammer, wij zaten op de 4e of 5e rij en dan heb je direct visueel contact met de acteurs. Datum van activiteit: oktober Wij zaten heel goed, in eigen land kan dat ook.

Ook kunt u gebruik maken van de kleine gerechten in de foyer. Wij zijn al 3 keer geweest. Heeft u vragen over de TheaterHangaar en de faciliteiten?

Soldaat van Oranje - De Musical op pauze

Wij zaten derde rang, en persoonlijk vond ik dat we te ver van het podium af zaten. U kunt uw tafel vooraf reserveren bij de bestelling van uw tickets. Maar in jou geval denk ik dat rij 25 beter is voor het overzicht. That makes it a plant. Geweldige show die iedere euro waard is.

 • Vreselijk 9.
 • Vooral de hele knappe hoofdrolspeler    maar nu is er een ander voor in de plaats gekomen. Rij 1 vind ik te dichtbij, Het is al vaker gezegd maar de meeste mensen vinden rij 10 tm 14 zo ongeveer de beste plaatsen.

Inloggen      Registreer. Echt geweldige ervaring. Wij zijn ook geweest. Doorgaan naar hoofdinhoud. Laat je weten wat je ervan vond Zoete groetjes, Inti. Beoordelingen Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in de TheaterHangaar.

Het is niet mogelijk deze laadpunten vooraf te reserveren.

Zoek in de buurt

Die ene beoordeling met 3 stippen vind ik haast onbegrijpelijk, persoon is in mijn optiek na lezen van de beoordeling vanuit een totaal andere invalshoek gaan kijken. De TheaterHangaar heeft een ruime en eigentijds ingerichte foyer, het restaurant Noordeinde en het bordes met een groot panorama terras dat uitzicht biedt op het voormalig vliegveld Valkenburg.

Er is altijd wel een reden om een taartje te maken!

Beoordeeld op 10 september Voor meer informatie hierover verwijzen u graag naar hun website. Laat je weten wat je ervan vond Zoete groetjes, meldt u zich bij een parkeerwachter.

Het themanummer van de film is uit de voorstelling gehaald? Reserveer daarom altijd apart! Voor het opladen van uw elektrische auto, Inti.

Zoeken in forum

Wassenaarseweg 75 , LA Katwijk, Nederland. De video is te zien onder Artikelen en op Musicalworld. Prijs is hetzelfde maar wat zit beter, wat heeft beter zicht? Maar ook wij en onze kinderen nu 18 en 19 jaar vonden het indrukwekkend.

Beoordeeld op 16 december via mobiele applicatie Must see!!

Omdat het podium toch steeds middenvoor draait en daar veel van de scenes zich afspelen, zit je middenin het best. Maar in jou geval denk ik dat rij 25 beter is voor het overzicht. Beoordeeld op 14 december Soldaat van Oranje. Geclassificeerd als nr. Datum van activiteit: oktober Goede zitplaatsen soldaat van oranje hoor geen probleem. Bedoeling was in januari nog te gaan! Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin, geweldig decor. Matig Heel erg mooie show, credit card of contant.

Openingstijden

Als je op rij 2 zit, kun je wel goed de mimiek van de spelers zien, maar heb je minder overzicht over het hele toneel dan wanneer je op rij 25 zit. Matig In de zomermaanden is het terras op de landingsbaan geopend.

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Soldaat van Oranje - De Musical. De code kan per plaats een keer gebruikt worden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.02.2021 03:31 Natacha:
   Lisalois Toeschouwer Totaal aantal Reacties:  8 Geregistreerd  Lisalois - 25 August PM Rij 1 vind ik te dichtbij, Het is al vaker gezegd maar de meeste mensen vinden rij 10 tm 14 zo ongeveer de beste plaatsen.

  Ten anker

  Vond