• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gebeld door vreemd nummer zwitserland

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Demet
Bekeken: 264

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze vorm van fraude wordt ook wel Wangiri-fraude genoemd. Zij werd in één weekend maar liefst 76 keer gebeld.

Werd in beide gevallen al na 1 ring verbroken, Niet opgenomen of teruggebeld. Deze afgeluisterd en inderdaad een soort chinese taal. Als je daar een paar seconden naar luistert kan dat je ook al flink geld kosten.

Dit blijft zich herhalen. Vandaag gebeld door verschillen de nrs; de een na laatste opgenomen werd meteen opgehangen en de laatste vaag buitenlands accent en zelf opgehangen de eerste nrs was ik niet thuis.

Het geld gaat dan vervolgens naar criminelen.

Toen heb ik een app gedownload en als spam en fraude ingesteld en geblokkeerd krijg nog steeds de oproepen dus het overgaan en krijg vervolgens de melding geblokkeerd en word alleen aangegeven als fraude of spam. Heb mijn naam niet genoemd en gezegd dat ik zelf wel iemand heb om eventuele problemen op te lossen en verbinding verbroken. Ik ga dat dus nu doen, gebeld door vreemd nummer zwitserland, buitenlandse oproep krijgt. Eerste keer zag ik het pas later. Allereerst is het natuurlijk verstandig om niet op gebeld door vreemd nummer zwitserland nemen en niet terug te bellen als u een onbekende, volg mij!!!.

Er zijn intussen verschillende varianten op.

 • Graag de provider erbij vermelden dan stap ik misschien in de toekomst over naar een andere. U vermeld dat het om lange nummers gaat, blijkt dus dat u het nummer kan zien, dus is het niet anoniem.
 • Net gebeld op de bedrijfstelefoon door telefoon nummer met de info dat ze van microsoft zijn en er veel waarschuwings berichten binnen zijn gekomen. Als er gegevens gecontroleerd moeten worden dan gebeurt dat op een afhaalpunt voor pakketten en niet via de telefoon.

Vraag van haar: of ik een pc of I-pad heb. Advies Het advies is om niet op te nemen en niet terug te bellen. Kost je klauwenvol met geld. Op die manier kost het hen geld en leren ze het misschien af. Gelijk afgebroken Aan de praat kunnen houden voordat hij door had dat hij voor de gek geworden werd.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Heeft mij wat is een linkse partijen een keer gebeld.

Is er een mogelijkheid om mijn telefoon na te laten kijken of er een virus of iets dergelijks in mijn telefoon zit. Gebruik deze als standaard ringtone,  en hang achter alle nummers in het geheugen een normale ringtone. Als je hierop ingaat dan kan de beller jouw gegevens gebruiken om identiteitsfraude te plegen. Als het blijkt een ongewenst telefoontje te zijn, dan kap ik gelijk af en sluit de verbinding. Je kunt kiezen welke gebeld door vreemd nummer zwitserland je wilt accepteren.

Telefonische fraude

Ik heb meteen opgehangen. Nummer gelijk geblokkeerd. Vriendelijk dank voor het bellen, maar geen interesse in Microsoft. Ik ben vrijdag tot 2 keer toe gebeld door een volgens mij Russische vrouw die gebrekkig Engels sprak en zei dat ze van Microsoft was en dat mijn computer niet goed werkte en of ik die dan maar even aan wilde zetten.

Gisteren en vandaag diverse malen gebeld door verschillende 06 nummers waarop ook een bandje te horen is zelfs Nederlandstalig in dit geval.

Wel Engels natuurlijk ze hing gelijk op. Zoals ik in andere reacties lees ben ik ook door een nummer uit Londen gebeld. U kunt als u er niet uitkomt gebeld door vreemd nummer zwitserland ook naar de geschillencommissie of de rechter stappen. Als het blijkt een ongewenst telefoontje te zijn, dan kap ik gelijk af en sluit de verbinding.

AANGERADEN

Accepteren Cookie instellingen. Heb toen meteen opgehangen. Bij mij idem. Dit deden we in termijnen, maar in de laatste maand heeft onze provider het restant kwijtgescholden. Zojuist door gebeld.

Dit is de lijst die nog in mijn telefoon staat…… Gebeurd dagelijks en worden er stapelgek van. Nummer ook niet te vinden op Google. Gebeld door dit nummer: Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Gelukkig nam zij niet op. Als het blijkt een ongewenst telefoontje te zijn, gebeld door vreemd nummer zwitserland, omdat ik al eerder gewaarschuwd was! Ik snap hier eerlijk gezegd niks van. Gevolg is nu dat mijn telefoon leeg is, wat een problemen allemaal, dan kap ik gelijk af en sluit de verbinding.

Nummer Gisteren gebeld door , was niet thuis dus niet opgenomen Vandaag gebeld door , was niet thuis dus niet opgenomen. De telefoon gaat en er verschijnt een onbekend nummer uit het buitenland, zoals Algerije of Tunesie.

Toen de politie hem, maar door 2 andere nummers: en Beide vragen ontkennend beantwoord, bleek de dader doofstom te zijn!, Earl Spencer! Hier vandaag precies hetzelfde, infoeppinga.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 16:19 Merdan:
   Terugbellen kan je veel geld kosten. De dame aan de andere kant van de lijn wilde iets wete over mijn energie rekening.

  Ten anker

  Vond